Hírek

February 13, 2024

Új fegyverek és játékmenet-javítások a Call of Duty: Modern Warfare 3 frissítésben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Kiadtak egy kisebb frissítést a Call of Duty: Modern Warfare 3-hoz, amely néhány fegyvert és hibajavítást hoz a többjátékos játékhoz. Ez a frissítés jelentéktelennek számít a közelgő új tartalom-kiegészítésekhez képest.

Új fegyverek és játékmenet-javítások a Call of Duty: Modern Warfare 3 frissítésben

Mi újság

Íme a legfontosabb változások a mai MW3 és Warzone frissítésben:

 • Fegyvercsere és egyensúlyozás
  • A TAQ Evolvere LMG-t úgy módosították, hogy jobban meg tudja különböztetni a 7.62-es és az 5.56-os lőszertípusokat. A 7.62 lassú, pontos, nagy hatótávolságú lövést kínál, míg az 5.56 az agressziót és a fuss és fegyveres játékstílusokat részesíti előnyben.
  • A Striker 9 SMG-t jelentősen módosították, hogy javítsák a vezérlést tüzelés közben. Ezenkívül a játékosok csúszás közben is lefelé irányozhatnak.
  • A JAK Tyrant 762 Kit a Longbow mesterlövész puskához csiszolt, csökkentve a célzás lefelé irányuló látási idejét, növelve a célzás lefelé irányuló mozgásának sebességét, és 30 százalékkal csökkenti a csípőtüzeket.
 • Rangsorolt ​​lejátszási változások
  • A mesterlövész puskákat korlátozták, és eltávolították a fegyvertárból a Ranked Play játékban.
 • Zombies mód javítások
  • Különféle javítások történtek a Zombies módban, beleértve a PhD Flopper problémájának megoldását.

Következtetés

Bár ez a frissítés tartalmilag csekély, fontos változásokat hoz a fegyveregyensúlyban és a játékmenet mechanikájában. A játékosok mostantól jobb irányítást és új stratégiákat élvezhetnek a módosított fegyverekkel. Ezenkívül a mesterlövész puskák eltávolítása a Ranked Play-ből más dinamikát teremt a versenymérkőzéseken. Mindenképpen frissítse a játékot, hogy tapasztalja ezeket a változásokat. További részletekért tekintse meg a Call of Duty webhelyén található teljes javítási megjegyzéseket.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek