CampoBet eSport fogadási áttekintés 2024 - Számla

CampoBetResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
Bónusz100% üdvözlő bónusz 100 €-ig
Játékszolgáltatók nagy választéka
Kaszinó és sportfogadás
Gyors kivonások
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Játékszolgáltatók nagy választéka
Kaszinó és sportfogadás
Gyors kivonások
CampoBet is not available in your country. Please try:
Számla

Számla

A fiók létrehozása a CampoBet szolgáltatónál elképesztően egyszerű. Az eSports játékok és versenyek élvezetéhez egyszerűen látogassa meg weboldalukat, töltse ki a regisztrációs űrlapot, és kezdje el!

Hogyan nyithatunk/regisztrálhatunk egy fiókot

A felhasználónak először létre kell hoznia egy fiókot, hogy eSports fogadást tegyen a CampoBetnél. A fogadóknak csak fel kell lépniük a webhelyre, és néhány egyszerű lépést kell követniük a fogadásuk megtételéhez.

A fogadóknak a kezdéshez Campobet számlát kell regisztrálniuk. Csak az alábbi egyszerű utasításokat kell követniük:

 1. Menjen a CampoBet hivatalos weboldalára - www.campobet.com.
 2. Első lépésben azoknak a fogadóknak, akik csatlakozni szeretnének a CampoBethez, ki kell választaniuk országukat, pénznemüket és e-mail címüket.

Egyedi felhasználónevet és jelszót is ki kell találniuk. Ezenkívül be kell jelölniük a négyzeteket, hogy jelezzék, hogy legalább 18 évesek, és a regisztráció előtt elolvasták az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi szabályzatot.

A folytatáshoz kattintson a zöld Következő lépés gombra.

 1. A második lépésben azoknak, akik fogadni szeretnének, meg kell adniuk valódi nevüket, címüket, telefonszámukat és életkorukat.

A folytatáshoz kattintson a zöld Regisztráció gombra.

Számlaellenőrzés

A Campobet ügyfélszolgálata azt mondja, hogy nem mindig szükséges, hogy a játékosok átmenjenek az ellenőrzési folyamaton. Ha valamit tenni kell, az illetékes osztály e-mailt küld nekik.

A fogadóknak azonban ezeket a dokumentumokat mindig kéznél kell tartaniuk, mivel ezek a legáltalánosabb dokumentumok, amelyekre egy eSport fogadási oldal ellenőrzési folyamatához van szükség.

Előfordulhat, hogy a fogadónak igazolnia kell életkorát, személyes adatait és állampolgársága szerinti országot. Van néhány dokumentum, amelyet felhasználhatnak ehhez:

 • Útlevél vagy fényképes igazolvány
 • Közüzemi számlák, például víz- vagy villanyszámlák (az elmúlt hat hónapban kell lennie)

A fogadóktól azt is meg lehet kérni, hogy mutassák be a bevételüket, például:

 • munkaszerződést vagy fizetési lapot
 • adásvételi szerződés (ingatlan eladása)
 • részvényjegy (értékpapírok értékesítése)
 • végrendelet (öröklés)
 • nyereményigazolás/bankkivonat (lottó/fogadás/kaszinó nyereményei)

Hogyan kell bejelentkezni

Itt az ideje, hogy elkezdjen fogadni az eSportra, miután az emberek befejezték a regisztrációs folyamatot a CampoBetnél. Ha kapnak egy bónuszt, izgatottak lehetnek, hogy felhasználják, növeljék bankrolljaikat és jól érezzék magukat.

A CampoBet eSport fogadási szolgáltatásának használatához a játékosoknak be kell jelentkezniük a fiókjukba. A bejelentkezés folyamata nagyon egyszerű.

 1. Menjen a CampoBet hivatalos weboldalára - www.campobet.com.
 2. Kattintson a fehér Bejelentkezés gombra a weboldal jobb felső sarkában.
 3. Adja meg felhasználónevét és jelszavát.
 4. Kattintson a narancssárga Bejelentkezés gombra.

Hogyan lehet feloldani egy fiókot

Nagyon felkavaró lehet a fogadók számára, ha egy üzenetet kapnak arról, hogy fiókjukat zárolták vagy blokkolták. Ez megakadályozza, hogy a fogadók hobbival szórakozzanak, és aggódjanak a pénzük és a nyereményük miatt.

A CampoBet több okból is bezárhat egy számlát, például túl sok sikertelen bejelentkezési kísérlet, az ellenőrzési folyamat be nem tartása vagy a szolgáltatás feltételeinek megszegése.

Ha ez megtörténik, javasoljuk, hogy a játékosok a lehető leghamarabb lépjenek kapcsolatba az Ügyfélszolgálattal. A fogadóknak:

 1. Nyissa meg a CampoBet fiókjához kapcsolódó e-mail címet.
 2. Hozzon létre egy e-mailt a címre support@campobet.com.
 3. Írja le a problémát a tárgysorban, például „A(z) ##### fiók blokkolva”
 4. Beszélje meg a problémát az e-mail törzsében, beleértve:
 • A regisztrációs adatok jól körvonalazott leírása,
 • A fiók létrehozásához használt eszköz,
 • Fényképes személyi igazolvány és egyéb személyazonosságot igazoló okmányok beszkennelt másolata, valamint a CampoBethez benyújtott betéti bizonylatok szkennelt másolata. Ne feledje, hogy jobb ezeket a szkenneléseket PDF formátumban benyújtani.

Ha egy fiók automatikusan blokkolva van, a feloldás után visszaállítható. Tegyük fel azonban, hogy a fogadó kéri számlája lezárását (például önkizárást). A fogadók és a CampoBet nem tud számlát visszaállítani, amíg le nem jár egy megállapodott időszak.

Hogyan zárjunk le egy fiókot

Bármely fogadó bármikor megszüntetheti CampoBet számláját. A fogadóknak szem előtt kell tartaniuk, hogy az összes fennmaradó kivehető összeget ki kell venniük, mielőtt számlazárást kérnének. Ezekre a visszavonásokra továbbra is a megállapodott Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak, amelyek általában tartalmazzák az elállási díjat, ha vannak ilyenek.

A fogadóknak a CampoBet Felelős Szerencsejáték Oldalára kell menniük. A Felelősségteljes szerencsejáték oldal az a hely, ahova a fogadóknak el kell menniük, ha úgy gondolják, hogy szerencsejáték-függőségben vagy, vagy bármilyen más okból úgy érzik, hogy már nem akarnak játszani.

A fogadóknak meg kell tenniük a következő lépéseket:

 1. Jelentkezzen be CampoBet fiókjába.
 2. Kattintson a zöld Profil gombra a képernyő jobb felső sarkában.
 3. Kattintson a Számla részletei szakaszra a bal oldalon.
 4. Válassza a Felelősségteljes szerencsejáték lehetőséget. Ezen az oldalon a fogadók befizetési limiteket, időkorlátokat, időkorlátokat és önkizárásokat állíthatnak be.
 5. Görgessen le az oldal aljára, és válassza a zöld Fiók bezárása gombot.
 6. Válassza ki az okot, és adja meg jelszavát.
 7. Kattintson a zöld Fióklezárás kérése gombra.
 8. Kattintson a Megerősítés gombra a következő ablakban.
 9. Amint a CampoBet megkapja a kérést, a fogadók e-mailt kapnak a további utasításokkal.