Hírek

February 15, 2024

A buli optimalizálása a Granblue Fantasyben: Relink – A legjobb karakterek kiválasztása a siker érdekében

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Granblue Fantasy: Relink játékban a parti optimalizálása kulcsfontosságú a sikerhez. A több mint egy tucat feloldható karakterrel a megfelelő illeszkedés megtalálása alapos átgondolást igényel. Mielőtt eldöntené, hogy kit emeljen szintet, fontos felmérni az egyes karakterek hasznosságát.

A buli optimalizálása a Granblue Fantasyben: Relink – A legjobb karakterek kiválasztása a siker érdekében

A párt kiválasztása

Amikor kiválasztja a partiját a Granblue Fantasy: Relinkben, több tényezőt is figyelembe kell vennie. Döntését a karakterek kialakítására vagy a franchise többi játékának preferenciájára alapozhatja. A céltól függetlenül mindig arra kell összpontosítani, hogy a karakterek hogyan működnek együtt a négyfős felállásban.

A legjobb karakterek

Míg a Granblue Fantasy: Relink minden karaktere életképes lehet, ha megfelelően felépítették, vagy ha élvezed a játékmenetüket, egyes karakterek kiemelkednek erősségükkel és sokoldalúságukkal. Íme a játék legjobb karakterei:

1. Charlotta

Charlotta egy független karakter, aki kiválóan képes súlyos sebzést okozni, miközben megőrzi a robusztus védekezést. Invincible képessége jelentős ideig sebezhetetlenné teszi, így képes ellenállni a főnöki támadásoknak. A Sword of Lumiel segítségével lenyűgöző sebzést okoz mozgás nélkül, és csökkentheti az ellenség védelmét a Shining Onslaught segítségével. Königsschild csökkenti az ellenségtől elszenvedett sebzést, növelve a túlélést a csatákban.

2. Cagliostro

Cagliostro a játék legjobb támogatója. Fantazmagória-készsége a csapat egészére kiterjedő buffot biztosít a támadás, a védekezés és a kritikus arány terén, függetlenül a párttagok pozícióitól. Ezenkívül csökkentheti az ellenség támadását, megfoszthatja a buffjaikat, valamint meggyógyíthatja és újraélesztheti szövetségeseit. Egyedülálló képességei a Gran és Djeeta továbbfejlesztett változatává teszik.

3. Percival

Percival egy pörgős DPS-karakter, aki a buli támogatásában jeleskedik. Debuff képessége, X-Seele, Petrify-t okoz az ellenségekben, és csökkenti a védelmüket, így sebezhetőbbé válik a sebzésekkel szemben. Buff készsége, Flammenmarsch, fokozza az egész csapat támadását és védelmét, növelve az általános sebzést és a védekezést. A megfelelő felépítéssel és ügyes kombó-végrehajtással Percival hatalmas sebzést tud okozni, így értékessé válik a végjátékban.

4. Gran és Djeeta

A Gran és a Djeeta hihetetlen sokoldalúságot kínál. Kiváló gyógyítókká és támogató karakterekké, vagy erős DPS-ekké formálhatók Wind-elem sérüléssel. Széles körű készségeik lehetővé teszik számukra, hogy többféle szerepet töltsenek be a pártban.

5. Lapát

Vane arról ismert, hogy egy pörgős DPS karakter, és az egyik legjobb ebben a szerepben. Buff képessége, Rampart, ideiglenes legyőzhetetlenségi buborékot hoz létre, amely megvéd minden benne lévő szövetségest az ellenséges sebzésektől és hatásoktól. Ez az egyedülálló képesség lehetővé teszi a csapat számára, hogy megkerülje a szerelőket a nehéz főnöki szakaszokban.

6. Lancelot

Lancelot az ellenséges támadások elkerülésében és a csata menetének irányításában jeleskedő karakter. Olyan képességei, mint a Blade Impulse és a Southern Cross könnyedén kombinálhatók, gyors és erőteljes támadásokat tesz lehetővé. Az én-buffja, Blauer Dolch növeli a sebzést.

7. Io

Io egy korai karakter, sokoldalú képességekkel, amely támadásra és támogatásra egyaránt használható. Az alacsony lehűlési varázslatok, például a Freeze vagy Fire használatával az Io sebzést és debuffokat terjeszthet, miközben erőteljes fényhullámokat hoz létre.

Következtetés

A Granblue Fantasy: Relink alkalmazásban a parti optimalizálása elengedhetetlen a sikerhez. Vegye figyelembe az egyes karakterek erősségeit és képességeit, valamint azt, hogy hogyan működnek együtt a felállásban. Kísérletezzen különböző kombinációkkal, és találja meg a játékstílusához legjobban illőt. Ne feledje, hogy bár ezek a karakterek kiemelkednek erősségeikből, fontos, hogy a saját erősségeid és preferenciáid szerint játssz.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek