A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Payeer

Az eWallet megjelenése az egyik legjelentősebb áttörés volt az internetes szerencsejátékok világában. Nem a PayPal és a Skrill az egyetlen széles körben elfogadott e-pénztárca az online fogadáshoz; sok szerencsejáték-oldal már elfogadja a Payeert. A fogadók a legkülönbözőbb területekről földrajzi korlátozások nélkül fogadhatnak jó hírű online esport fogadási oldalakon. A gyorsan növekvő digitális fizetési rendszer megkönnyíti a gyors befizetéseket, és lehetőséget ad a fogadóknak különféle ajánlatok, például regisztrációs bónuszok megragadására.

Nem könnyű a Payeerrel online fogadni az esport-fogadásokat. De a néhány elérhető webhely erősen ajánlott minden szerencsejátékos számára. A Payeer számos módot kínál a játékosszámlák finanszírozására alacsony tranzakciós költségek mellett. Magas költési korlátjainak köszönhetően vonzó fizetési módot is jelent a high-roller számára.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Payeer Esports Bettingről

A Payeer egy elektronikus fizetési rendszer, amelyet a Paycorp Limited talált ki 2012-ben Észtországban. A Vanuatu Financial Services Commission szabványai szerint működik, és egy Finance Private Limited Company-n keresztül működik.

Regisztrálva an online banki rendszer Az észt Gazdasági és Kommunikációs Minisztérium által a Payeer tökéletesen illeszkedik a SWIFT-en keresztüli nemzetközi átutalásokhoz. A tranzakciók biztonságának megőrzése érdekében a cég SSL titkosítást és többfelhasználós hitelesítést alkalmazott, beleértve az SMS értesítéseket is.

A Payeer népszerű befizetési mód az esport fogadásoknál?

Bár viszonylag új a szerencsejátékok világában, a Payeer több mint 200 országban és közel 5000 bankban érhető el; különösen széles körben használják Skóciában és Ázsiában. Ez az egyik legjobb választás szerencsejáték-tranzakciókhoz, beleértve az esport fogadások fizetését is.

A felhasználók vásárolhatnak termékeket online, vagy pénzt kaphatnak a Payeeren keresztül helyi és nemzetközi szinten EUR-ban, USD-ben és orosz rubelben (RUB). Ezenkívül a Payeer egy több kriptovaluta platform, amely hét kriptovaluta kereskedelmét támogatja.

A szolgáltatás a legmegbízhatóbb online befizetési mód az óriási fogadóirodáknál és az esport szerencsejáték-webhelyeknél. További tényezők, amelyek hozzájárultak népszerűségéhez az esport fogadások terén, az intuitív alkalmazás és a különleges programokra való jogosultság üdvözlő bónuszok.

Befizetés a Payeernél

Mivel a Payeer több nemzetközi fizetési szolgáltatóval is integrálódik, számos bankkártyával, ajándékkártyával, e-pénztárcával és kriptovalutával is feltölthető.

Ezenkívül csatlakozik a bankszámlákhoz, és automatikusan átváltja a valutát, hogy kompatibilis legyen a esport fogadási oldal. A legjobb dolog az, hogy nem fedi fel a felhasználó bankszámláját vagy kártyaadatait. Azoknak az esport fogadóknak, akik a gyors globális átutalásokat kedvelik, érdemes megfontolni.

A Payeer használata Esports fogadáshoz

A befizetés előtt a fogadónak ellenőriznie kell a befizetési limiteket, amelyek 10 dollártól bármi lehet. Az érték webhelyenként eltérő. Így lehet gyorsan és kényelmesen befizetni a Payeernél.

 • A fogadó bejelentkezik az esport fogadóirodájába
 • A banki oldalon a felhasználó a „Befizetés” lehetőséget választja
 • A Payeer logó megjelenik az elérhető opciók között
 • A játékos befizetési módként bejelöli a Fizetőt
 • Jelzik az átutalandó betét nagyságát és a pénzforrást
 • A következő lépés a Fizetős számla adatainak kitöltése
 • A tranzakció ellenőrzése következik
 • Sikeres befizetésről értesítést küldünk Ha kész, az összeg néhány percen belül elérhetővé válik a fogadások megtételére. A fogadóirodák nem számítanak fel díjat a befizetésért, de az ügyfélnek 0-5%-os költsége merülhet fel attól függően, hogy honnan származik a pénze.

Hogyan lehet kifizetést végrehajtani a Payeernél

Azok a szerencsejátékosok, akik a Payeerrel online esport fogadásban vesznek részt, remélik, hogy valamikor pénzt nyerhetnek. De minden kifizetés az eWallet számláján történik, nem pedig a játékos MasterCard kártyáján vagy bankszámláján.

A visszavonási folyamat

A nyeremény kifizetéséhez a következő folyamat szükséges.

