A legjobb esport fogadóirodák: Egyesült Királyság 2022

Az e-sport szerelmesei okosan és józanul kockáztatnak a győztesekre a nagy tétű egyesült királyságbeli esport fogadási akciókban. Az esporton való fogadás az Egyesült Királyságban (Egyesült Királyság) nemcsak legális; nagyon népszerű a sportrajongók körében. Valójában a szerencsejáték-ipar legnagyobb márkái közül néhány ugrál a pályán, ahogy az esport fogadások az Egyesült Királyságban egyre szélesebb körben elérhetőek és népszerűbbek.

Jelentős piaci értékével az Egyesült Királyság e-sportfogadásai továbbra is élvezik a nagy cégek és a játékosok figyelmét. A League of Legends-től a Dota 2-ig az esport játékok jelentős rajongótáborokat vonzanak, fenomenális növekedést és rekordnyeremény-alapokat vonzanak a versenyeken.

A legjobb esport fogadóirodák: Egyesült Királyság 2022
Fogadási oldalak az Egyesült Királyságban

Fogadási oldalak az Egyesült Királyságban

Az őrület, hogy ki nyeri meg a nagy nemzetközi versenyeket, felpörgeti az esport növekedését, és felkelti a vágyat, hogy a fogadásokat beépítsék a piacra. Íme néhány egyesült királyságbeli esport fogadási oldal, amelyek egyre népszerűbbek az Egyesült Királyságban

Spreadex

Mivel a Spreadex a spread fogadások piacának 10 százalékát birtokolja, az egyesült királyságbeli esportfogadások rajongóinak számos előnyt kínál az élő eSports Gaming fogadások terén.

Virgin Bet

A fizetési rugalmasság megkülönbözteti ezt a fogadási oldalt a csomagtól. A fizetési lehetőségek széles skáláját kínálja, beleértve a PayPalt is azok számára, akik a népszerű digitális pénztárcát részesítik előnyben.

QuinnBet

A QuinnBet népszerű választás az esportra fogadó britek körében, kiváló élő közvetítést kínálva több száz eSport fogadási eseményhez az Egyesült Királyságban.

Az engedéllyel rendelkező fogadóirodák online használatával a britek legálisan fogadhatnak. A szerencsejátékokkal foglalkozó Esports webhelyek a videojátékokra összpontosítanak, hogy jelentős piaci részesedést szerezzenek a folyamatosan bővülő és fejlődő iparágban. Az Egyesült Királyságban az Egyesült Királyság sportfogadási ágazata továbbra is 8,5 százalékkal növekszik évente, több mint 1200 munkahelyet teremtve, és a becslések szerint 12 millió GBP értékben járul hozzá a gazdasághoz.

A pozitív hatás miatt a britek minden szinten népszerűsítik az Egyesült Királyság e-sportfogadási oldalait. A technológiai fejlődéstől a szabályozási stabilitásig az Egyesült Királyság növekvő e-sportágazata rengeteg vállalati és kormányzati támogatással rendelkezik ahhoz, hogy elérje legmagasabb potenciálját, miközben a piac szerény kezdeteiből erős rajongói elkötelezettséggé fejlődik.

Fogadási oldalak az Egyesült Királyságban
Az eSport fogadás története az Egyesült Királyságban

Az eSport fogadás története az Egyesült Királyságban

Az Esports hosszú utat tett meg a 80-as évek Space Invaders versenyeitől az ESPN legutóbbi piaci betöréséig. Csupán néhány évtized alatt az iparág többmilliárd fontos piactá nőtte ki magát. Már a 70-es években a versenyszerű esport megragadta a játékosok fantáziáját. A tenisztől az űrháborúig a korábbi játékok jelentős érdeklődést váltottak ki a versenyre indulók körében. 1981-ben megalakult az első világrekord játéktest, a Twin Galaxies, hogy nyomon kövesse a játékosok pontszámait a népszerű videojátékokban.

A 90-es években a konzolos játékok nagy divat volt a harcok és az első személyű lövöldözős videoszórakozásba merült rajongók körében. A fejlődő technológia forradalmasította a játékmenetet, megnyitva a távoli csoportos játékot a helyi hálózatokon (LAN) keresztül.

1997-ben a szervezők professzionális kiberatletikai bajnokságot indítottak, és az esport játékosok egyre népszerűbbek voltak, és néhányan jelentős összegeket kerestek a játékból és a promóciókból. Johnathan "Fatal1ty" Wendel az egyik úttörő, aki állítólag több mint félmilliót húzott be játékos karrierje során.

A korai sikerek megteremtették a terepet ahhoz, hogy az Egyesült Királyságban az esportfogadások népszerűsége az egekbe szökjön az elkövetkező években. 1999-ben a Counter-Strike elindult, és világszerte népszerűvé vált. 2000-re az Xbox-játékosok egymás ellen játszottak a Halo 2-n, amely más népszerű első személyű lövöldözős videojátékok, például a Call of Duty előfutára volt.

Friss

Mivel a játékosok távolról játszanak barátaikkal és idegenekkel az interneten, az iparág folyamatosan növekszik. Valójában az Egyesült Királyság egyetemei integrálják az esportot a tantervbe. Az esport oktatássá válása során főiskolai szintű kurzusok, karrierképzések és csapatversenyek indultak.

A közelmúltban az Egyesült Királyság hatalmas növekedése átterjedt a hagyományos médiára is, és a kiemelkedő kiadványok versenyekről szólnak, és esport-műsorokat sugároznak a nagy hálózatokon. Az esport fogadási oldalak az Egyesült Királyság piacán átléptek a mainstream életbe.

Az elmúlt néhány évben az Egyesült Királyság e-sportfogadási iparága hatalmasat nőtt, és továbbra is virágzik. Az ESPN-hez hasonló masszív hálózatokon nagyobb lefedettségnek köszönhetően az esport megtette hatását, és átlép a fősodorba. Az egy évtizeddel ezelőtti 776 millió dollárról 2027-re közel 6 milliárd dolláros bevétellel a globális növekedés jelzi, hogy a piac mennyire befolyásos lesz a jövő generációi számára.

Jövő

Mivel az Egyesült Királyság sportfogadási ágazata továbbra is vonzza a rajongókat, a jövő ígéretesnek tűnik. Valójában a 2021-es Legends World Championship majdnem annyi nézőt vonzott, mint a Superbowl. A szakértők szerint 2023-ra a piac 15 százalékos éves növekedési ütemet fog élvezni. Az Egyesült Királyságban a UK sportfogadási oldalai exponenciális növekedést fognak indítani a kreatív és digitális iparágakban, amelyek a globális e-sportfogadási brit piac 8 százalékát teszik ki.

A fogadóirodák számára az extrém növekedés jelentős bevételt hoz a rajongóktól, akik szeretnének még izgalmasabbá tenni a játékmenetet és a nézettséget. A globális márkák legitimitást hoznak a piacra. Például a Levi, a Marvel Entertainment és a Red Bull milliókat fektet be csapatok és versenyek szponzorálásába.

A világszerte közel 460 milliós számmal és a 2023-ra várhatóan csaknem 650 millióra növekvő számmal a népszerű e-sport játékosok olyan rajongótáborokat vonzanak, akik szívesen fogadnak pénzt a gyakori egyéni és csapatgyőztesekre.

A fogadók egy sor fogadási lehetőséget kínálnak. Az egyszerű meccsfogadástól a bonyolultabb fogadásokig a szerencsejátékosok dönthetnek úgy, hogy sok fogadást kombinálnak, vagy egy gyűjtőszelvényre tesznek fogadást, ami kockázatosabb ajánlat. A konkrétabb fogadási lehetőségek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy arra fogadjanak, hogy melyik csapatjátékos regisztrálja a legtöbb ölést vagy nyeri meg a térképet a Counter Strike-Global Offensive játékban. Az élő meccsek megfigyelése segít a fogadóknak a játék közbeni fogadások megválasztásában.

Mivel a fogadási piac továbbra is lépést tart az e-sportok széles körű népszerűségével, a szabályozó hatóságok azon dolgoznak, hogy biztosítsák az esport játékokra fogadó britek millióinak biztonságát.

Az eSport fogadás története az Egyesült Királyságban
Legálisak a kaszinók az Egyesült Királyságban?

Legálisak a kaszinók az Egyesült Királyságban?

Az Egyesült Királyság fogadóinak meg kell vizsgálniuk a fogadóirodák engedélyét, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az törvényesen működik. Egy webhely általában túlnyomórészt a játékengedéllyel kapcsolatos információkat jelenít meg a kezdőlapon és a súgó részben. Annak biztosítása érdekében, hogy a fogadók jogszerűen fogadjanak, kulcsfontosságú, hogy megkeresse az engedélyezési információkat, mielőtt online számlát nyitna egy adott egyesült királyságbeli esport fogadási sportfogadónál.

Mivel az esportfogadás a korai szakaszában van más sportfogadásokhoz, például a lóversenyekhez képest, számos webhely kínál lehetőséget az Egyesült Királyságban az esportfogadási oldalakra anélkül, hogy meg kellene szereznie a megfelelő működési engedélyt.

Törvények

Ahhoz, hogy egy létesítmény az Egyesült Királyságban esport fogadásokat kínálhasson, vezetőinek meg kell szerezniük a Brit Szerencsejáték Bizottság engedélyét. 2005 óta a szerencsejátékról szóló törvény szabályozza az Egyesült Királyság kereskedelmi fogadását, beleértve a lottót is. Ha a fogadó nem talál információt a licencről, akkor más, megfelelő engedéllyel rendelkező és legálisan működő esport szerencsejáték-létesítményeket kell felkutatnia.

A Bizottság szigorú jóváhagyási követelményeket ír elő. Az intézményeknek bizonyítaniuk kell, hogy nem manipulálják a mérkőzés esélyeit, hogy biztosítsák a tisztességes fogadást a résztvevők számára. Tilos fogadni a sportfogadási tulajdonnal, például az avatarokkal. A törvényes fizetőeszköz használata biztosítja, hogy a ház ne használja ki a fogadót.

Az engedéllyel rendelkező létesítményeknek ellenőrizniük kell a játékosok személyazonosságát kormányzati igazolvánnyal, például útlevéllel vagy jogosítvánnyal. Az azonosítás megakadályozza a kiskorúakat a szerencsejátékban való részvételtől, és megvédi a játékosokat a csalóktól.

Legálisak a kaszinók az Egyesült Királyságban?
Az Egyesült Királyság játékosainak kedvenc játékai

Az Egyesült Királyság játékosainak kedvenc játékai

Az évek során az esport játékok folyamatosan fejlődtek. 2010 óta a többjátékos online harci játékok több millió követőt vonzanak. Két, ötfős csapat egymással szembeállítva a csapattársak stratégiai, ügyességi és játékelemeket alkalmaznak, hogy legyőzzék az ellenfelet. Minden játékos irányít egy karaktert, amely egyre erősebb, együttműködik a csapattagokkal, és megpróbálja legyőzni az ellenséget.

A League of Legendstől a Dota 2-ig a többjátékos csaták rohamosan népszerűek. Több mint 115 millió regisztrált játékosszámlájával a League of Legends vezető szerepet tölt be a játékok terén. 2019-re a Dota 2 is jelentős népszerűségnek örvendett, több mint 34 millió dolláros nemzetközi nyereményalappal, szemben a League 6 millió dolláros nyereményalapjával.

Az Egyesült Királyságban népszerű további játékok közé tartozik a CS:GO, a Rocket League, a Fortnite, az Overwatch és a Valorant. Ezek a játékok egyénileg és együttesen is befolyásolják a játékosok egymás közötti kapcsolattartását, és egy már amúgy is népszerű piacot táplálnak azáltal, hogy több milliós szponzort és pénzdíjakat vonzanak a nagyvállalatoktól.

Mivel az esport csapatok és szervezők erős és növekvő internet-alapú közösségeket kezelnek, a YouTube-on, a Twitch-en és más platformokon keresztül történő digitális streamelés válik az esport versenyek terjesztési módszereivé. A közel 5 milliárd rendszeres internetfelhasználóval és a több mint 50 milliárdos online szerencsejáték-piaccal az esport versenyek még nem érik el az Egyesült Királyság teljes elérhetőségét, bevételét és hatását.

Az Egyesült Királyság játékosainak kedvenc játékai
Fizetési módok az Egyesült Királyságban

Fizetési módok az Egyesült Királyságban

Ahogy egyre több fogadó vesz részt az Egyesült Királyság esport fogadásában, a megbízható fizetési módok lehetőséget kínálnak a sportfogadási számlák finanszírozására. Íme néhány lehetőség, hogy az Egyesült Királyságban működő esport fogadási oldalak olyan szerencsejátékosokat kínálnak, akik digitális fogadásokat kötnek.

Bankkártyák

A MasterCard és a Visa nagy tiszteletnek örvendő márkák, amelyek egyaránt biztonságos fizetési lehetőségeket kínálnak. Az Egyesült Királyság e-sportfogadási intézményei lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy hitel- és betéti kártyákkal is befizessenek a befizetéseket az ügyfelek számára bizonyított biztonság és kényelem miatt. A globális biztonsági intézkedések biztosítják, hogy a játékosok védelmet élvezzenek, amikor pénzt helyeznek el az Egyesült Királyság sportfogadásaira.

Neteller

A Neteller egy népszerű e-pénztárca, amelyet az Egyesült Királyság e-sport intézményei széles körben elfogadnak pénzeszközök befizetésére és fogadási kötelezettségek teljesítésére. Az azonnali tranzakciókról ismert e-pénztárca kártalanított, biztonságos finanszírozást kínál. Egy egyszerű regisztrációs folyamattal a fogadók 22 különböző valutát használhatnak, amikor biztonságosan helyeznek el pénzt fogadáshoz.

Skrill

A Skrill egy e-pénztárca, amely robusztus biztonsági funkciói és könnyű használhatósága miatt népszerű. A fogadókat a platform ésszerű díjai is vonzzák, alacsony költségű és ingyenes szolgáltatásokat nyújtva a felhasználóknak. A Financial Conduct Authority szigorú előírásait követve a Skrill e-pénztárca segíti az esport szerelmeseit abban, hogy biztonságosan fogadjanak pénzt online.

PayPal

Egy nemzetközileg elismert márka, a PayPal ugyanazt a kényelmet és funkciókat kínálja a briteknek, amelyek az e-pénztárcát világszerte népszerűvé tették. Míg egyes játékosok előnyben részesítik a hitelkártyákat, a PayPal biztonságos módot kínál a fogadók számára a hitelkártya használatára anélkül, hogy azt egy online esport fogadási oldalnak adná át az Egyesült Királyságban. A fogadók úgy regisztrálnak a PayPalra, hogy megadják a platformnak a személyazonosság igazolására szolgáló információkat.

Fizetési módok az Egyesült Királyságban
GYIK

GYIK

Az esport szerelmesei és fogadók arra keresik a választ, hogy hol és hogyan lehet fogadni. Íme néhány gyakran ismételt kérdésre adott válasz. A bukméker kiválasztása és az alapok befizetése az első lépés azon fogadók számára, akik a világ egyik leggyorsabban növekvő piacán, az esport fogadásban vesznek részt.

Mi az eSport fogadás?

Mivel az esport egy több milliárd dolláros piac, népszerűsége naponta növekszik. Szerencsejátékosok csatlakoznak az esport rajongóihoz. A professzionális játékosok összemérik tudásukat egymással, hogy évente milliós pénzdíjat nyerjenek.

Ugyanakkor a fogadók arra tesznek fogadást, hogy melyik játékos vagy csapat rendelkezik a legjobb mentális élességgel és játéktudással. Digitális pénztárca segítségével a fogadók pénzbeli fogadásokat kötnek esport csapatokra és egyéni játékosokra. Ha a játékos pontos, akkor a fogadás időpontjában rendelkezésre álló szorzóknak megfelelően kifizetésben részesülhet.

Hogyan válasszunk bukmékert?

Az engedéllyel rendelkező fogadóirodák kutatása a legjobb módja az online fogadóirodák kiválasztásának. A legtöbb sportfogadó vonzó ösztönzőket kínál új fogadók regisztrálására. Az Egyesült Királyságban a bukmékereknek igazolniuk kell az engedélyt. Gondosan olvassa el a webhely feltételeit, esélyeit és promócióit. Hasonlítsa össze a különböző webhelyeket, miközben figyelmesen olvassa el az online értékeléseket.

A korlátozások bizonyos promóciókra vonatkoznak. Közhely, hogy azok a fogadók, akik nem olvassák az apró betűs részt, félreértik a bónuszokkal és ösztönzőkkel kapcsolatos feltételeket. Az engedéllyel rendelkező létesítmények nagyobb valószínűséggel követik a megállapított törvényeket, szabályokat és iránymutatásokat. A befizetés előtt győződjön meg arról, hogy a bukméker rendelkezik engedéllyel.

Biztonságos pénzt befizetni egy eSport bukmékernél?

Az engedéllyel nem rendelkező bukmékerek nincsenek biztonságban. Ellenőrizze, hogy a webhely rendelkezik-e az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságának engedélyével. A Bizottság szigorú szabályokat követ a szerencsejáték-létesítmények engedélyezése során. A licencelt platform bátran megjeleníti a licenc igazolását a kezdőlapon. Ha bizonytalan, a fogadó felveheti a kapcsolatot a Bizottsággal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Egyesült Királyság sportfogadási üzletága legálisan működik-e.

Az eSporton való szerencsejáték függőséget okoz?

Mint minden szerencsejátékkal kapcsolatos tevékenység, a szakértők azt javasolják, hogy azok a résztvevők, akik pénzt fogadnak esport meccsekre, csapatokra, játékosokra és eredményekre, válasszák a fogadási viselkedés önellenőrzését. Ismerje fel a túlzott szerencsejátékra utaló figyelmeztető jeleket, beleértve azt, hogy képtelen abbahagyni a szerencsejátékot, vagy többet fogad, mint amennyit a játékos megengedhet magának. Az Egyesült Királyság engedéllyel rendelkező esport fogadási oldalai információkat kínálhatnak a látogatóknak olyan szervezetekről, amelyek segítenek a problémás szerencsejátékosoknak.

GYIK