Hírek

February 13, 2024

Új fegyverek és játékmenet-javítások a Call of Duty: Modern Warfare 3 frissítésben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Kiadtak egy kisebb frissítést a Call of Duty: Modern Warfare 3-hoz, amely néhány fegyvert és hibajavítást hoz a többjátékos játékhoz. Ez a frissítés jelentéktelennek számít a közelgő új tartalom-kiegészítésekhez képest.

Új fegyverek és játékmenet-javítások a Call of Duty: Modern Warfare 3 frissítésben

Mi újság

Íme a legfontosabb változások a mai MW3 és Warzone frissítésben:

  • Fegyvercsere és egyensúlyozás
    • A TAQ Evolvere LMG-t úgy módosították, hogy jobban meg tudja különböztetni a 7.62-es és az 5.56-os lőszertípusokat. A 7.62 lassú, pontos, nagy hatótávolságú lövést kínál, míg az 5.56 az agressziót és a fuss és fegyveres játékstílusokat részesíti előnyben.
    • A Striker 9 SMG-t jelentősen módosították, hogy javítsák a vezérlést tüzelés közben. Ezenkívül a játékosok csúszás közben is lefelé irányozhatnak.
    • A JAK Tyrant 762 Kit a Longbow mesterlövész puskához csiszolt, csökkentve a célzás lefelé irányuló látási idejét, növelve a célzás lefelé irányuló mozgásának sebességét, és 30 százalékkal csökkenti a csípőtüzeket.
  • Rangsorolt ​​lejátszási változások
    • A mesterlövész puskákat korlátozták, és eltávolították a fegyvertárból a Ranked Play játékban.
  • Zombies mód javítások
    • Különféle javítások történtek a Zombies módban, beleértve a PhD Flopper problémájának megoldását.

Következtetés

Bár ez a frissítés tartalmilag csekély, fontos változásokat hoz a fegyveregyensúlyban és a játékmenet mechanikájában. A játékosok mostantól jobb irányítást és új stratégiákat élvezhetnek a módosított fegyverekkel. Ezenkívül a mesterlövész puskák eltávolítása a Ranked Play-ből más dinamikát teremt a versenymérkőzéseken. Mindenképpen frissítse a játékot, hogy tapasztalja ezeket a változásokat. További részletekért tekintse meg a Call of Duty webhelyén található teljes javítási megjegyzéseket.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
ThunderPick
2000 dollár bónusz

Legújabb hírek

Több mint 100 játékos csap össze a TFT Set 11 első EMEA Arany Spatula Kupáján
2024-04-25

Több mint 100 játékos csap össze a TFT Set 11 első EMEA Arany Spatula Kupáján

Hírek