A(z) Pixel.bet ESports értékelése - Játékok

Age Limit
Pixel.bet
Pixel.bet is not available in your country. Please try:
Befizetési módszerek
Trustly
Trusted by
Swedish Gambling Authority

A legnépszerűbb e-sportok

A Counter-Strike: Global Offensive nemcsak a világ egyik legikonikusabb első személyű lövöldözős játéka, hanem a PixelBet legnépszerűbb e-sport fogadási akciója is. Minden játékhoz különféle játszható mérkőzéseket fedezhet fel, beleértve az olyan jelentős versenyeket, mint a CS: GO Major Championship és a Blast Premier sorozat.

Az iparági átlaggal összehasonlítva a fogadási piacok mérsékeltnek és versenyképesnek tekinthetők. A meccs győztesére való fogadás hagyományos szituációja mellett az eseménytől és a mérkőzéstől függően öt-húsz alternatív fogadási piac is elérhető lesz.

A Pixel.Bet mindent lefed, amire egy alkalmi vagy gyakori fogadónak szüksége van a CS: GO tevékenységgel kapcsolatban, még akkor is, ha nyilvánvalóan nem ez a hely a résfogadások keresésére.

Élő fogadás

Egy gomb segítségével közvetlenül a kezdőlapról megnyithatja az élő fogadási lehetőségeket, így ez egy nagyszerű oldal az esport fogadásokhoz. Itt megtekintheti a jelenleg lejátszott mérkőzések kimenetelét. Az élő fogadás megköveteli a weboldalon elérhető információk alapos mérlegelését. A statisztikák olyan információkkal szolgálnak, mint a legutóbbi meccsek kimenetele és az egyes felek által elért győzelmek százalékos aránya. Az extra mérföld megtételéhez vizsgálja meg az osztagokat alternatív webhelyeken.

A PixelBet kiterjedt piacokat kínál az e-sportfogadásokhoz, és ismét a mérkőzés győztese lesz az elsődleges választás. Ebben a fogadásban továbbra sem szerepel „döntetlen” fogadás. Két- vagy háromes fogadást is köthet arra vonatkozóan, hogy melyik csapat fogja a legtöbb ölést a Dota 2 versenyjátékában. A bukmékernek vissza kell térítenie a pénzt, ha kétirányú fogadást tett, és a játék döntetlennel végződik. .

PixelBet élő fogadási terület számos fogadási piaccal rendelkezik, beleértve azt is, amelyiken a csapat a legtöbb barakkot fogja felhalmozni. Lehetőség lesz arra a fogadásra, hogy a végeredmény helyes lesz-e vagy sem, és ez a csapatok góljainak megfelelően alakul.

Fontos megjegyezni, hogy a fogadások gyakran felfüggesztésre kerülnek, miközben a játék halad előre. Ennek az az oka, hogy a játékban bekövetkezett jelentős változások miatt a bukmékernek újra kell számítania az esélyeket. Ezért fontos, hogy a lehető leghamarabb ellenőrizze tétjeit.

Ezenkívül a PixelBet élő Twitch közvetítést biztosít az e-sport eseményekről, hogy ügyfelei élvezhessék az akciókra való fogadást. Érdemes megjegyezni, hogy a sportfogadó élő közvetítés lehetősége még azelőtt is használható, hogy egy játékos regisztrálna. Ha az élő közvetítés online van, a nézők több kommentátor közül választhatnak; ezeknek a kommentátoroknak folyékonyan kell beszélniük a nézők számára érthető nyelvet.

legendák Ligája

Először 2009 októberében adták ki, de azóta a a League of Legends népszerűsége (LoL), gyakran Ligaként is ismert, az egekbe szökött. A PixelBet emellett a League of Legends piacok széles választékát és a nyeremények bőséges választékát kínálja.

A legkülönbözőbb nézők a League of Legends-t (LoL) lenyűgözőnek találják a játék gyors sebessége és az RTS környezetben végzett csapatmunka hangsúlyozása miatt.

Sok játékra fogadhat, különösen a világbajnokság előtti fordulókban. Minden évben a világ legnagyobb League of Legends játékosai és csapatai versenyeznek a világbajnokságon, hogy eldöntsék, ki lesz az egész játék bajnoka.

Bátor

A Riot Games által kifejlesztett VALORANT első személyű lövöldözős játék a versenyjátékok jelenlegi kedvence. A Counter-Strike: Global Offensive, az Overwatch és a League of Legends visszhangja a taktikai lövöldözés és az egyedi karakterek innovatív keverékében.

Mindkét játék játékosai tárt karokkal ölelték át a VALORANT-t. A játék csúcs Twitch-megtekintése meghaladta az 1,7 milliót, és még mindig több millió játékos jelentkezik be hetente, hogy előrelépjen a VALORANT szinteken. Ennek a hatalmas nézettségnek a figyelme a gyorsan növekvő VALORANT esport üzletre és a Valorant fogadásra terelődött.

A nagy VALORANT versenyekre kell fogadni, beleértve a Champions Tour-t, a Game Changers-t, a Red Bull Campus Clutch-ot és a Conquerors Championshipet.

FIFA

Az egyik legizgalmasabb és legizgalmasabb nézhető Esport a FIFA. Nézni a profik versenyét FIFA, Izgalmas, ahogy könnyedén irányítják játékosaikat, és hihetetlen gólokat szereznek.

Ez egy nagyszerű esport, mert a legjobb játékosok és csapatok olyan környezetben versenyeznek, ami nagyon eredetinek tűnik. Sok minden történik, így a kezdő és a tapasztalt szerencsejátékosok számára egyaránt izgalmas.

A FIFA Esports rendkívüli felfutása miatt 2022-ben három nagy tornát rendez a FIFA: a FIFAe Club Series 2022-t, a FIFAe Nations Series 2022-t és a FIFAe World Cup 2022-t.

DOTA 2

A Dota 2 egy valós idejű stratégiai játék, amely magas szintű stratégiai előrelátást, egyedi egyéni betekintést és együttműködési erőfeszítést igényel.

Az esport bukmékerek túlnyomó többsége fogadást köt a DotA 2 meccseken. Az entitásmérkőzéseken és versenybajnokokon, mint például a The Invitational, a fej-fej melletti fogadás egy példa az ezekre az egyszeri versenyekre kínált tétekre.

A Dota 2 élő fogadása iránt érdeklődők széles választéka áll rendelkezésre. A játékon belüli fogadás izgalmasabb, mint a meccs előtti fogadás, mert lépést kell tartania az eseményekkel, és az egyes mérkőzések kimeneteléhez szabhatja fogadási stratégiáját. , ami különösen fontos a Dotában.

Call of Duty

Call of Duty egy jól ismert márka. Az új, félelmetes riválisok érkezése ellenére továbbra is az első hely után megy. A Call of Duty esport szcéna verseny- és eseményskálája történelmi csúcson van. Ezért a Call of Duty játékokon való szerencsejáték jelentősen növekszik.

A Call of Duty League (CDL) új életre keltette az e-sportipart, amely egy ideje ott volt, de egészen a közelmúltig figyelmen kívül hagyták.

Jó esély van rá, hogy a Call of Duty League lázba hozza az esportipart, amikor végre elindul. Amellett, hogy rendkívül sikeres, a Call of Duty minden legjobb játékosát alkalmazza, és a csapat tagjait teljes értékű partnerként kezeli.

Total score9.1
Érvek

Tények a kaszinóról

Year foundedYear founded: 2018
Befizetési módszerekBefizetési módszerek (1)
Trustly
BónuszokBónuszok (1)
EsportEsport (8)
LicencekLicencek (1)
Swedish Gambling Authority
NyelvekNyelvek (2)
angol
svéd
OrszágokOrszágok (6)
Brazília
Franciaország
Japán
Málta
Norvégia
Svédország
PénznemekPénznemek (2)
euró
svéd korona
Támogatási típusokTámogatási típusok (2)
Támogatás e-mail-címe
Élő csevegés