A legjobb esport fogadóirodák: Egyesült Királyság 2023

Az e-sport szerelmesei okosan és józanul kockáztatnak a győztesekre a nagy tétű egyesült királyságbeli esport fogadási akciókban. Az esporton való fogadás az Egyesült Királyságban (Egyesült Királyság) nemcsak legális; nagyon népszerű a sportrajongók körében. Valójában a szerencsejáték-ipar legnagyobb márkái közül néhány ugrál a pályán, ahogy az esport fogadások az Egyesült Királyságban egyre szélesebb körben elérhetőek és népszerűbbek.

Jelentős piaci értékével az Egyesült Királyság e-sportfogadásai továbbra is élvezik a nagy cégek és a játékosok figyelmét. A League of Legends-től a Dota 2-ig az esport játékok jelentős rajongótáborokat vonzanak, fenomenális növekedést és rekordnyeremény-alapokat vonzanak a versenyeken.

A legjobb esport fogadóirodák: Egyesült Királyság 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

bwin

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
Show less...
Mutasson többet

  Amikor a bwin 1997-ben földet ért, az online szerencsejátékok jelenlegi tengere csak egy tavacska volt. Így amikor a cég elindította online szerencsejáték-webhelyének verzióját, nem kellett sok idő ahhoz, hogy a bwin világszerte elismertté váljon. A kezdetben betandwin néven ismert bwin.com kulcsfontosságú akvizíciókkal bővítette működését és fejlesztette márkáját. A szerencsejátékosok szuper leíró, kiváló minőségű és funkcionális otthonává nőtte ki magát. A cég legfontosabb eseménye 2010 volt, amikor a szervezet megkapta az első francia nyelvű szerencsejáték-engedélyt, ami megmutatta, mennyire megbízható a bukméker. A brit GVC Group tulajdonában lévő vállalat (2020 decemberében Entain névre keresztelték át**)** ma már több szabályozó testülettől kapott helyi és nemzetközi engedélyeket. A bwin öt kontinens több mint 20 joghatóságában működik.

  • 1997 óta megbízható
  • Legendás sportfogadás
  Show less...
  Mutasson többet
  • 1997 óta megbízható
  • Legendás sportfogadás

  Az Unibet 1997-ben alakult, és gyorsan az egyik legnagyobb online fogadási szereplővé vált. Hírnevet szerzett a sportfogadások terén, és kiterjesztette tevékenységét a kaszinójátékokra, a pókerre, az asztali játékokra és most az esportra is.

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  • Játékos játékélmény
  • 700+ játék és növekvő
  • Nagyvonalú üdvözlő bónusz
  Show less...
  Mutasson többet
  • Játékos játékélmény
  • 700+ játék és növekvő
  • Nagyvonalú üdvözlő bónusz

  A globális online szerencsejáték-ipar értéke 2021-ben 57 milliárd dollár volt. Várhatóan 11,7%-os gyors CAGR-növekedéssel 2030-ra meghaladhatja a 153 milliárd dollárt. Ez azt mutatja, hány online kaszinó és fogadóiroda érkezik napról napra. Mint ilyen, frusztráló lehet egyik fogadóirodáról a másikra költözni, és izgalmas játékélményt keresni. Az esport-fogadás az online szerencsejáték-piacnak csak egy töredéke. Az e-sportra való fogadás azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mivel a klasszikusabb kaszinók, mint például a Mr.play, arra törekednek, hogy az élményt még izgalmasabbá tegyék a fogadók számára.

  • Sportfogadási kaszinó
  • Szoftverek széles választéka
  • Magas bónuszok
  Show less...
  Mutasson többet
  • Sportfogadási kaszinó
  • Szoftverek széles választéka
  • Magas bónuszok

  Bár az esport nem mindig gyakorolt akkora befolyást a fogadók életére, mint most, mindig csodálatot váltott ki. Az Esport népszerűségének növekedésével a környező környezet is növekedett. Az esportfogadások gyorsan népszerűvé váltak, és általánosságban az Esport mellett tovább nőtt.

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  • Játékszolgáltatók nagy választéka
  • Kaszinó és sportfogadás
  • Gyors kivonások
  Show less...
  Mutasson többet
  • Játékszolgáltatók nagy választéka
  • Kaszinó és sportfogadás
  • Gyors kivonások

  A Campobet 2018 óta működik. A Maltix Ltd. üzemeltetője, amely a Soft2bet leányvállalata.

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  Show less...
  Mutasson többet

   Mystake kivételes esport szolgáltató, megbízhatósága és kiváló szolgáltatása miatt erősen ajánlott. Régóta fennálló ESports opcióként ez a szolgáltató szilárd hírnevet szerzett a játékosok körében 2020 történt megalakulása óta. A kiválóság iránti elkötelezettség és a lehető legjobb e-sport élmény biztosítása iránti elkötelezettségével Mystake világszerte a legjobb választás lett a játékosok számára.

   Fogadási oldalak az Egyesült Királyságban

   Fogadási oldalak az Egyesült Királyságban

   Az őrület, hogy ki nyer jelentős nemzetközi versenyeken beindítja az esport növekedését, és felkelti a vágyat, hogy a fogadásokat beépítsék a piacra. Íme néhány esport fogadási oldal az Egyesült Királyságban, amelyek egyre népszerűbbek az Egyesült Királyságban

   Spreadex

   A Spreadex a spread fogadások piacának 10 százalékát birtokolva számos előnyt kínál az egyesült királyságbeli esportfogadások szerelmeseinek Élő esport fogadások.

   Virgin Bet

   A fizetési rugalmasság megkülönbözteti ezt a fogadási oldalt a csomagtól. A fizetési lehetőségek széles skáláját kínálja, beleértve a PayPalt is azok számára, akik a népszerű digitális pénztárcát részesítik előnyben.

   QuinnBet

   QuinnBet népszerű választás az esportra fogadó britek körében, kiváló élő közvetítést kínálva több száz esport fogadási eseményhez az Egyesült Királyságban.

   Az engedéllyel rendelkező fogadóirodák online használatával a britek legálisan fogadhatnak. A szerencsejátékokkal foglalkozó Esports webhelyek a videojátékokra összpontosítanak, hogy jelentős piaci részesedést szerezzenek az egyre bővülő és fejlődő iparágban. Az Egyesült Királyságban az Egyesült Királyság sportfogadási ágazata továbbra is 8,5 százalékkal növekszik évente, több mint 1200 munkahelyet teremtve, és a becslések szerint 12 millió GBP értékben járul hozzá a gazdasághoz.

   A pozitív hatás miatt a britek minden szinten népszerűsítik az Egyesült Királyság e-sportfogadási oldalait. A technológiai fejlődéstől a szabályozási stabilitásig az Egyesült Királyság növekvő e-sportágazata rengeteg vállalati és állami támogatással rendelkezik ahhoz, hogy elérje legmagasabb potenciálját, miközben a piac szerény kezdeteiből erős rajongói elkötelezettséggé fejlődik.

   Fogadási oldalak az Egyesült Királyságban
   Az Egyesült Királyság játékosainak kedvenc esport játékai

   Az Egyesült Királyság játékosainak kedvenc esport játékai

   Az évek alatt, esport játékok tovább fejlődtek. 2010 óta a többjátékos online harci játékok több millió követőt vonzanak. Két ötfős csapat egymással szembeállítva a csapattársak stratégiai, ügyességi és játékelemeket alkalmaznak, hogy legyőzzék az ellenfelet. Minden játékos irányít egy karaktert, amely egyre erősebb, együttműködik a csapattagokkal, és megpróbálja legyőzni az ellenséget.

