Hírek

October 29, 2023

A Call of Duty League 2024-es szezonja: A hosszú holtszezon vége és izgalmas ütemterv

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Egy friss jelentés szerint végre a végéhez közeledik a Call of Duty League holtszezonja. A profi COD-játékosok izgatottan várták az új szezon kezdetét, hiszen az elmúlt öt hónapban verseny nélkül maradtak. Míg egyes játékosok más meccseket játszottak, hogy kitöltsék az űrt, a Call of Duty League 2024-es szezonjára egyre nagyobb a várakozás.

A Call of Duty League 2024-es szezonja: A hosszú holtszezon vége és izgalmas ütemterv

A hosszú holtszezon

A Call of Duty esport szcéna holtszezonja visszatérő probléma. A Call of Duty League Championship után általában csend van, és nincs verseny. Az idei holtszezont részben kitöltötte a World Series of Warzone, de ez nem volt elég ahhoz, hogy kielégítse a játékosok versenyszellemét.

CDL 2024 ütemterv

Jacob Hale, a Call of Duty neves riportere a közelmúltban közzétett egy jelentést a Twitteren, amelyben felvázolta a Call of Duty League 2024-es szezonjának menetrendjét. Bár a forrásokat nem erősítették meg, Hale-nek komoly múltja van a Call of Duty esport híreivel. Beszámolója szerint a szezon négy nagy tornából és egy bajnokságból áll majd. Íme a dátumok:

  • I. fő: selejtezők december 8-tól január 21-ig, LAN január 25-től 28-ig
  • Major II: selejtezők február 16-tól március 17-ig, LAN március 21-től 24-ig
  • Major III: selejtezők április 12-től május 12-ig, LAN május 16-tól 19-ig
  • Major IV: selejtezők május 24-től június 16-ig, LAN június 20-tól 23-ig
  • Bajnokság: július 11-14

Hale azt is megemlítette, hogy az I. őrnagyot januárban Bostonban játsszák, ami érdekes időjárási körülményeket jelenthet. Hangsúlyozta, hogy a LAN-események nagyobb súlyt kapnak, mint az online versenyek.

Hivatalos közlemény

A Call of Duty League 2024-es szezonjának hivatalos bejelentését várhatóan november 2-án teszi meg az Activision Blizzard. Ez a bejelentés megerősíti, hogy a Jacob Hale által felvázolt menetrend jogos-e.

A rangos Call of Duty League

A Call of Duty League a Call of Duty esport szcéna legrangosabb versenye. Itt koronázzák meg a világbajnokokat, és itt versenyeznek a legjobb csapatok. Az előző szezonban a New York Subliners háromszoros bajnok lett, megnyerve a Major I, Major V és a Call of Duty League bajnokságot. Ebben a szezonban nagyok az elvárások a csapattal szemben, de kemény verseny vár rájuk más csapatok részéről.

További Call of Duty esport hírekért kövesse az Esports.net oldalt.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek