A(z) Pixel.bet ESports értékelése

Age Limit
Pixel.bet
Pixel.bet is not available in your country. Please try:
Befizetési módszerek
Trustly
Trusted by
Swedish Gambling Authority

Pixel.bet

A PixelBet egyike az esport fogadásra szakosodott fogadóirodáknak, és figyelmének nagy része az európai piacra irányul. A PixelBet egy potenciális szolgáltató, amelyet érdemes meglátogatni, ha a jövőben szeretne egy speciális esport szolgáltatást kipróbálni.

A PixelBet értékelése során kitérünk a bukmékerrel kapcsolatos alapvető tényekre. Ebben az egyetlen cikkben megtalálható minden, amit tudnia kell, a sokféle módszertől, amellyel kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal, a most elérhető számos bónuszajánlatig. A nemrégiben elindított PixelBet kaszinószolgáltatáson kívül alaposan megvizsgáljuk a fogadóirodák kiterjedt esport piacait.

Miért érdemes a PixelBet-en játszani?

A PixelBetnek, az egyik legújabb online eSportsbook szolgáltatónak volt ideje tanulmányozni a sportfogadási üzletágat, és meglátni a lehetőséget az esport szektorban. Ez az oka annak, hogy a fogadóirodák egy kaszinót és esport területet kínálnak, hogy valami mást is kipróbálhassanak.

A PixelBet oldala lila dizájnt kínál, és linkeket tartalmaz az e-sportokhoz és a kaszinóplatformokhoz. Az e-sport oldalon gyorsan elérhetők a népszerű versenyszerű videojáték-kategóriák, köztük a Counter-Strike: Global Offensive, a Valorant, a Call of Duty, a FIFA és a Dota 2.

Annak ellenére, hogy csak egy rövid ideig léteznek, a PixelBet versenyképes esélyeket kínál. Ritkán esnek 93% alá az esélyek, de ez a tartomány elérhető. A PixelBet elhivatottsága a legmagasabb szintű fogadási oldal mellett abban is megmutatkozik, hogy árai jellemzően alacsonyabbak, mint a bevett bukmékerek árai.

Total score9.1

Tények a kaszinóról

Year foundedYear founded: 2018
Befizetési módszerekBefizetési módszerek (1)
Trustly
BónuszokBónuszok (1)
EsportEsport (8)
LicencekLicencek (1)
Swedish Gambling Authority
NyelvekNyelvek (2)
angol
svéd
OrszágokOrszágok (6)
Brazília
Franciaország
Japán
Málta
Norvégia
Svédország