   A League of Legendstől a Dota 2-ig a többjátékos csaták rohamosan népszerűek. Több mint 115 millió regisztrált játékosszámlával A League of Legends a játékvezető. 2019-re a Dota 2 is jelentős népszerűségnek örvendett, több mint 34 millió dolláros nemzetközi nyereményalappal, szemben a League 6 millió dolláros nyereményalapjával.

   Az Egyesült Királyságban népszerű további játékok közé tartoznak CS:GO, Rocket League, Fortnite, Overwatch és Valorant. Ezek a játékok egyénileg és együttesen is befolyásolják a játékosok egymás közötti kapcsolattartását, és egy már amúgy is népszerű piacot táplálnak azáltal, hogy több milliós szponzorációt és pénzdíjakat vonzanak a nagyvállalatoktól.

   Mivel az esport csapatok és szervezők erős és növekvő internet-alapú közösségeket kezelnek, a YouTube-on, a Twitch-en és más platformokon keresztül történő digitális streamelés válik az esport versenyek terjesztési módszereivé. A közel 5 milliárd rendszeres internetfelhasználóval és a több mint 50 milliárdos online szerencsejáték-piaccal az esport versenyek még nem érik el az Egyesült Királyság teljes elérhetőségét, bevételét és hatását.

   Az Egyesült Királyság játékosainak kedvenc esport játékai
   Fizetési módok az Egyesült Királyságban

   Fizetési módok az Egyesült Királyságban

   Ahogy egyre több fogadó vesz részt az Egyesült Királyság sportfogadásában, megbízható fizetési módok lehetőségeket kínál a sportfogadási számlák finanszírozására. Íme néhány lehetőség, amelyet az Egyesült Királyságban működő esport fogadási oldalak kínálnak azoknak a szerencsejátékosoknak, akik digitális fogadásokat kötnek.

   Bankkártyák

   A MasterCard és a Visa nagy tiszteletnek örvendő márkák, amelyek egyaránt biztonságos fizetési lehetőségeket kínálnak. Az Egyesült Királyság e-sportfogadási intézményei lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy hitel- és betéti kártyákkal is befizessenek a befizetéseket az ügyfelek számára bizonyított biztonság és kényelem miatt. A globális biztonsági intézkedések biztosítják, hogy a játékosok védelmet élvezzenek, amikor pénzt helyeznek el az Egyesült Királyság sportfogadásaira.

   Neteller

   A Neteller egy népszerű e-pénztárca, amelyet az Egyesült Királyság e-sport intézményei széles körben elfogadnak pénzeszközök befizetésére és fogadási kötelezettségek teljesítésére. Az azonnali tranzakciókról ismert e-pénztárca kártalanított, biztonságos finanszírozást kínál. Egy egyszerű regisztrációs folyamattal a fogadók 22 különböző valutát használhatnak, amikor biztonságosan fizethetnek be pénzt a fogadáshoz.

   Skrill

   A Skrill egy e-pénztárca, amely robusztus biztonsági funkciói és könnyű használhatósága miatt népszerű. A fogadókat a platform ésszerű díjai is vonzzák, alacsony költségű és ingyenes szolgáltatásokat nyújtva a felhasználóknak. A Pénzügyi Magatartási Hatóság szigorú előírásait követve a Skrill e-pénztárca segít az esport szerelmeseinek biztonságos online fogadásban.

   PayPal

   Nemzetközileg elismert márka, PayPal ugyanazt a kényelmet és funkciókat kínálja a briteknek, amelyek az e-pénztárcát világszerte népszerűvé tették. Míg egyes játékosok előnyben részesítik a hitelkártyákat, a PayPal biztonságos módot kínál a fogadók számára a hitelkártya használatára anélkül, hogy azt egy online esport fogadási oldalnak adná át az Egyesült Királyságban. A fogadók úgy regisztrálnak a PayPalra, hogy megadják a platformnak a személyazonosság igazolására szolgáló információkat.

   Fizetési módok az Egyesült Királyságban
   Az eSport fogadás története az Egyesült Királyságban

   Az eSport fogadás története az Egyesült Királyságban

   Az Esports hosszú utat tett meg a 80-as évek Space Invaders versenyeitől az ESPN közelmúltbeli piaci betöréséig. Alig néhány évtized alatt az iparág többmilliárd fontos piactá nőtte ki magát. Már a 70-es években a versenyszerű esport megragadta a játékosok képzeletét.

   A tenisztől az űrháborúkig a korábbi játékok jelentős érdeklődést váltottak ki a versenyre indulók körében. 1981-ben megalakult az első világrekord játéktest, a Twin Galaxies, hogy nyomon kövesse a játékosok pontszámait a népszerű videojátékokban.

   A 90-es években a konzolos játékok nagy divat volt a harcok és az első személyű lövöldözős videoszórakozásba merült rajongók körében. A fejlődő technológia forradalmasította a játékmenetet, megnyitva a távoli csoportos játékot a helyi hálózatokon (LAN) keresztül.

   1997-ben a szervezők professzionális kiberatletikai bajnokságot indítottak, és az esport játékosok egyre népszerűbbek voltak, és néhányan jelentős összegeket kerestek a játékból és a promóciókból. Johnathan "Fatal1ty" Wendel az egyik úttörő, aki állítólag több mint félmilliót húzott be játékos karrierje során.

   A korai sikerek megteremtették a terepet annak, hogy az Egyesült Királyságban az esportfogadások népszerűsége az egekbe szökjön az elkövetkező években. 1999-ben a Counter-Strike elindult, és világszerte népszerűvé vált. 2000-re az Xbox-játékosok egymás ellen játszottak a Halo 2-n, amely más népszerű első személyű lövöldözős videojátékok, például a Call of Duty előfutára volt.

   Az eSport fogadás története az Egyesült Királyságban
   Legutóbbi videojáték szerencsejáték az Egyesült Királyságban

   Legutóbbi videojáték szerencsejáték az Egyesült Királyságban

   Mivel a játékosok távolról játszanak barátokkal és idegenekkel az interneten, az iparág folyamatosan növekszik. Valójában az Egyesült Királyság egyetemei integrálják az esportot a tantervbe. Az esportnak az oktatássá való evolúciója során főiskolai szintű kurzusok, karrierképzések indultak csapatversenyek.

   A közelmúltban az Egyesült Királyság hatalmas növekedése átterjedt a hagyományos médiára is, és a kiemelkedő kiadványok versenyekkel foglalkoznak, és esport-műsorokat sugároznak a nagy hálózatokon. Az esport fogadási oldalak az Egyesült Királyság piacán átléptek a mainstream életbe.

   Az elmúlt néhány évben az Egyesült Királyság e-sportfogadási iparága hatalmasat nőtt, és továbbra is virágzik. Az ESPN-hez hasonló masszív hálózatokon nagyobb lefedettséggel a főbb kiadványokkal az esport megtette hatását, és átlép a fősodorba. Az egy évtizeddel ezelőtti 776 millió dollárról 2027-re közel 6 milliárd dolláros bevétellel a globális növekedés jelzi, hogy a piac mennyire befolyásos lesz a jövő generációi számára.

   Legutóbbi videojáték szerencsejáték az Egyesült Királyságban
   Az esport világ jövője

   Az esport világ jövője

   Mivel az Egyesült Királyság sportfogadási ágazata továbbra is vonzza a rajongókat, a jövő ígéretesnek tűnik. Valójában a 2021-es Legends World Championship majdnem annyi nézőt vonzott, mint a Superbowl. A szakértők szerint 2023-ra a piac 15 százalékos éves növekedési ütemet fog élvezni. Az Egyesült Királyságban a UK sportfogadási oldalai exponenciális növekedést fognak indítani a kreatív és digitális iparágakban, amelyek a globális e-sportfogadási brit piac 8 százalékát teszik ki.

   A fogadóirodák számára az extrém növekedés jelentős bevételt hoz a rajongóktól, akik szeretnének még izgalmasabbá tenni a játékmenetet és a nézettséget. A globális márkák legitimitást hoznak a piacra. Például a Levi, a Marvel Entertainment és a Red Bull milliókat fektet be csapatok és versenyek szponzorálására.

   A világszinten közel 460 milliós számmal és 2023-ra 650 millióra növekszik a népszerű esport-játékosok rajongótábora, akik szívesen fogadnak pénzt a gyakori egyéni és csapatgyőztesekre.

   A fogadók egy sor fogadási lehetőséget kínálnak. Az egyszerű meccsfogadástól a bonyolultabb fogadásokig a szerencsejátékosok dönthetnek úgy, hogy sok fogadást kombinálnak, vagy egy gyűjtőszelvényre tesznek fogadást, ami kockázatosabb ajánlat. A specifikusabb fogadási lehetőségek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy arra fogadjanak, hogy melyik csapatjátékos regisztrálja a legtöbb ölést vagy nyeri meg a térképet a Counter Strike-Global Offensive játékban. Az élő mérkőzések megfigyelése segít a fogadóknak abban, hogy megválaszthassák a játékon belüli fogadások tétjét.

   Mivel a fogadási piac továbbra is lépést tart az e-sportok széles körű népszerűségével, a szabályozó hatóságok azon dolgoznak, hogy biztosítsák az esport játékokra fogadó britek millióinak biztonságát.

   Az esport világ jövője
   Legálisak a kaszinók az Egyesült Királyságban?

   Legálisak a kaszinók az Egyesült Királyságban?

   Az Egyesült Királyság fogadóinak meg kell vizsgálniuk a fogadóirodát, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az törvényesen működik. Egy webhely általában túlnyomórészt a játékengedéllyel kapcsolatos információkat jelenít meg a kezdőlapon és a súgó részben. Annak biztosítása érdekében, hogy a fogadók jogszerűen fogadjanak, kulcsfontosságú, hogy megkeresse a licencinformációkat, mielőtt online számlát nyitna egy adott egyesült királyságbeli esport fogadási sportfogadónál.

   Mivel az esportfogadás a korai szakaszában van más sportfogadásokhoz, például a lóversenyhez képest, számos webhely kínál lehetőséget az Egyesült Királyságban az esportfogadási oldalakra anélkül, hogy a megfelelő működési engedélyt megszerezné.

   Az Egyesült Királyság fogadási törvényei

   Ahhoz, hogy egy létesítmény az Egyesült Királyságban esport fogadásokat kínálhasson, vezetőinek meg kell szerezniük a Brit Szerencsejáték Bizottság engedélyét. 2005 óta a szerencsejátékról szóló törvény szabályozza az Egyesült Királyság kereskedelmi fogadását, beleértve a lottót is. Ha egy fogadó nem talál információt az engedélyről, akkor más, megfelelő engedéllyel rendelkező és legálisan működő esport szerencsejáték-létesítményeket kell felkutatnia.

   A Bizottság szigorú jóváhagyási követelményeket ír elő. Az intézményeknek bizonyítaniuk kell, hogy nem manipulálják a mérkőzés esélyeit, hogy biztosítsák a tisztességes fogadást a résztvevők számára. Tilos a sportfogadási tulajdonnal, például avatarokkal való fogadás. A törvényes fizetőeszköz használata biztosítja, hogy a ház ne használja ki a fogadót.

   Az engedéllyel rendelkező létesítményeknek ellenőrizniük kell a játékosok személyazonosságát kormányzati igazolvánnyal, például útlevéllel vagy jogosítvánnyal. Az azonosítás megakadályozza a kiskorúakat a szerencsejátékban való részvételtől, és megvédi a játékosokat a csalóktól.

   Legálisak a kaszinók az Egyesült Királyságban?
   GYIK

   GYIK

   Az esport szerelmesei és fogadók arra keresik a választ, hogy hol és hogyan lehet fogadni. Íme néhány gyakran ismételt kérdésre adott válasz. A bukméker kiválasztása és az alapok befizetése az első lépés azon fogadók számára, akik úgy döntenek, hogy részt vesznek az esport fogadásban, amely a világ egyik leggyorsabban növekvő piaca.

