A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Q Card

A Qcard Mastercard egy izgalmas termék Új-Zélandról. Egyesíti az új-zélandi kiskereskedőknél kamatmentes fizetéshez használható kártyát a Mastercard kártyával. Ez nyilvánvaló előnyökkel jár azoknak az egyéneknek, akik élvezik az eSport fogadási oldalon. A Qcard Mastercards a Mastercard szokásos hozzáférhetőségét, biztonságát és kényelmét biztosítja.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Qcard befizetési mód egyszerű online hozzáférést biztosít a fizetési információkhoz a webhelyen és az alkalmazásban. Az ügyfélszolgálat is időszerű, és az ügyfelek meglepődnek a kártya sokoldalúságán. Ezenkívül jutalmakat és promóciókat is biztosít a felhasználóknak. Azonban néhány kulcsfontosságú korlát és díj vonatkozik a kártyára, ezért nézzük meg a Qcard fizetési lehetőséget.

A Qcardról

A Qcard-ot Új-Zélandon alapították, és korábban a Fisher & Paykel Finance Ltd. tulajdonában volt. A kártya kezdetben arra szolgált, hogy az ügyfelek árukat vásároljanak a kiskereskedőktől, majd később visszafizessék.

A kamatmentes időszak lehetővé tette az ügyfelek számára, hogy a további kamatmódosítások előtt olcsóbban fizessenek Qcard-val. A FlexiGroup nevű ausztrál cég 2015-ben vette át a céget, és a cég folytatta a cég üzleti modelljét.

Az ügyfelek a QMastercard terméket úgy használhatják, mint bármely más Mastercardot. Használható online vásárlásra és kereskedőknél történő befizetésre vagy Qcardra eSport fogadási oldal választott. A kártya egyes új-zélandi kiskereskedőknél is használható. A fogadók az ország bármely üzletében vásárolhatnak, és kihasználhatják a kamatmentes időszakot. A kártya külföldi ATM-eknél és Mastercard-kereskedőknél használható.

A felhasználók csoportos beszedési megbízással, Bpay-vel és automatikus fizetéssel fizethetnek az online platformról. Csekk is felhasználható a számla kifizetésére. A törlés azonban öt napig is eltarthat.

Hogyan lehet befizetni a Qcard segítségével

A Qcard eSport fogadási oldalon történő befizetéshez néhány egyszerű lépésre van szükség. Először is be kell szerezni egy Qcard-ot a befizetéshez. Ezt a webhelyen vagy a kiválasztott kiskereskedőknél lehet alkalmazni.

Az eSport webhelyre történő befizetés azzal kezdődik, hogy felkeres egy Qcard eSport fogadási oldalt, és a banki vagy pénztáros oldalra navigál. Ezután válassza ki a Mastercardot a befizetési lehetőségek közül. A jobbak a betét összegének hozzáadására lesznek irányítva.

A következő lépés néhány biztonsági kérdés megválaszolása, például a kártyán szereplő név és a kártyaszám. A magánszemélyek a kártya hátoldalán feltüntethetik a lejárati dátumot és a CVC-kódot.

Adja meg a Qcardra befizetendő összeget. Válaszoljon más biztonsági kérdésekre, például a hitelkártyán szereplő névre, a kártyaszámra, a lejárati dátumra és a kártya CVC-kódjára. Ne feledje, hogy minimum és befizetési limit is létezik. Ez az egyes Qcard eSports fogadási oldalaktól függ. Díjak is érvényesek.

Hogyan lehet kivonni a Qcard segítségével

Egy eSport oldalon szerzett győzelem azt jelenti, hogy ideje visszavonni. A Mastercardot gyakran használják az online kaszinók, de nem mindegyik. A játékos egy weboldal pénztáros vagy banki részéhez navigál, és a Mastercardot választja a

Qcard fizetési mód. Az online kaszinók általában kérik az első és hátsó hitelkártyaadatokat, például a befizetéseket. A kifizetéseket az online kaszinónak ellenőriznie kell, ami néhány napig vagy tovább is eltarthat.

A kaszinó kifizetési követelményeivel kapcsolatos további információkért forduljon az ügyfélszolgálathoz. Az online kaszinókból való kilépésnek minimális és maximális korlátja is van. Mobilon is egyszerű a pénzfelvétel, ha elmegy egy online kaszinóba, és kilép a megfelelő részből. Ez elvégezhető a webhely asztali verziójában vagy egy alkalmazás használatával, és a visszavonási oldalra lép.

A Qcard előnyei és hátrányai

Profik

 • Szerezzen be Mastercard kártyát az eSports fogadási oldalakon történő befizetésekhez és kifizetésekhez
 • Díjmentesen kapja meg a termékeket előre, és három hónapig kamatmentesen fizet a kiválasztott kiskereskedőknél
 • Biztonságos és biztonságos befizetési mód az eSport webhelyeken
 • Vásároljon kiskereskedőknél a világ minden táján, és vegyen ki pénzt a tengerentúli ATM-ekből

Hátrányok

 • Magas kamatok
 • Egyes vásárlások drágábbak lesznek, mint az eredeti ár, ha hozzáadják a kamatot
 • A kiskereskedők három hónapos kamatmentes ajánlatokat kínálnak olyan termékekre, mint az élelmiszerek, ami elősegíti a rossz költekezést
 • Kimerítő díjak

Qcard ügyfélszolgálati lehetőségek

A Qcard biztonságos és titkosított platformmal rendelkezik a Qcard fizetéshez. Rengeteg ügyfélszolgálattal is rendelkezik. Az ügyfélszolgálat megfelelő, az ügyfélszolgálat Új-Zélandon és külföldön is elérhető. Az ügyfélszolgálat több mint elegendő ahhoz, hogy a megkereséseket komolyan lehessen venni. Íme néhány további részlet;

 • Kereskedő telefonszáma: 0800 22 22 55
 • Ügyfél telefonszáma: 0800 119 100
 • Ügyfél tengerentúlon: +64 9 580 7399

Az írás egy másik módja a levelezés küldésének.

Columbus Financial Services Ltd – Vitarendezési csapat Private Bag 94013 Auckland 2241

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács