CampoBet eSport fogadási áttekintés 2024 - Számla

CampoBetResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
Bónusz100 dollár bónusz
Játékszolgáltatók nagy választéka
Kaszinó és sportfogadás
Gyors kivonások
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Játékszolgáltatók nagy választéka
Kaszinó és sportfogadás
Gyors kivonások
CampoBet is not available in your country. Please try:
Számla

Számla

A fiók létrehozása a CampoBet szolgáltatónál elképesztően egyszerű. Az eSports játékok és versenyek élvezetéhez egyszerűen látogassa meg weboldalukat, töltse ki a regisztrációs űrlapot, és kezdje el!

Hogyan nyithatunk/regisztrálhatunk egy fiókot

A felhasználónak először létre kell hoznia egy fiókot, hogy eSports fogadást tegyen a CampoBetnél. A fogadóknak csak fel kell lépniük a webhelyre, és néhány egyszerű lépést kell követniük a fogadásuk megtételéhez.

A fogadóknak a kezdéshez Campobet számlát kell regisztrálniuk. Csak az alábbi egyszerű utasításokat kell követniük:

 1. Menjen a CampoBet hivatalos weboldalára - www.campobet.com.
 2. Első lépésben azoknak a fogadóknak, akik csatlakozni szeretnének a CampoBethez, ki kell választaniuk országukat, pénznemüket és e-mail címüket.

Egyedi felhasználónevet és jelszót is ki kell találniuk. Ezenkívül be kell jelölniük a négyzeteket, hogy jelezzék, hogy legalább 18 évesek, és a regisztráció előtt elolvasták az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi szabályzatot.

A folytatáshoz kattintson a zöld Következő lépés gombra.

 1. A második lépésben azoknak, akik fogadni szeretnének, meg kell adniuk valódi nevüket, címüket, telefonszámukat és életkorukat.

A folytatáshoz kattintson a zöld Regisztráció gombra.

Számlaellenőrzés

A Campobet ügyfélszolgálata azt mondja, hogy nem mindig szükséges, hogy a játékosok átmenjenek az ellenőrzési folyamaton. Ha valamit tenni kell, az illetékes osztály e-mailt küld nekik.

A fogadóknak azonban ezeket a dokumentumokat mindig kéznél kell tartaniuk, mivel ezek a legáltalánosabb dokumentumok, amelyekre egy eSport fogadási oldal ellenőrzési folyamatához van szükség.

Előfordulhat, hogy a fogadónak igazolnia kell életkorát, személyes adatait és állampolgársága szerinti országot. Van néhány dokumentum, amelyet felhasználhatnak ehhez:

 • Útlevél vagy fényképes igazolvány
 • Közüzemi számlák, például víz- vagy villanyszámlák (az elmúlt hat hónapban kell lennie)

A fogadóktól azt is meg lehet kérni, hogy mutassák be a bevételüket, például:

 • munkaszerződést vagy fizetési lapot
 • adásvételi szerződés (ingatlan eladása)
 • részvényjegy (értékpapírok értékesítése)
 • végrendelet (öröklés)
 • nyereményigazolás/bankkivonat (lottó/fogadás/kaszinó nyereményei)

Hogyan kell bejelentkezni

Itt az ideje, hogy elkezdjen fogadni az eSportra, miután az emberek befejezték a regisztrációs folyamatot a CampoBetnél. Ha kapnak egy bónuszt, izgatottak lehetnek, hogy felhasználják, növeljék bankrolljaikat és jól érezzék magukat.

A CampoBet eSport fogadási szolgáltatásának használatához a játékosoknak be kell jelentkezniük a fiókjukba. A bejelentkezés folyamata nagyon egyszerű.

 1. Menjen a CampoBet hivatalos weboldalára - www.campobet.com.
 2. Kattintson a fehér Bejelentkezés gombra a weboldal jobb felső sarkában.
 3. Adja meg felhasználónevét és jelszavát.
 4. Kattintson a narancssárga Bejelentkezés gombra.

Hogyan lehet feloldani egy fiókot

Nagyon felkavaró lehet a fogadók számára, ha egy üzenetet kapnak arról, hogy fiókjukat zárolták vagy blokkolták. Ez megakadályozza, hogy a fogadók hobbival szórakozzanak, és aggódjanak a pénzük és a nyereményük miatt.

A CampoBet több okból is bezárhat egy számlát, például túl sok sikertelen bejelentkezési kísérlet, az ellenőrzési folyamat be nem tartása vagy a szolgáltatás feltételeinek megszegése.

Ha ez megtörténik, javasoljuk, hogy a játékosok a lehető leghamarabb lépjenek kapcsolatba az Ügyfélszolgálattal. A fogadóknak:

 1. Nyissa meg a CampoBet fiókjához kapcsolódó e-mail címet.
 2. Hozzon létre egy e-mailt a címre support@campobet.com.
 3. Írja le a problémát a tárgysorban, például „A(z) ##### fiók blokkolva”
 4. Beszélje meg a problémát az e-mail törzsében, beleértve:
 • A regisztrációs adatok jól körvonalazott leírása,
 • A fiók létrehozásához használt eszköz,
 • Fényképes személyi igazolvány és egyéb személyazonosságot igazoló okmányok beszkennelt másolata, valamint a CampoBethez benyújtott betéti bizonylatok szkennelt másolata. Ne feledje, hogy jobb ezeket a szkenneléseket PDF formátumban benyújtani.

Ha egy fiók automatikusan blokkolva van, a feloldás után visszaállítható. Tegyük fel azonban, hogy a fogadó kéri számlája lezárását (például önkizárást). A fogadók és a CampoBet nem tud számlát visszaállítani, amíg le nem jár egy megállapodott időszak.

Hogyan zárjunk le egy fiókot

Bármely fogadó bármikor megszüntetheti CampoBet számláját. A fogadóknak szem előtt kell tartaniuk, hogy az összes fennmaradó kivehető összeget ki kell venniük, mielőtt számlazárást kérnének. Ezekre a visszavonásokra továbbra is a megállapodott Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak, amelyek általában tartalmazzák az elállási díjat, ha vannak ilyenek.

A fogadóknak a CampoBet Felelős Szerencsejáték Oldalára kell menniük. A Felelősségteljes szerencsejáték oldal az a hely, ahova a fogadóknak el kell menniük, ha úgy gondolják, hogy szerencsejáték-függőségben vagy, vagy bármilyen más okból úgy érzik, hogy már nem akarnak játszani.

A fogadóknak meg kell tenniük a következő lépéseket:

 1. Jelentkezzen be CampoBet fiókjába.
 2. Kattintson a zöld Profil gombra a képernyő jobb felső sarkában.
 3. Kattintson a Számla részletei szakaszra a bal oldalon.
 4. Válassza a Felelősségteljes szerencsejáték lehetőséget. Ezen az oldalon a fogadók befizetési limiteket, időkorlátokat, időkorlátokat és önkizárásokat állíthatnak be.
 5. Görgessen le az oldal aljára, és válassza a zöld Fiók bezárása gombot.
 6. Válassza ki az okot, és adja meg jelszavát.
 7. Kattintson a zöld Fióklezárás kérése gombra.
 8. Kattintson a Megerősítés gombra a következő ablakban.
 9. Amint a CampoBet megkapja a kérést, a fogadók e-mailt kapnak a további utasításokkal.