   Mi az eSport fogadás?

   Mivel az esport egy több milliárd dolláros piac, népszerűsége naponta növekszik. Szerencsejátékosok csatlakoznak az esport rajongóihoz. A professzionális játékosok összemérik tudásukat egymással, hogy évente milliós pénznyereményt nyerjenek.

   Ugyanakkor a fogadók arra tesznek fogadást, hogy melyik játékos vagy csapat rendelkezik a legjobb mentális élességgel és játéktudással. Digitális pénztárca segítségével a fogadók pénzbeli fogadásokat kötnek esport csapatokra és egyéni játékosokra. Ha a játékos pontos, akkor a fogadás időpontjában rendelkezésre álló szorzóknak megfelelően kifizetésben részesülhet.

   Hogyan válasszunk bukmékert?

   Az engedéllyel rendelkező fogadóirodák kutatása a legjobb módja az online fogadóirodák kiválasztásának. A legtöbb sportfogadó vonzó ösztönzőket kínál új fogadók regisztrálására. Az Egyesült Királyságban a bukmékereknek igazolniuk kell az engedélyt. Gondosan olvassa el a webhely feltételeit, esélyeit és promócióit. Hasonlítsa össze a különböző webhelyeket, miközben figyelmesen olvassa el az online értékeléseket.

   A korlátozások bizonyos promóciókra vonatkoznak. Közhely, hogy azok a fogadók, akik nem olvassák az apró betűs részt, félreértik a bónuszokkal és ösztönzőkkel kapcsolatos feltételeket. Az engedéllyel rendelkező létesítmények nagyobb valószínűséggel követik a megállapított törvényeket, szabályokat és iránymutatásokat. Az összeg befizetése előtt győződjön meg arról, hogy a fogadóirodának engedélye van.

   Biztonságos pénzt befizetni egy eSport bukmékernél?

   Az engedéllyel nem rendelkező bukmékerek nincsenek biztonságban. Ellenőrizze, hogy a webhely rendelkezik-e az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságának engedélyével. A Bizottság szigorú szabályokat követ a szerencsejáték-létesítmények engedélyezése során. A licencelt platform bátran megjeleníti a licenc igazolását a kezdőlapon. Ha bizonytalan, a fogadó felveheti a kapcsolatot a Bizottsággal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Egyesült Királyság sportfogadási üzletága legálisan működik-e.

   Az eSporton való szerencsejáték függőséget okoz?

   Mint minden szerencsejátékkal kapcsolatos tevékenység, a szakértők azt javasolják, hogy azok a résztvevők, akik pénzt fogadnak esport meccsekre, csapatokra, játékosokra és eredményekre, válasszák a fogadási viselkedés önellenőrzését. Ismerje fel a túlzott szerencsejáték figyelmeztető jeleit, beleértve azt, hogy képtelen abbahagyni a szerencsejátékot, vagy többet fogad, mint amennyit a játékos megengedhet magának. Az engedéllyel rendelkező egyesült királyságbeli esport fogadási oldalak információkat kínálhatnak a látogatóknak olyan szervezetekről, amelyek segítenek a problémás szerencsejátékosoknak.

   GYIK

   Legjobb kaszinók

   HelyezésCasinoBonusRating
   1bwin8
   2Unibet100% 100 €-ig9
   3Mr Play7.52
   4TonyBet8.2
   5CampoBet8
   6Betfair7.9
   7BritainBet Casino7.1
   8Vegas Paradise Casino8.4
   9TheOnlineCasino8.4
   10Vegas Mobile Casino5.9

   Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

   22BET
   22BET
   Befizetési módszerek
   SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
   Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

   18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

   1xBet
   1xBet
   Befizetési módszerek
   SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
   Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

   18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

   Close