Hírek

Rainbow Six Siege 7. évad, 1. évad
2022-05-12

Rainbow Six Siege 7. évad, 1. évad

Rainbow Six (R6) Siege A 7. évad 1. évadja üdvözölte a Demon Veil-t. A 2022. március 15-i hivatalos megjelenés előtt számos bejelentés érkezett a piacon. Noha néhány szivárgás beteljesült, sok nem. Mindezek azonban csak arra szolgáltak, hogy megrajzolják az elkövetkezendő eseményeket.

Team Liquid – az Esportban legyőzendő csapat
2022-05-05

Team Liquid – az Esportban legyőzendő csapat

Team Liquid határozottan tovább fogja feszíteni az izmokat, hogy megerősítse pozícióját a legsikeresebb eSport csapatként. Az online eSport fogadás megjelenése óta ez az egyik legjobb eSport csapat, amelyre fogadni lehetett. A kategória legjobb szolgáltatásai és gazdag tehetsége révén kétségtelenül a Team Liquid esport dominanciája megmarad.

FIFA eWorld Cup 2022 eSport fogadási útmutató
2022-04-28

FIFA eWorld Cup 2022 eSport fogadási útmutató

Az idei év egyik nagyon várt eSport eseménye a FIFA eWorld Cup 2022, a FIFA eSport szcéna legrangosabb versenye. Igen, sok más FIFA-tornára is lehet fogadni, de ezek nem vonzzák a FIFA eWorld Kupával járó befolyást. Ebben a cikkben a fogadók mindent megtudhatnak a közelgő versenyről.

Leo Vegas átveszi az Esports fogadást
2022-04-21

Leo Vegas átveszi az Esports fogadást

Kétségtelen, hogy a Leo Vegas ma az egyik legjobb online kaszinó. A svéd cég fantasztikus kaszinójáték-portfóliójáról ismert, a kaszinószoftver-szállítók hatalmas hálózatának köszönhetően. Legyen szó tehát a legújabb online kaszinójátékokról vagy az igazi élő osztós játékokról, a Leo Vegasban minden megtalálható.

A legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2022-ben
2022-04-14

A legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2022-ben

Noha kaszinóként indult, Mr. Green egyablakos szerencsejáték-központtá nőtte ki magát. A kaszinójátékokon kívül ezen az oldalon sportfogadási piacok is találhatók, amelyek lefedik a hagyományos és a virtuális sportokat. Mr. Green 2022-ben is a legjobb e-sport fogadási oldalak közé tartozik.

William Hill; a legjobb e-sport fogadási oldal?
2022-04-07

William Hill; a legjobb e-sport fogadási oldal?

A William Hill az egyik legjobb sportfogadási oldal. Noha a hagyományos sportfogadásokról ismert, a cég kitárta szárnyait az eSport fogadási szcéna felé, és ma a legjobb eSport fogadási oldalak közé sorolják. Szóval, mi áll a bukméker sikere mögött? Ez a cikk erről szól. Mielőtt azonban belemerülnénk a részletekbe, íme a cég legfontosabb eseményei.

Hogyan fogadjunk az Apex Legendsre 2022-ben
2022-03-31

Hogyan fogadjunk az Apex Legendsre 2022-ben

Az Apex Legends fogadása lassan egyre nagyobb teret hódít, ahogy a battle royale hero lövöldözős játék egyre több rajongója fogad a több száz versenyen és versenyen világszerte. Ha a fogadás ötletnek tűnik, akkor itt a helye. Tudjon meg mindent az Apex Legends 2022-es fogadásáról az alapoktól kezdve Apex Legends online fogadás a legnagyobb versenyekre és csapatokra.

Mit kell tudni a Dota tavaszi frissítéséről
2022-03-24

Mit kell tudni a Dota tavaszi frissítéséről

2013-as megjelenése óta a Dota 2 népszerű játék lett az online sportfogadási közösségben. A weboldal EsportRanker rengeteg információt tartalmaz a szerencsejátékokról ezen a címen. A többjátékos online battle aréna (MOBA) játékot számos profi ligában és versenyen használták. Ide tartozik az ikonikus Dota International is, amelyre évente kerül sor a média nagy érdeklődése mellett.

Új oktatóeszköz jelent meg a Valorant számára
2022-03-17

Új oktatóeszköz jelent meg a Valorant számára

Az esport fogadási oldalak rajongói gyakran játszanak azokkal a játékokkal, amelyekre fogadást tesznek. Ez lehetővé teszi számukra, hogy jobban megértsék, mit kell keresniük egy potenciális bajnoknál. Jó példa erre az ingyenesen játszható Valorant első személyű lövöldözős játék. Az oldal, EsportRanker, rengeteg információt tartalmaz erről a címről, valamint más esport címekről. A Riot Games 2019-es kiadása óta a Valorant felkarolta az online esport fogadási közösséget.

Az EGC téli bajnokság végeredménye
2022-02-20

Az EGC téli bajnokság végeredménye

Ha az online esport fogadásról van szó, számos olyan játék van, amelyek nagy népszerűségre tettek szert. Sok közülük első személyű lövöldözős játék, például a Call of Duty. A csapatalapú csata aréna címei is erősen szerepelnek az esport fogadási oldalakon. Az Age of Empires ezért meglehetősen egyedülálló ebben a virágzó közösségben.

Arcane 2. évad: Minden, ami eddig ismert
2022-02-17

Arcane 2. évad: Minden, ami eddig ismert

Aki ismeri az online sportfogadást, az tisztában van vele, hogy a League of Legends nagy szerepet játszik ebben a közösségben. A játék számos nagy horderejű verseny alapja, amelyeken meg lehet fogadni. Az olvasók megnézhetik az EsportRanker további információért ebben a témában. Azonban nem minden szerencsejátékos fog tudni a kritikusok által elismert LoL spinoff streaming sorozatról, az Arcane-ról.

Betsson dominanciája az e-sportfogadásban
2022-02-10

Betsson dominanciája az e-sportfogadásban

A Betsson azon hagyományos fogadóirodák egyike, akik az eSport fogadás felé fordították a hangsúlyt, amely az egyik leggyorsabban növekvő piac az online szerencsejáték-iparban.

1xBet Bags EGR Nordics Awards jelölések
2022-02-03

1xBet Bags EGR Nordics Awards jelölések

Az 1xBet 2021 decemberének elején öt EGR Nordics Awards jelölést szerzett, mivel innovatív, fogyasztóorientált szerencsejáték-cég a skandináv régióban. Nevezetesen, ez az úttörő több jelölést is kapott ugyanazon a díjon 2020-ban, ami egyértelműen azt mutatja, hogy jó irányba halad. Az öt kategória, amelyben a legjobbnak ítélték, a következők:

Miért marad az Unibet domináns az eSport fogadásban?
2022-01-27

Miért marad az Unibet domináns az eSport fogadásban?

A neves eSport fogadóiroda, az Unibet nem lassít azon törekvésében, hogy a legnagyobb eSport fogadási oldal legyen. Úgy tűnik, a márka teljesen fel van töltve azzal, hogy végleg átvegye az eSport fogadási ágazatot.

Öt eSport fogadási tipp a CS:GO-hoz
2022-01-20

Öt eSport fogadási tipp a CS:GO-hoz

A CS: GO (Counter-Strike: Global Offensive) lelkes játékosai életre szóló lehetőséget kapnak: pénzt keresni. Egy online eSport fogadási oldal, könnyedén fogadhatnak a CS: GO-ra. Ez a cikk öt eSport fogadási tippet tárgyal, amelyek segítenek a CS: GO fogadási kezdőknek abban, hogy a legtöbbet hozzák ki fogadási élményükből.

A PSG.LGD a Dota 2 fogadásban nézhető
2022-01-13

A PSG.LGD a Dota 2 fogadásban nézhető

A PSG.LGD készen áll arra, hogy a következő legjobb Dota 2 csapat legyen az online eSport fogadásban, miután a The International-ben tett erőfeszítéseket. Annak ellenére, hogy a jelenetet korábban olyanok uralták, mint a Team Spirit, a Team Secret és az OG, a kínai székhelyű ruha valóban megráz majd egy kicsit. Ennek eredményeként a legjobban fogadható Dota 2 csapatok listáját is vezeti majd.

Prev1 / 2Next