Overwatch fogadás: praktikus kezdőknek szóló útmutató

Overwatch League

2023-01-05

Ethan Tremblay

Az online esport fogadásnak megvan a maga kihívása. Nehéz lehet meghatározni az Overwatch fogadást, mivel a számos üzemeltetőnek és mindenkinek meg kell ragadnia a trigger pontokat a különböző játékmódokban és lehetőségekben.

Overwatch fogadás: praktikus kezdőknek szóló útmutató

Még mindezt szem előtt tartva is nehéz az Overwatch fogadás. Ez egy bonyolult játék, amelyben gyakran nehéz meghatározni a legjobb cselekvési irányt a rengeteg változó miatt. 

Itt lépünk be a képbe. Ez a professzionális útmutatónk az Overwatch online fogadáshoz, valamint néhány ötlet és taktika a hatékony végrehajtáshoz. Mielőtt megtenné az első Overwatch-tétet, olvasson tovább, hogy megtudjon mindent, amit tudnod kell.

Mi az Overwatch?

Az Overwatch a Blizzard Entertainment, egy világhírű játékfejlesztő alkotása. A játék a MOBA-k, például a Dota és a League of Legends szempontjait ötvözi a hagyományos első személyű lövöldözős játékokkal. Az Overwatch egy érdekes esport néznivaló, ez az egyik tényező, amiért a cím kiemelkedő szerepet játszik az esport fogadásban.

A Blizzard 2022. október 4-én kiadta az Overwatch folytatását. Az Overwatch 2 számos új funkciót és frissítést, valamint néhány új hőst tartalmazott. A CS: GO fogadáshoz hasonlóan az Overwatch 2 is jelentős változásokat mutat a csapat összetételében a meccsek során, így kiváló jelölt az élő fogadásra. Az Overwatch 2 egy potenciális aranybánya azoknak az értékfogadóknak, akik ismerik a játékot és a csapatokat, és meg tudják jósolni, mi fog történni.

A korábban 6v6 meccsek most 5v5 meccsek, így az egyéni játékosok teljesítménye lényegesen fontosabb. Az egyéb figyelemre méltó frissítések és kiegészítések közé tartozik a hat új térkép, köztük a New Queen Street, a Colosseo, a Circuit Royal Esperança, a Midtown és a Parasoa. Néhány ilyen térkép tartalmazza az új „Push játék módot”. Az Overwatch 2 már rendelkezik az Apex Legends-hez hasonló ping mechanizmussal.

Megéri fogadni az Overwatch-ot?

Még mindig kétséges, hogy az OW2 ösztönözni fogja-e a terjeszkedést Overwatch online fogadás. Ennek ellenére, mivel az Overwatch 2 kiadása ingyenesen játszható, logikusnak tűnik a játék játékosbázisának jelentős bővülése. Egy játék e-sportban elért sikere a játékközösségben való növekvő profiljára vezethető vissza.

Az Overwatch mindig is megbocsáthatatlan játék volt a gyenge teljesítmény miatt. Mivel az Overwatch 2 versenyeit 5v5, nem pedig 6v6 alapon játsszák, a legkisebb változtatások is óriási hatással lehetnek a meccs kimenetelére. Ez a szokásosnál nagyobb kilengéseket okoz az Overwatch játékok kimenetelében, de úgy tűnik, hogy a legtöbb sorozatban továbbra is a kedvencek érvényesülnek. De figyelembe véve a fenti tényezőket, a felfordulások továbbra is valószínűek. Különösen igaz ez a Overwatch League, ahol a csapatok névsorai általában nagyobbak.

Lépésről lépésre az Overwatch fogadásról szóló útmutató

Ezt a részt röviden fogjuk tartani. Öt egyszerű lépésben, íme hogyan kell fogadni az Overwatchon:

  1. Válasszon egy megbízható és biztonságos eSportsbookot amely tartalmazza az Overwatch online fogadást.
  2. Miután döntött az Overwatch fogadási oldal mellett, lépjen a regisztrációs oldalra, és adja meg a szükséges információkat. Ne feledje, hogy valamit később ellenőriznie és jóvá kell hagynia, ezért használja tényszerű adatait.
  3. A következő lépés az, hogy megkeresse azt a meccset vagy meccseket, amelyekre fogadni szeretne. Mivel szívesen fogad téteket az Overwatch-on, érdemes felkeresnie az OWL (Overwatch League) fogadási piacot.
  4. Ne csak az ösztöneiddel járj, miután felfedeztél egy ígéretesnek tűnő párosítást. Tudjon meg a lehető legtöbbet a statisztikáról, a csapatról és a felállás esetleges változásairól vagy módosításairól. Ha mindkét csapatról a lehető legtöbb információt megtalálja, az alaposabban dönthet.
  5. Miután eldöntötte, mérje fel a kockázatot, és helyezzen el néhány pénzt. A fizetési képernyőt a befizetés gomb (vagy valami hasonló) kiválasztásával érheti el. Válassza ki kedvenc fizetési módját, adja meg a kívánt fizetési összeget, és folytassa a szükséges felhatalmazással.
  6. Az Overwatch online fogadás utolsó szakasza egyszerű. Térjen vissza a második lépésben kiválasztott mérkőzéshez, válassza ki kedvenc fogadási típusát, állítsa be tétjét, és kattintson a "fogadás" vagy valami hasonló gombra. Most már csak annyit kell tenned, hogy meglátod, bevált-e a fogadásod.

Általános Overwatch fogadási típusok

Te talán többféle fogadást köthet az Overwatch meccsekre és versenyekre. A legjobb Overwatch fogadási oldalak a következő fogadási módokat kínálják:

Versenygyőztes

Az ilyen típusú fogadást, amelyet „véglegesnek” neveznek, egy verseny végső bajnokára kötnek. Ez józan ítélőképességet és a versengő csapatok összehasonlító erősségeinek és hátrányainak megértését követeli meg. Ez azonban meglehetősen egyszerű fogadás.

A mérkőzés győztese

Ez ismét egy elég alap fogadás. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja, melyik fél nyer egyéni mérkőzést. A fogadás látszólag könnyűsége ellenére ismételten meg kell ismerni az egyes csapatok erősségeit és jelenlegi formáját. Több ilyen tétet is megtehet egyetlen fogadószelvényen. Ez a „felhalmozó” vagy „parlay” néven ismert stratégia ideális a korai fordulók kedvenceire való fogadáshoz, és elérhető a legtöbb Overwatch fogadási oldalon.

Térkép nyertes

Az Overwatch meccsek térképekre oszthatók. Itt arra az oldalra tesz tétet, amelyről úgy gondolja, hogy egy bizonyos térképet nyer. Arra is fogadhatsz, hogy szerinted hány térképet nyer az egyik fél egy meccsen. Egy másik módja annak, hogy egy meccsen nyert térképek számát megtegyük, ha a térképen kecsegtető piacokon játszunk.

Összes térkép

Ez egy fogadás arra vonatkozóan, hogy egy csapat összesen hány térképet nyer. Ez nem különbözik attól, hogy egy futball- vagy jégkorongmérkőzésen a gólok összességére kell fogadni.

Élő fogadás

Az élő fogadás, amelyet néha játékon belüli fogadásnak is neveznek, egy reaktív fogadási formátum népszerű az olyan versenyképes videojátékokban, mint az Overwatch. Az ilyen szintű fogadáshoz nemcsak az Overwatch széleskörű ismeretére van szükség, hanem gyors és agilis érvelésre is. Az lenne a legjobb, ha ezt akkor próbálnád meg, amikor egy kicsit többet gyakoroltál az Overwatch online fogadásában. Ha ezt a tétet szeretné megtenni, keresse meg azokat az Overwatch fogadási oldalakat, amelyek ezt biztosítják.

Tippek a hatékony Overwatch fogadási stratégiához

Az Overwatch online fogadási stratégiájának kidolgozásakor ugyanazokat az ötleteket követheti a hagyományos sportfogadásoknál. Az Overwatchban való fogadás sok tekintetben összehasonlítható más csapatsportokkal. Íme néhány egyszerű technika, amelyet alkalmazhat egy nyerő Overwatch esport fogadási stratégia kidolgozásához.

Ismerje meg, hogyan működnek a hősök

Az Overwatch egy első személyű lövöldözős játék, ahol a játékosok csapatai különböző hősök szerepét töltik be. Minden hősnek megvannak a maga erősségei és gyengeségei, és ezeknek a karaktereknek az előnyeinek és hátrányainak megértése az egyik legfontosabb összetevő az Overwatch fogadásban. A karakterkompozíciók tanulmányozása a legfontosabb lecke, ha tudni akarod, hogyan fogadj az Overwatch-ra.

Ezek a hősök arra készültek, hogy bizonyos helyzetekben meghatározott hősök ellen használhatók fel. A játék előtti stratégiában és a fogadási döntésekben előnyben lesz részed, ha tudod, melyik kontrát kell keresned. Mivel az egyik legrosszabb ötlet, hogy belépni egy Overwatch élő fogadási streambe anélkül, hogy ismernénk a hősöket, az egyik legrosszabb ötlet, amit valaha hallottunk, az Overwatch fogadási útmutatónkban ez elsőbbséget élvez.

Ezenkívül a játékosok a játék során bármikor válthatnak hőst, így folyamatosan figyelemmel kell kísérni, hogy kik játszanak, és ki lehet a jegyed az Overwatch hendikep fogadási tippjére. Egyetlen módosítás drasztikusan befolyásolhatja a fogadás feltételeit, ezért tartsa szemmel a lehetséges kifizetési esélyeket, ha a fogadószelvény rossz fordulatot vesz.

Végezze el házi feladatát a játékosokról és a csapatokról

A sikeres szerencsejátékosok felismerik, hogy sikerük kulcsa az információ. Ha jó döntéseket szeretne hozni az Overwatch fogadással kapcsolatban, lépést kell tartania az Overwatch univerzum aktuális fejleményeivel. Még a viszonylag triviális pletykák is értékesek lehetnek időnként. Olyan forrásokat is kereshet, mint például az Overwatch fogadási Reddit bejegyzése.

Próbáld ki a játékot te is

Az Overwatch lejátszása jelentős betekintést nyújthat a játékba, éppúgy, mint a futball segítségével jobban megértheti, hogyan lehet sikeresen fogadni. Így betekintést nyerhetsz a játszható karakterek képességeibe. Azt is megmutathatja, hogyan viselkednek az elit játékosok bizonyos forgatókönyvekben.

Végső gondolatok

Az Overwatchon való fogadás nagyon szórakoztató lehet. Ha időt és energiát fektet arra, hogy jól informált fogadásokat tegyen, számos lehetséges nyeremény áll rendelkezésre. Ha fogadni fog az Overwatch-ra, sokat kell tudnia a játékról és a játékról, csakúgy, mint bármely más fogadásnál.

Ezenkívül ismerkedjen meg az Overwatch játék vagy verseny számos lehetséges fogadásával. Ahhoz, hogy sikeres legyen az Overwatch fogadásban, tudnod kell, mi történik a közösségben, és rendelkezned kell egy rendszerrel, amely figyeli a pénzed. Valószínűleg sikeres lesz az Overwatch fogadásban, ha követi ezt a szakértői útmutatót.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek

Kaszinós promóció

22BET:600 dollárig
Játék most

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet:Akár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close