Hírek

October 31, 2023

Éld túl az intenzív Tarkov Halloween-eseményt, és szerezd meg az epikus jutalmakat

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az Escape From Tarkov jól ismert a játékon belüli eseményeiről, amelyek az évek során a lábujjakon tartják a játékosokat. Jelenleg a játékosok egy intenzív Halloween témájú eseménnyel küzdenek Tarkovban, ami képességeik határáig feszegeti őket – és egyben hihetetlen jutalmakat is kínál. Ez az egyik legösszetettebb, innovatívabb esemény, amelyet az elmúlt években az Escape From Tarkovban láthattunk, és ez azt jelenti, hogy a tarkovi Halloween eseményhez vezető útmutató rendkívül fontos.

Éld túl az intenzív Tarkov Halloween-eseményt, és szerezd meg az epikus jutalmakat

Saunter könnyedén az eseményen

Ha a lehető legkevesebb kihívással szeretnél végigjárni az eseményt, akkor tekintsd meg az alábbi útmutatónkat. Sok Tarkov-eseményhez hasonlóan ezen is a siker szinte teljes mértékben az Ön PMC-képességétől függ. Ez az útmutató részletesen leírja a követendő lépéseket, de csak rajtad múlik, hogy kellő készségekkel kell rendelkezned ahhoz, hogy túlélhesd ezt a rémálomszerű eseményt.

Zriyachiy érkezése

Idén minden Zriyachiyról szól, és ő ajándékokkal és fegyverekkel érkezik – de ez olyan, mint amit még soha nem látott. Íme, lépésről lépésre útmutatónk (néhány felső szintű tippel) az Escape From Tarkov Halloween esemény leküzdéséhez.

Eleinte barátságos

Minden térképen megtalálhatja Zriyachiyt, az Escape From Tarkov egyik legújabb főnökét, akit tavaly mutattak be a Lighthouse-ban. Eleinte barátságos, és véletlenszerű zsákmányt dob ​​a padlóra, amikor közeledik hozzá. Ez a Tarkov Halloween-esemény azonban akkor kezdődik, amikor kihasználod barátságos állapotát, hogy különösebb kihívás nélkül megöld őt.

Lezárás

Miután megölte Zriyachiyt, észre fogja venni, hogy az összes kivonat feloldódik – az Ön számára. Minden más játékosnak le van zárva a kivonatoldala, és nem hagyhatják el a térképet. Sajnos óriási akadályt kell leküzdeni ahhoz, hogy újra feloldhassuk őket.

Állítsa le a rituálét

Most, hogy Zriyachiy meghalt, hét perced lesz megtalálni, megzavarni és leállítani egy kultikus rituálét. Nem nehéz felkutatni – egy hatalmas kék sugár jelzi, amely felnyúlik a most viharos égboltba. Miután eljutott a rituálé helyszínére, meg kell küzdenie feldühödött, vérszomjas kultikusokkal, akik megpróbálják feltámasztani Zriyachiyt – és ezt a lehető leghamarabb meg kell tennie.

Fuss.

Ha nem sikerül megállítani a rituálét, egy „bosszúálló Zriyachiy”-t idéznek meg a halottak közül, és szinte lehetetlen megölni. Minden végtag (beleértve a fejet és a mellkast is) 6666 életerővel büszkélkedhet – ez majdnem 40 000 LE. A térkép végéig üldözni fog, hogy megszüntessen, és csak a legjobban koordinált, túlerővel rendelkező csapat tudja kiiktatni. Ha meg tudod ölni, a kivonatok megnyílnak, és édes jutalmakat kapsz.

Legjobb tippek a Tarkov Halloween eseményhez

Ez az az út, amelyet követnie kell, de itt van néhány kulcsfontosságú tipp a sikerhez.

  • A Green Flare elemek nem működnek a kultistákon (ezekkel nem lehet szövetséget kötni), de működni fognak olyan főnökökön, mint például Glukhar, akik segítenek harcolni a kultisták ellen
  • Ha a kultisták be tudják fejezni a rituáléjukat, bomlasztó debuffokkal érnek el, amitől a fegyvered folyamatosan elakad
  • A Perfotoran és az XTG-12 az egyetlen orvosi cikk, amely eltávolítja a Cultist mérgeket, ezért ügyeljen arra, hogy az egyiket vagy a másikat magával vigye
  • A kultikusokat debuffolták az eseményre, most már hallható lépteket kapnak, és megjelenhetnek a termikeken
  • Ha játékos Scavként játszol, és a Zriyachiy rituálé befejeződött, akkor rád is vadászni fognak ő és kultikusai

Következtetés

Használja ki az izgalmas Tarkov Halloween eseményt, amíg tart! Kövesse az útmutatót, használja a tippeket, és győzze le a kihívásokat, és élvezze az édes jutalmakat.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek