Az ingyenes fogadásokat kínáló 10 e-sportfogadási oldalak listája

Üdvözöljük az eSports Ranker oldalán, ahol szakértői tanácsokat kaphat az online eSport fogadási oldalakkal kapcsolatban. Szakterületünk a legjobb e-sport fogadási oldalak alapos áttekintése, beleértve azok bónuszait is. Ma örömmel mutatjuk be az ingyenes fogadások világát. Az ingyenes fogadások egy népszerű bónusztípus, amelyet számos eSport fogadási oldal kínál, és lehetővé teszi, hogy saját pénzének kockáztatása nélkül fogadjon. Tapasztalt online eSport fogadókként tudjuk, hogy fontos megtalálni a legjobb bónuszokat nyereményei maximalizálása érdekében. Ezért összeállítottunk egy listát a legjobb ingyenes fogadásokat kínáló eSport fogadási oldalakról. Látogassa meg toplistánkat, és kezdjen magabiztosan fogadni még ma!

Az ingyenes fogadásokat kínáló 10 e-sportfogadási oldalak listája
Keisha Bailey
ExpertKeisha BaileyExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Hogyan értékeljük és rangsoroljuk az e-sportfogadási oldalakat ingyenes fogadással

Az eSports Rankernél szakértői csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik az online eSport fogadási oldalak értékelésében és rangsorolásában. Alapos megközelítést alkalmazunk az egyes webhelyek bónuszainak értékelésére, beleértve az ingyenes fogadások bónuszt is. Csapatunk több tényezőt is megvizsgál annak érdekében, hogy csak a legjobb oldalakat ajánljuk olvasóinknak.

Felforgatási követelmények

Az egyik legfontosabb tényező, amelyet figyelembe veszünk az ingyenes fogadások bónuszainak értékelésekor, a gördülési követelmények. Ez azt jelenti, hogy a játékosnak hányszor kell megtétet tennie a bónusz összegére, mielőtt bármilyen nyereményt kivehetne. Olyan webhelyeket keresünk, amelyek ésszerű, általában 5-10-szeres átállítási követelményeket kínálnak.

Minimális fogadószelvény szorzók

Egy másik kritikus tényező, amelyet figyelembe veszünk, a fogadószelvényhez szükséges minimális szorzó. Olyan oldalakat keresünk, amelyek méltányos minimális szorzót kínálnak, általában 1,5 és 2,0 között. Ez biztosítja, hogy a játékosoknak ésszerű esélyük legyen arra, hogy megnyerjék téteiket, és teljesítsék a rollover követelményeket.

Időbeli korlátozások

Ezenkívül értékeljük az ingyenes fogadások bónuszaihoz kapcsolódó időkorlátokat is. Ez arra az időtartamra vonatkozik, ameddig a játékosnak fel kell használnia a bónuszt, mielőtt lejár. Olyan webhelyeket keresünk, amelyek ésszerű időkorlátozást kínálnak, általában 7 és 30 nap között.

Egyetlen vagy többszörös

Ingyenes fogadás bónuszok kínálhatók egyszeri vagy többszörös fogadásra. Kiértékeljük, hogy a bónusz mely fogadási típusokra vonatkozik, és hogy rugalmasságot kínál-e a játékosok számára. Olyan oldalakat keresünk, amelyek ingyenes fogadások bónuszt kínálnak egyszeri és többszörös fogadáshoz is.

Maximális bónusznyeremények

Értékeljük azt a maximális nyereményt, amelyet egy játékos az ingyenes fogadás bónuszával kereshet. Olyan webhelyeket keresünk, amelyek ésszerű maximális nyereményt kínálnak, általában 100 és 500 dollár között.

A jogosult piacok típusai

Azt is értékeljük, hogy milyen típusú jogosult piacokra vonatkoznak az ingyenes fogadási bónuszok. Olyan webhelyeket keresünk, amelyek piacok széles skáláját kínálják, beleértve a népszerű e-sport játékokat, például a League of Legends-t és a Dota 2-t.

Maximális tétszázalék

Végül értékeljük az ingyenes fogadások bónuszaira érvényes maximális tét százalékát. Ez a tét azon százalékára vonatkozik, amelyet a bónusz összegével lehet megtenni. Olyan oldalakat keresünk, amelyek ésszerű maximális tét százalékot kínálnak, általában 10% és 25% között.

Mi az ingyenes fogadási bónusz?

A Free Bets bónusz egy olyan online kaszinó bónusz, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy saját pénzük kockáztatása nélkül fogadjanak. A bónusz összegét általában az első befizetés után írják jóvá a játékos számláján. A játékosok a bónusz összegét arra használhatják fel, hogy fogadásokat tegyenek jogosult piacokon és játékokon. Ha megnyerik a fogadásukat, a bónusz feltételeinek megfelelően megtarthatják a nyereményeket.

A legnépszerűbb ingyenes fogadási bónusztípusok

 •   Free bets bonus is a popular type of bonus offered by eSports bookmakers. It allows players to place bets without risking their own money. There are different types of free bets bonuses, including no deposit free bets, matched free bets, and risk-free bets.
  

Befizetés nélküli ingyenes fogadások

A befizetés nélküli fogadások olyan bónuszok, amelyekhez nem kell pénzt befizetniük a játékosoknak. Általában kis összegekről van szó, 5 és 20 dollár között, és arra szolgálnak, hogy a játékosok ízelítőt adjanak a fogadóirodák kínálatából. A befizetés nélküli fogadásokra általában szigorú feltételek vonatkoznak, beleértve a fogadási követelményeket és a maximális nyereményhatárokat.

Egyező ingyenes fogadások

A párosított ingyenes fogadások olyan bónuszok, amelyek egy bizonyos összeg erejéig megfelelnek a játékos első tétjének. Például, ha egy fogadóiroda 100%-os egyezésű ingyenes fogadást kínál 100 dollárig, az a játékos, aki 50 dolláros fogadást tesz, további 50 dollár ingyenes fogadást kap. A párosított ingyenes fogadások általában fogadási követelményekkel és minimális szorzókövetelményekkel érkeznek.

Kockázatmentes fogadások

A kockázatmentes fogadások olyan bónuszok, amelyek lehetővé teszik a játékosoknak, hogy saját pénzük kockáztatása nélkül fogadjanak. Ha a fogadás veszít, a fogadóiroda ingyenes fogadások formájában visszatéríti a játékos tétjét. A kockázatmentes fogadásokhoz általában feltételek vonatkoznak, beleértve a maximális téthatárokat és a minimális szorzókra vonatkozó követelményeket.

Enhanced Odds

A megnövelt szorzók olyan bónuszok, amelyek magasabb szorzót kínálnak, mint egy adott esemény szokásos oddsai. Például, ha egy csapat győzelmének szokásos szorzója 2,0, a megnövelt szorzós bónusz 3,0-s szorzót kínálhat ugyanannak a csapatnak a győzelemre. A megnövelt szorzós bónuszok általában feltételekhez és feltételekhez tartoznak, beleértve a maximális téthatárokat és a minimális szorzókra vonatkozó követelményeket.

Hogyan szerezhet be ingyenes fogadási bónuszt egy eSports fogadóirodától

Ha ingyenes fogadási bónuszt szeretne kapni egy eSports bukmékertől, kövesse az alábbi lépéseket:

 • Regisztráljon fiókot a bukmékernél személyes adatainak megadásával, például név, cím és születési dátum.
 • Erősítse meg fiókját úgy, hogy átadja a bukmékernek személyi igazolványának másolatát és címét igazoló dokumentumot, például közüzemi számlát.
 • Ha szükséges, tegyen egy jogosult befizetést az ingyenes fogadási bónusz igényléséhez.
 • Aktiválja az ingyenes fogadási bónuszt a fogadóirodák utasításait követve, amelyek közé tartozhat egy minősítő fogadás vagy egy bónuszkód megadása.
 • Használja az ingyenes fogadási bónuszt, hogy fogadjon kedvenc eSport eseményeire, a fogadóirodák feltételeit betartva.

Összefoglalva, az ingyenes fogadási bónuszok az eSports bukmékerek által kínált népszerű bónusztípusok. Lehetővé teszik a játékosok számára, hogy saját pénzük kockáztatása nélkül tegyenek fogadásokat, és különböző típusúak, beleértve a befizetés nélküli fogadásokat, a párosított ingyenes fogadásokat, a kockázatmentes fogadásokat és a megnövelt esélyeket. Az ingyenes fogadási bónusz megszerzéséhez a játékosoknak számlát kell regisztrálniuk a bukmékernél, igazolniuk kell a számlájukat, be kell fizetniük a minősített befizetést, aktiválniuk kell a bónuszt, és arra kell használniuk, hogy fogadásokat tegyenek kedvenc eSport eseményeikre.

Egyéb bónusztípusok, amelyeket megtekinthet

Bónusz kódok

A bónuszkódok olyan speciális kódok, amelyek segítségével a játékosok bónuszokat igényelhetnek az online kaszinókban. Ezeket a kódokat általában a kaszinó biztosítja, és megtalálhatók a kaszinó honlapján vagy promóciós e-mailekben. A bónusz igényléséhez a játékosoknak be kell írniuk a kódot a kijelölt mezőbe.

Nincs befizetési bónusz

A befizetés nélküli bónusz egyfajta bónusz, amelyhez a játékosoknak nem kell befizetniük. Ezek a bónuszok általában kicsik, de lehetővé teszik a játékosok számára, hogy a saját pénzük kockáztatása nélkül kipróbálják a kaszinót vagy a sportfogadást. A befizetés nélküli bónuszok gyakran szigorú fogadási követelményekkel és kifizetési korlátokkal rendelkeznek.

Következtetés

Az ingyenes fogadások nagyszerű módja annak, hogy saját pénzének kockáztatása nélkül próbálja ki az online sportfogadásokat. Fontos azonban a megfelelő fogadási oldal kiválasztása a játékhoz. Az eSportsRanker a fogadási ágazat tekintélye, és számos tényező figyelembe vétele után rangsoroltuk és minősítettük a márkákat. A jövőben felül fogjuk vizsgálni a rangsort, hogy biztosan a megfelelő márkákat ajánljuk.

About the author
Keisha Bailey
Keisha BaileyAreas of Expertise:
Bónuszok
About

Keisha Bailey, Jamaica saját gyöngyszeme, az online kaszinó bónuszok meghatározó tekintélyévé nőtte ki magát. A játékosok nyereségének maximalizálására összpontosítva Keisha elemzései a játékosok tengere számára nélkülözhetetlenekké váltak.

Send email
More posts by Keisha Bailey

Faq

Minden, amit tudnia kell a kaszinókról

Mi az ingyenes fogadási bónusz az e-sport fogadásokhoz?

Az ingyenes fogadás egyfajta bónusz, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy saját pénzük kockáztatása nélkül fogadjanak. A bónuszt általában üdvözlő bónuszként vagy promócióként kínálják a meglévő játékosok számára. Az ingyenes fogadás összege a webhelytől és a promóciótól függően változik.

Hogyan igényelhetem az ingyenes fogadások bónuszt az e-sport fogadásokhoz?

Az ingyenes fogadások bónuszának igényléséhez regisztrálnia kell egy számlát a bónuszt kínáló webhelyen. Miután létrehozta a fiókot, be kell fizetnie, és fogadnia kell egy jogosult eSport eseményre. Az ingyenes fogadást a tét kiegyenlítése után jóváírjuk a számláján.

Mik az ingyenes fogadások bónuszának feltételei az e-sport fogadásokhoz?

Az ingyenes fogadások bónuszának feltételei a webhelytől és a promóciótól függően változnak. Egyes oldalak megkövetelik a játékosoktól, hogy az ingyenes fogadást egy bizonyos időkereten belül használják fel, míg mások korlátozhatják az ingyenes fogadással megtehető fogadások típusát. Fontos, hogy a bónusz igénylése előtt figyelmesen olvassa el a feltételeket.

Kivehetem a nyereményemet az eSport fogadások ingyenes fogadásai bónuszából?

Igen, a nyereményeit kivonhatja az ingyenes fogadások bónuszából, miután teljesítette a fogadási követelményeket. A fogadási követelmények a webhelytől és a promóciótól függően változnak, de általában megkövetelik a játékosoktól, hogy bizonyos számú fogadást tegyenek, vagy egy bizonyos összeget fogadjanak meg, mielőtt visszavonhatják nyereményüket.

Minden játékos számára elérhető az ingyenes fogadások bónusza az eSport fogadáshoz?

Az ingyenes fogadások bónusza általában azon új játékosok számára elérhető, akik a bónuszt kínáló oldalon regisztrálnak számlát. Néhány promóció a meglévő játékosok számára is elérhető lehet. A bónusz elérhetősége azonban bizonyos országokban vagy régiókban korlátozott lehet. Fontos, hogy ellenőrizze a promóció feltételeit, hogy megtudja, jogosult-e a bónusz igénylésére.