 1. Az online bukmékernél a felhasználó rákattint a Pénztárra, majd a Kifizetésre
 2. Az összes fizetési lehetőség listában jelenik meg
 3. A játékos kiválasztja a Fizetőt, és megadja a számla adatait
 4. Meghatározzák, hogy mennyit kell kifizetni az eWalletba
 5. A tranzakció bevételének ellenőrzése

A nyeremény azonnal jóváírásra kerül a játékos Payeer számláján, miután a bukméker igazolta az utalást. Ennek a fenti eljárás befejezését követő munkanapon belül meg kell történnie. Azok a felhasználók, akik pénzt szeretnének átutalni bankjukra, hitelkártyájukra vagy eWallet-jukba, megtehetik, amint a pénz megérkezik a Payeerhez. Ugyanennek az összegnek a bankszámlára történő áthelyezése azonban akár három munkanapot is igénybe vehet.

Kedvezményezett díjak és kifizetési korlátok

A fizető fél pénzfelvétele ingyenes, és az eWallet által tárolt összegre nincs korlátozás. Egy esport bukméker az egyetlen hely, ahol van limit, ezért a játékosoknak ellenőrizniük kell a maximális és minimális kivehető összeget, mielőtt kérnek.

A legtöbb webhelyen a minimális kifizetési összeg 10 USD, míg a maximális limit a fogadóirodától függ, bár magasabb, mint más banki módszereknél. Azoknak a felhasználóknak azonban, akik aktiválták az SMS-értesítéseket a tranzakciókhoz, 0,05 USD, illetve 0,95% díjat számítanak fel átutalásonként helyi és nemzetközi átutalásonként.

A Payeer előnyei és hátrányai

A Payeer fizetések fő előnyei a következők.

Profik

 • Azonnali fizetések
 • Világszerte elfogadott
 • Könnyen navigálható mobilalkalmazást használ
 • P2P átutalások kártyákra és bankszámlákra
 • Szerencsejáték-bónuszokra és promóciókra való jogosultság
 • A szerencsejátékokat rejtve tartja a helyi hatóságok elől
 • Több bankrendszerrel és kriptoplatformmal kompatibilis
 • Gazdaságos valutaárfolyamok
 • Magasabb fogadási visszavonási limitek

Hátrányok

A Payeerrel való esportban a szerencsejáték hátrányai a következők:

 • Csak korlátozott számú esport fogadóirodája fogadja el a Payeer-t
 • Szigorú kifizetési korlátok nem ellenőrzött számlákra (akár napi 999 USD-ig)
 • A Mastercard tranzakciók bizonyos országokban korlátozottak
 • Csak három pénznemben engedélyezi a tranzakciókat
 • SMS-értesítések díjai
 • Nincs élő csevegés
 • Lassú KYC folyamat

Fizető fél számlanyitási folyamata

Bárki, aki betöltötte a minimális korhatárt, nyithat Payeer számlát, és letöltheti az alkalmazást iOS vagy Android készülékére. A mobilalkalmazás megkönnyíti a pénzeszközök kezelését. Az érdeklődő felhasználóknak e-mail címre, hivatalos személyazonosító kártyára és fizikai címre van szükségük. A bankszámla nem kötelező a Payeer ügyfélré váláshoz.

Fizetőszámla létrehozása

 1. Az ügyfél letölti a Payeer alkalmazást
 2. Megnyitják a "fiók létrehozása" gombot
 3. Az alkalmazás kérni fog egy e-mail címet
 4. A rendszer elküldi az ellenőrző kódot a megadott e-mail címre, és létrejön egy fiók
 5. A felhasználó megadja felhasználónevét, jelszavát, titkos kódját és lakóhelyének országát
 6. A következő lépés a beszkennelt azonosító és az aktuális cím igazolása

A fenti lépés végrehajtása után a felhasználó feltöltheti Payeer számláját, és elkezdhet fogadni az online esport fogadási oldalakon. A szolgáltató nem számít fel havi karbantartási díjat, és nincs minimális számlaegyenleg. A robusztus titkosítási protokollokkal ez a fizetési mód biztosítja, hogy illetéktelen felhasználók ne férhessenek hozzá az ügyfél adataihoz és pénzeszközeihez.

Fizetős ügyfélszolgálati lehetőségek

Időnként a Payeer felhasználók kudarcokat tapasztalnak a fizetési rendszer használata során. Bármilyen kérdés esetén forduljanak az ügyfélszolgálathoz az alábbi elérhetőségeken:

 • Telefonhívás (+1 646 658 3695)
 • GYIK oldal
 • Online űrlap

A fizető fél 1-24 órán belül válaszol az ügyfelek kérdéseire. A támogató személyzet főleg orosz és angol nyelven válaszol az ügyfeleknek. Ha valaki kitölti az online űrlapot, akkor meg kell adnia az e-mail címét, a tárgyat és egy részletes üzenetet. Lehetőség van dokumentum csatolására is. Ezután e-mailben felveszik velük a kapcsolatot.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács