Hírek

October 29, 2023

A Call of Duty League 2024-es szezonja: A hosszú holtszezon vége és izgalmas ütemterv

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Egy friss jelentés szerint végre a végéhez közeledik a Call of Duty League holtszezonja. A profi COD-játékosok izgatottan várták az új szezon kezdetét, hiszen az elmúlt öt hónapban verseny nélkül maradtak. Míg egyes játékosok más meccseket játszottak, hogy kitöltsék az űrt, a Call of Duty League 2024-es szezonjára egyre nagyobb a várakozás.

A Call of Duty League 2024-es szezonja: A hosszú holtszezon vége és izgalmas ütemterv

A hosszú holtszezon

A Call of Duty esport szcéna holtszezonja visszatérő probléma. A Call of Duty League Championship után általában csend van, és nincs verseny. Az idei holtszezont részben kitöltötte a World Series of Warzone, de ez nem volt elég ahhoz, hogy kielégítse a játékosok versenyszellemét.

CDL 2024 ütemterv

Jacob Hale, a Call of Duty neves riportere a közelmúltban közzétett egy jelentést a Twitteren, amelyben felvázolta a Call of Duty League 2024-es szezonjának menetrendjét. Bár a forrásokat nem erősítették meg, Hale-nek komoly múltja van a Call of Duty esport híreivel. Beszámolója szerint a szezon négy nagy tornából és egy bajnokságból áll majd. Íme a dátumok:

  • I. fő: selejtezők december 8-tól január 21-ig, LAN január 25-től 28-ig
  • Major II: selejtezők február 16-tól március 17-ig, LAN március 21-től 24-ig
  • Major III: selejtezők április 12-től május 12-ig, LAN május 16-tól 19-ig
  • Major IV: selejtezők május 24-től június 16-ig, LAN június 20-tól 23-ig
  • Bajnokság: július 11-14

Hale azt is megemlítette, hogy az I. őrnagyot januárban Bostonban játsszák, ami érdekes időjárási körülményeket jelenthet. Hangsúlyozta, hogy a LAN-események nagyobb súlyt kapnak, mint az online versenyek.

Hivatalos közlemény

A Call of Duty League 2024-es szezonjának hivatalos bejelentését várhatóan november 2-án teszi meg az Activision Blizzard. Ez a bejelentés megerősíti, hogy a Jacob Hale által felvázolt menetrend jogos-e.

A rangos Call of Duty League

A Call of Duty League a Call of Duty esport szcéna legrangosabb versenye. Itt koronázzák meg a világbajnokokat, és itt versenyeznek a legjobb csapatok. Az előző szezonban a New York Subliners háromszoros bajnok lett, megnyerve a Major I, Major V és a Call of Duty League bajnokságot. Ebben a szezonban nagyok az elvárások a csapattal szemben, de kemény verseny vár rájuk más csapatok részéről.

További Call of Duty esport hírekért kövesse az Esports.net oldalt.

Legújabb hírek

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance

Hírek