TonyBet eSport fogadási áttekintés 2024 - Gyik

TonyBetResponsible Gambling
CASINORANK
8.2/10
BónuszBónusz $120 + 120 ingyenes pörgetés
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
TonyBet is not available in your country. Please try:
Gyik

Gyik

Szükséges, hogy különböző sport-, kaszinó- és pókerszámlákkal rendelkezzek?

Nem. A Tonybet nem igényel sok fiókot. Regisztráció után a fogadók bármely kaszinóra, pókerre vagy sportjátékra, valamint a Tonybet által nyújtott bármely más szolgáltatásra fogadhatnak. Amikor a fogadók pénzt helyeznek el a számlájukra, az bármely játékban elérhető lesz.

Hogyan tehetek több fogadást a Tonybetnél?

Válasszon ki legalább két különböző esemény alternatív kimenetelét a többszörös fogadás megtételéhez. A fogadószelvényen megjelenik a többszörös fogadás gomb. Kattintson a különböző szorzókra, amelyeken játszani szeretne, ha fogadásokat szeretne hozzáadni a multi-téthez.

A fogadások megtétele után a fogadók beírhatják a befektetni kívánt összeget. A fogadások maximális száma többszörös fogadásonként harminc. Ha elégedettek a választásukkal, kattintson a Megerősítés gombra a fogadás megtételéhez.

Kivehető a Tonybet bónusz szerencsejáték nélkül?

A Tonybet és más játékoldalak biztosítékokat tartalmaznak, amelyek megakadályozzák, hogy a bónuszodat első tét nélkül vond ki. A legtöbb szerencsejáték-oldal megszűnt volna, ha nem lettek volna érvényben ilyen korlátozások. A csalók visszaélnek vele, és felveszik a pénzt, és elmenekülnek.

Mi az eljárás a Tonybet elleni panasz benyújtására?

Ha nehézség adódik, fel kell vennie a kapcsolatot a Tonybet ügyfélszolgálati munkatársaival élő chaten, e-mailben vagy a közösségi médiában, és ők kezelik az ügyet. Ha elégedetlen a végeredménnyel, panaszt tehet a hatóságnál.

Lehetővé teszi a TonyBet, hogy töröljek sportfogadásokat?

Fogadás megtétele után nem veheti vissza, még akkor sem, ha nem az volt, amit akart. Ezért általában célszerű még egyszer ellenőrizni a tétet, mielőtt megtenné.

Befizettem, de a pénz még mindig nincs a számlámon.

A TonyBet mindent megtesz annak érdekében, hogy a pénzügyi tranzakciók a lehető leggyorsabbak és legegyszerűbbek legyenek. A befizetés feldolgozásához szükséges idő azonban időről időre változik. Ezeket maguk a fizetési módok okozzák, amelyek felett az eSport fogadási oldalnak nincs befolyása.

Ha több mint 72 óra telt el a befizetése után, és az egyenlegét nem töltötték fel, kérjük, lépjen kapcsolatba a TonyBet ügyfélszolgálatával, és igazolja a fizetést.