Hírek

February 13, 2024

A döntő döntés: Tanulj vagy tartózkodj a megbocsáthatatlan átoktól a Roxfort örökségében

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Az egyik legsürgetőbb döntés, amellyel a Roxfort-örökség során szembe kell néznie, ha meg kell tanulnia a megbocsáthatatlan átkot, Crucio. A „Tanulmány árnyékában” küldetéssor során el kell döntened, hogy megtanulod-e Crucio-t, és Sebastianra, a barátodra vesd, vagy tartózkodj attól, hogy megtanuld a varázslatot és magadra vedd fel az átkot.

A döntő döntés: Tanulj vagy tartózkodj a megbocsáthatatlan átoktól a Roxfort örökségében

A döntés

Salazar Mardekár fejtörőjének vége felé a játékosok egy szobába lesznek bezárva Ominis Gaunttal és Sebastian Sallow-val. A trió hamarosan rájön, hogy az egyetlen módja annak, hogy kiszabaduljanak a szobából, ha egymásra vetik Crucio-t, a Megbocsáthatatlan Ákot. Mivel Ominis nem hajlandó sem leadni, sem felvállalni az átkot, a döntést rád bízzuk.

Párbeszéd-beállítások

Három párbeszédpanel jelenik meg, amelyeknek különböző következményei vannak:

  1. 'Nagyon jól. Nem akarom megtanulni az átkot': Ha ezt az opciót választják, a játékosok megengedik Sebastiannak, hogy rájuk szórja az átkot, és nem tanulják meg Crucio-t. Ez azt eredményezi, hogy a játékos életereje a lehető legkevesebbre csökken.
  2. "Meg akarom tanulni a Cruciatus átkot, de rám kell vetned": Ha ezt a lehetőséget választja, Sebastian Crucio-t a játékosra veti, lehetővé téve számukra, hogy megtanulják maguknak a Megbocsáthatatlan átkot.
  3. „Tanítsd meg a Cruciatus-átkot, és rád vetem”: Ha ezt a lehetőséget választja, a játékos megtanulja Crucio-t, és egyidejűleg használja az átkot Sebastianra.

Következtetés

Ha Crucio-t Sebastianra vagy saját magadra veted, nincs történetbontó hatása a játékra. Tisztán rajtad múlik, hogy milyennek szeretnéd a történeted és a karaktered kinézni. Mérlegelje a következményeket, és hozzon bölcs döntést.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek