A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Barion

Az online eSport fogadási ágazat minden évben lenyűgöző ütemben növekszik. Mindez nem történhetne meg a rengeteg online fizetési lehetőség nélkül. Az eSport fogadók leghihetetlenebb izgalma az, hogy azonnal fogadhat és nyerhet. Sajnos sok fogadónak nehézségei vannak a nyereményének visszavonásával.

A megfelelő fizetési mód kiválasztásakor a játékosoknak figyelembe kell venniük a helyben elérhető lehetőségeket, többek között az egyéb kényelmi szempontokat is. A Csehországból, Finnországból, Dániából, Magyarországról és más közép-európai országokból érkezőknek nem okozhat gondot a fizetési mód választása, tekintettel a rendelkezésükre álló számos e-fizetési szolgáltatásra. Az egyik a Barion. Itt található az eSports fizetési lehetőség áttekintése.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Barion
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Barionról

A Barion egy elektronikus fizetési mód, amellyel a felhasználók bankkártyájukról vagy előre fizetett Barion pénztárcájukról pénzt utalhatnak át egy online kereskedőnek vagy egy másik felhasználónak. 2015-ben fejlesztette ki a Barion Payment Zrt, és a Magyar Nemzeti Bank engedélyezte. A Barion-fiókok zökkenőmentesen működnek a Visa, Visa Electron, MasterCard és Maestro kártyákkal. Csak egy e-mail címre és egy jelszóra van szükség a pénz utalásához. Ez kényelmessé és biztonságossá teszi a Bariont, mivel nem jár érzékeny kártyaadatok bevitelével.

Népszerű-e a Barion?

Míg a Barion központja itt van Budapest, Magyarország, az összes EAA-országban is elérhető. A fogyasztók USD-ben, EUR-ban, HUF-ban és CZK-ban is intézkedhetnek. Tehát aktív számlákkal kell rendelkezniük ezen pénznemek bármelyikében. A több mint 30 szakértőből álló csapatnak több mint 2,5 milliós ügyfélköre van, és több mint 8000 kereskedővel működik együtt 20 európai országban. A reszponzív webes fizetési mód jól működik mobilböngészőkön és asztali felületeken. Ez ideális választássá teszi a mobil eSport fogadáshoz, ahol a játékos útközben teszi meg tétjét.

Hogyan lehet befizetni a Barionnál

Mielőtt feltöltené eSport fogadási számláját a Barionon keresztül, a játékosnak meg kell győződnie arról, hogy elegendő pénzeszközzel rendelkezik a hitelkártyájában, bankkártyájában vagy Barion pénztárcájában. A virtuális pénztárca finanszírozható banki átutalással ingyenesen vagy kártyával, névleges díj ellenében. De nem csatlakozik közvetlenül az ügyfél bankjához.

A Barion használata az online fogadóirodákban

Nyolc lépésben írható le a Barionon keresztüli pénzbefizetés folyamata egy eSport fogadási oldalon.

 1. A játékos átmegy a fogadóiroda befizetési részlegébe.
 2. Az e-fizetések kategóriában a Bariont választják a letéti módszer.
 3. Jelzik, hogy mennyit kell befizetni.
 4. Az eSports fogadási oldal szervere kezdeményezi a tranzakciót az API rendszer POS kulcsával.
 5. A Barion tranzakcióazonosítót biztosít, az oldal pedig nyilvántartást vezet a részletekről.
 6. A játékos a megadott azonosítón keresztül egy biztonságos fizetési átjáró felhasználói felületére kerül átirányításra.
 7. Az összeget mobilalkalmazáson (Barion alkalmazás) vagy reszponzív weboldalon keresztül vonják le.
 8. A játékos megerősíti a részleteket és elküldi azokat.

A pénzeszközöknek a fenti lépések elvégzése után azonnal rendelkezésre kell állniuk. Ha a játékosnak nincs készpénz tárolására alkalmas Barion pénztárca, használhatja a kártyaadatait, de ez csak a fogadóirodával való első tranzakció során szükséges. A betétekhez nincsenek díjak.

Hogyan lehet kivonni a Barionnal

A Barion eSports fogadási oldalain a Barion felhasználók bármikor felvehetik a nyereményeket a pénztárcájukba. Ezután az ügyfelek átutalhatják ezeket a pénzeszközöket bankszámláikra (helyi vagy nemzetközi) banki átutalással. A kivonás folyamata a következő.

 1. A játékos megerősíti nyereményét, és ellenőrzi a számlaegyenlegét, hogy lássa, elérte-e a kivonható limitet (ez oldalról oldalra eltérő).
 2. Megnyitják a fizetési oldalt, és kiválasztják a kifizetéseket.
 3. A rendelkezésre álló pénzfelvételi módok közül a Bariont választják.
 4. A Barion értesíti a fogadóiroda szervereit a függőben lévő fizetésről.
 5. A webhely jóváhagyja a visszavonási kérelmet, és felhívja a fizetési átutalást az átutalás kezdeményezéséhez.
 6. A Barion a pénzt a játékos pénztárcájába küldi.
 7. A webhely nyilvántartást vezet a tranzakcióról.
 8. Sikeres fizetés esetén a nyertes visszaigazoló üzenetet kap arról, hogy van pénz a számláján.

A Barion használatáért nincs pénzfelvételi díj. A Barion pénztárca egyenlegének bankszámlára vagy kártyára történő átutalása esetén azonban díjat kell fizetni. Ha a Barion pénztárcához kapcsolt kártya tud VPOS-fizetést végrehajtani, az eSport fogadója további lépések nélkül közvetlenül a hitelkártyájára/bankkártyájára kapja a nyereményét.

A Barion előnyei és hátrányai

Ha bankkártyákat ad Barion pénztárcájához, az ügyfelek számos előnyben részesülnek, amint azt alább kiemeljük.

Előnyök

 • Mobilon egyszerűen indítható
 • A kártyaadatok biztonsága, mivel azokat PCI-kompatibilis kártyatárolóban tartják fenn
 • A Barion alkalmazás lehetővé teszi az online tranzakciók és a részletek nyomon követését
 • Ésszerű tranzakciós díjak

Hátrányok

 • Csak négy pénznemre korlátozva

Barion számlanyitási folyamat

A személyes Barion regisztrációhoz nincs szükség bankszámlára. Csak az e-mail címre, a hitel-/bankkártyaszámra, a háromjegyű CVC-kódra és a lejárati dátumra van szükségük. A cégbejegyzéshez a Barion bekéri a meghatalmazott képviselő bejegyzett nevét, regisztrációs számát, adószámát, a vállalkozás jellegét és életrajzát, beleértve az e-mail-címét és telefonszámát. Ezenkívül az ügyfélnek meg kell adnia a lakóhely szerinti országot, a fizikai címet és a levelezési címet. Mivel a bankkártyát az alsó korhatárt betöltött magánszemélyeknek adják ki, minden Barion számlát nyitni kívánónak legalább 18 évesnek kell lennie.

Hogyan hozz létre egy fiókot

Bárki nyithat számlát, és megkezdheti a kártyás fizetések feldolgozását a Barion Smart Gateway segítségével.

 1. Látogassa meg a barion.com webhelyet.
 2. Kövesse a "Fiók létrehozása" linket.
 3. Válasszon személyes vagy üzleti fiókot.
 4. Válassza ki a pénznemet.
 5. Írd be az email címed.
 6. Hozzon létre egy egyedi jelszót.
 7. Fogadja el a feltételeket.
 8. Kattintson a regisztráció gombra.
 9. A fent regisztrált e-mail címre visszaigazoló üzenetet küldünk.
 10. Aktiválja a Barion pénztárcát, vagy kapcsolja össze a számlát bankkártyákkal.

Az éves költési limit bármely típusú Barion számla esetében 260 000 Ft/ 800 USD/ 800 EUR/ 20 000 CZK.

Barion ügyfélszolgálati lehetőségek

Mivel a Barion törődik ügyfeleikkel, akik különböző országokból származnak, a hivatalos weboldalt úgy alakították ki, hogy hat különböző nyelven olvasható legyen: angolul, hollandul, csehül, magyarul, németül és szlovákul. Az ügyfélszolgálat viszont nyolc nyelven érhető el. Panaszokkal az ügyfelek az alábbi elérhetőségeken fordulhatnak:

 • A súgó
 • Telefon vonal
 • Email
 • Kapcsolatfelvételi űrlap

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésekor lehetőség van telefonszám megadására. Az ügyfélnek meg kell határoznia a telefonhívás fogadásának ideális időpontját. Ez a szolgáltatás munkanapokon 9 és 12 óra között érhető el közép-európai idő szerint.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács