Roku fogadói vélemény - Támogatás

RokuResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
Bónusz100% üdvözlő bónusz 450 €-ig
Az élő chat éjjel-nappal nyitva tart
Sok különböző promóció
Mobil alkalmazás
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Az élő chat éjjel-nappal nyitva tart
Sok különböző promóció
Mobil alkalmazás
Roku is not available in your country. Please try:
Támogatás

Támogatás

Az ügyfélszolgálati részleg az, ami megkülönbözteti a tisztességes online kaszinót versenytársaitól. Azok, akik online eSport-fogadást játszottak, teljesen tisztában vannak ezzel.

A Roku a játékiparban széleskörű szakértelemmel rendelkező szakértőkből álló támogató személyzetet állított össze, hogy segítsen Önnek az esetleges problémák megoldásában. Szívesen segítenek Önnek az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában.

Hogyan léphetek kapcsolatba Rokuval?

A játékosok éjjel-nappal kapcsolatba léphetnek ezen eSport fogadási szolgáltatás ügyfélszolgálati csapatával, és azonnali választ kaphatnak. A segítségre szoruló tagok e-mailben vagy élő chaten léphetnek kapcsolatba a személyzettel, ahol általában sokkal gyorsabban válaszolnak, mint levélben.

Íme néhány módszer, amellyel kapcsolatba léphet Rokuval.

Ha az ügyfélszolgálatról van szó, a Roku minden alapot lefedi. Különféle lehetőségeket kínálnak a játékosok számára, hogy elérjék üzemeltetőiket, többek között élő chat. Ez a szolgáltatás a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető, így bármikor segítséget kaphat, amikor szüksége van rá.

Mielőtt ezen módszerek bármelyikét használná, ne feledje, hogy a GYIK oldalon részletes válaszok találhatók a gyakran feltett kérdésekre.

Ezenkívül a webhely alján található Támogatás hivatkozás lehetővé teszi bármilyen kérdés, javaslat vagy aggály benyújtását.

Nyelvek támogatása

A webhely változatos nyelvi lehetőségei ellenére az Ügyfélszolgálat nyelvei korlátozottak. Ez jelentős hátrányt jelenthet azon fogadók számára, akik nem értik az elérhető nyelvek egyikét:

  • angol
  • orosz