Roku fogadói vélemény - Játékok

RokuResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
Bónusz100% üdvözlő bónusz 450 €-ig
Az élő chat éjjel-nappal nyitva tart
Sok különböző promóció
Mobil alkalmazás
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Az élő chat éjjel-nappal nyitva tart
Sok különböző promóció
Mobil alkalmazás
Roku is not available in your country. Please try:
Játékok

Játékok

Noha a Roku online kaszinójában 2000 játékból álló erős lista található, továbbra is versenyképes listát kínálnak a sportkínálatból. Fiatalságát tekintve nem meglepő, hogy az eSports fogadás otthonra talált ezen a weboldalon.

Annak ellenére, hogy csak tíz van eSport játékok elérhetőek, A Rokunak megvan a tisztessége, hogy saját eSport szekciót biztosítson neki, ellentétben néhány eSport fogadási oldallal a piacon. Ez megkönnyíti a navigációt – egy pont a felhasználói felületre –, és ezáltal pozitív lökést ad az eSport fogadók felhasználói élményének.

A legnépszerűbb e-sportok a Rokuval való fogadáshoz

A versenyképes oddsok és a fair play mellett ezek a tényezők teszik Rokut menedéket azok számára, akik eSport fogadási akciókat keresnek.

Piacokat kínálnak a legnépszerűbb eSport játékok és olyan tevékenységek, mint a többszereplős online harcaréna játékok, mint a League of Legends és a DotA 2, a lövöldözős játékok, mint a Counter-Strike: Global Offensive, az Overwatch, a Call of Duty és a valós idejű stratégiai játékok, mint az Age of Empires.

Ennek ellenére a Counter-Strike: Global Offensive vagy a CS: GO a legnépszerűbb eSport fogadási lehetőség a Roku-n.

Tekintettel az adott időpontban elérhető események óriási mennyiségére, a fogadók ebben lehetőséget látnak arra, hogy több száz eseményre diverzifikálják fogadásukat, miközben egy általuk ismert e-sportra fogadnak.

Az olyan jelentős eseményeken kívül, mint a CS: GO Majors, kisebb eseményekre is érdemes fogadni, mint például az ESL és az ESEA Regional Tournaments.

Élő Esport fogadás

A Roku játékon belüli és élő fogadási szolgáltatásai robusztusak és meglehetősen könnyen navigálhatók. A Roku a játék közbeni eSport fogadások tekintélyes skáláját kínálja versenyképes szorzókkal.

Még jobb, hogy a Roku élő közvetítést kínál, lehetővé téve a fogadók számára, hogy ugyanazon a képernyőn nézhessék az eSports játékot és fogadásaikat. Az élő közvetítés funkció lehetővé teszi az eSports fogadók számára, hogy gyorsabban hívjanak, és gyorsabban válasszanak.

Ezek a tényezők valóban azt mutatják, hogy a Roku felkarolta az eSports ügyfélkörét, és megerősíti azt az állítását, hogy célja a lehető legjobb élmény nyújtása minden fogadó számára.

Kings Of Glory

A King of Glory egy népszerű kínai esport több tízezer nézővel és hatalmas nyereményalappal. A KOG egyik megkülönböztető jellemzője, hogy egyike azon kevés, csak mobileszközökre használható esportoknak.

Bár a nézők nézhetik a játékokat nagy képernyőn, a YouTube-on vagy más platformokon, minden profi mérkőzést mobileszközökön játsszanak. Ingyenesen játszható is, ami tovább növeli népszerűségét.

A King of Glory játékban számos tényezőre lehet fogadni. Ide tartozik a meccsgyőztes, a pontos pontszám, a körgyőztesek, a csapat, amelyik az első vért vonja le, az első, aki lebont egy tornyot stb. Ezek a dolgok olyan népszerű MOBA-kban is elérhetők, mint a Dota 2 vagy a LoL.

legendák Ligája

A League of Legends (LoL), amelyet néha League-nek is neveznek, egy többjátékos online harci aréna, amely 2009. októberi debütálása óta egyre népszerűbb. A Roku számos piacot és nagy nyereményeket kínál a League of Legends játékosok számára.

A LoL egy pörgős RTS csapatjáték, amely a rajongók és a szerencsejátékosok széles körét vonzza.

Az elérhető játékok száma jelentős, különösen a Worlds előtti játékokban. A League of Legends ranglistájának legjobb játékosai és régiójuk legerősebb csapatai versengenek a címért League of Legends világbajnokok ezen az éves versenyen.

DOTA 2

A Dota 2 egy valós idejű stratégiai játék, amely nagyfokú taktikai döntéshozatalt és csapatmunkát igényel.

Az esport fogadási platformok többsége fogadja el a DotA 2 fogadásokat. Elérhető a legtöbb speciális mérkőzésen és egyszeri eseményen, olyan tétkategóriákkal, mint például az entitásmérkőzésekre és a versenyek bajnokaira, például a The Invitational-ra szóló fogadások.

Ha élő fogadásról van szó, a Dota fogadóinak rengeteg lehetőségük és lehetőségük van. A játék közbeni fogadás, különösen a Roku esetében, egy izgalmasabb szerencsejáték, mivel élőben nézheti az eseményeket, miközben a mérkőzés eseményei alapján alakítja ki fogadási stratégiáját.

Bátor

A Riot Games első személyű lövöldözős játéka A VALORANT a legújabb esport jelenség. A CS: GO, az Overwatch és a League of Legends hatással voltak a játék taktikai lövöldözés és speciális karakterek egyedülálló keverékére.

A rajongók tárt karokkal fogadták a VALORANT-t. A játék Twitch nézettsége 1,7 millió felett tetőzött, és a VALORANT ranglétrán való feljutás érdekében a játékosok heti bejelentkezési száma még mindig milliós. Ennek a hatalmas közönségnek a figyelme most a virágzó VALORANT esport üzletre és a Valorant fogadásra irányult.

A Champions Tour, a Game Changers, a Red Bull Campus Clutch és a Conquerors Championship a VALORANT legfontosabb eseményei közé tartoznak, és mindegyikre megér egy fogadást.

Call Of Duty

A Call of Duty egy jól ismert videojáték-franchise. Új, elit szintű versenyével a peckessor élére kerül, miközben az összképre koncentrál. Az intenzív versenynek és versenyeknek köszönhetően a Call of Duty esport iparága történelmi csúcson van. Ennek eredményeként megnő a kereslet a Call of Duty fogadások iránt.

A Call of Duty esport iparága egy ideje létezik, de a Call of Duty League (CDL) újra életre keltette.

A várva várt Call of Duty League potenciálisan az esport iparág következő nagy eseménye lehet. Rendkívül jövedelmező, a Call of Duty legjobb tehetségeit alkalmazza, és közvetlen partnerként csapatokat foglal magában.