Roku fogad贸i v茅lem茅ny - B贸nuszok

RokuResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
B贸nusz100% 眉dv枚zl艖 b贸nusz 450 鈧-ig
Az 茅l艖 chat 茅jjel-nappal nyitva tart
Sok k眉l枚nb枚z艖 prom贸ci贸
Mobil alkalmaz谩s
Megb铆zhat贸
Ellen艖rz枚tt
Biztons谩gos
Az 茅l艖 chat 茅jjel-nappal nyitva tart
Sok k眉l枚nb枚z艖 prom贸ci贸
Mobil alkalmaz谩s
Roku is not available in your country. Please try:
B贸nuszok

B贸nuszok

A b贸nusz aj谩nlatok az online kaszin贸ban val贸 j谩t茅k egyik el艖nye. A kaszin贸k 枚szt枚nz艖ket 茅s prom贸ci贸kat k铆n谩lnak az 煤j j谩t茅kosok 枚szt枚nz茅s茅re. Ezenk铆v眉l a b贸nuszok arra 枚szt枚nzik a megl茅v艖 j谩t茅kosokat, hogy folytass谩k a j谩t茅kot.

El艖sz枚r is tudnia kell, hogy a jutalmakra sz谩mos korl谩toz谩s 茅s k枚vetelm茅ny vonatkozik. Sz谩njon id艖t a Roku hivatalos webhely茅nek felt茅teleinek elolvas谩s谩ra, hogy biztosan meg茅rtse, mit fogad el.

Kiegyenl铆tett befizet茅si 眉dv枚zl艖 b贸nusz

Tartsa szemmel a minim谩lis befizet茅si 枚sszegeket 茅s az 谩tj谩tsz谩si k枚vetelm茅nyeket, mivel ezek befoly谩solhatj谩k a b贸nuszok alkalmaz谩s谩t.

Roku 眉dv枚zl艖b贸nusza amennyire szabv谩nyosnak t疟nik 眉dv枚zl艖 b贸nuszok megy. Az online fogad谩si oldal 100%-os p谩ros铆tott befizet茅si b贸nuszt k铆n谩l ak谩r 300 鈧-ig a fogad贸 els艖 befizet茅s茅re.

Noha ez j枚vedelmez艖nek t疟nik, ne feledje, hogy a maxim谩lis t茅t erre a b贸nuszra 1 鈧, a teljes fogad谩si k枚vetelm茅ny pedig a befizet茅si b贸nusz 40-szerese. A k眉l枚nb枚z艖 j谩t茅kok s煤lya a fogad谩si k枚vetelm茅nyekre elt茅r艖, m铆g egyes j谩t茅kok nem j谩rulnak hozz谩 ehhez.

A fogad贸 p茅nz茅t el艖sz枚r a j谩t茅k sor谩n k枚ltik el akt铆v b贸nuszokkal. A b贸nusz alap elk枚lt茅sre ker眉l, ha a j谩t茅kos p茅nze elveszik. Egy茅b 脕ltal谩nos Szerz艖d茅si Felt茅telek 茅rv茅nyesek.

Sporthoz ill艖 befizet茅si 眉dv枚zl艖 b贸nusz

Ez a b贸nusz meglehet艖sen standardnak t疟nik az 眉dv枚zl艖 b贸nuszokn谩l. Ennek a b贸nusznak azonban m谩s a maxim谩lis korl谩tja, mint a kor谩bban eml铆tett p谩ros铆tott befizet茅s 眉dv枚zl艖 b贸nusz谩nak.

A Sport 眉dv枚zl艖 b贸nusz tov谩bbra is megfelel a fogad贸 els艖 befizet茅se 100%-ig, de csak 100 鈧-ig minimum 10 鈧 befizet茅ssel. Ennek a b贸nusznak azonban magasabb a maxim谩lis t茅tje, 5 鈧, 茅s 20-szoros megbocs谩t谩si k枚vetelm茅nye van. Egy茅b

A kil茅p茅shez a fogad贸knak h茅tszer kell megfogniuk a b贸nusz 茅rt茅k茅t egy vagy t枚bb fogad谩sra, legal谩bb 1,50-es szorz贸val. Egy茅b 脕ltal谩nos Szerz艖d茅si Felt茅telek 茅rv茅nyesek.

50% p茅nteki sportb贸nusz

A Roku 50%-os, ak谩r 100 eur贸s sportb贸nuszt k铆n谩l a fogad贸knak, hogy felk茅sz眉ljenek egy h茅tv茅gi fogad谩si sz贸rakoz谩sra.

A b贸nuszra val贸 jogosults谩ghoz a fogad贸knak legal谩bb 10 eur贸t kell befizetni眉k. A b贸nusz maxim谩lis t茅tje egy tisztess茅ges 5 eur贸, a teljes fogad谩si felt茅tel pedig a kapott b贸nusz枚sszeg 20-szorosa.

Ahhoz, hogy a fogad贸k kivonhass谩k nyerem茅ny眉ket ebb艖l a b贸nuszb贸l, a j谩t茅kosoknak 7 (h茅t) alkalommal kell megforgatniuk a b贸nusz 茅rt茅k茅t egy vagy t枚bb fogad谩son, legal谩bb 1,50-es szorz贸val. Egy茅b 脕ltal谩nos Szerz艖d茅si Felt茅telek 茅rv茅nyesek.

50% p茅nteki 煤jrat枚lt茅si b贸nusz

A Roku fogad贸i 50%-os p茅nteket 茅lvezhetnek 脷jrat枚lt茅si b贸nusz 300 eur贸ig

A fogad贸k minim谩lis befizet茅se legal谩bb 10 鈧, amelyhez 50%, maximum 300 鈧. A maxim谩lis t茅t m茅lt谩nyos 5 eur贸, a teljes fogad谩si k枚vetelm茅ny pedig 40-szeres.

A k眉l枚nb枚z艖 j谩t茅kok s煤lyoz谩sa a fogad谩si k枚vetelm茅nyekben elt茅r艖, 茅s el艖fordulhat, hogy egyes j谩t茅kok nem j谩rulnak hozz谩.

A fogad贸 p茅nz茅t el艖sz枚r egy akt铆v b贸nuszra k枚ltik el a j谩t茅k sor谩n. A fogad贸k elk枚ltik a b贸nusz kifizet茅seket, ha a j谩t茅kos p茅nze elveszik. Egy茅b 脕ltal谩nos Szerz艖d茅si Felt茅telek 茅rv茅nyesek.