Parimatch fogadói vélemény

ParimatchResponsible Gambling
CASINORANK
8.47/10
Bónusz
A sportfogadás széles választéka
Élő eredmények és élő statisztikák
Online és élő kaszinók
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
A sportfogadás széles választéka
Élő eredmények és élő statisztikák
Online és élő kaszinók
Parimatch
Deposit methodsMasterCardVisa
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Bónuszok

Bónuszok

A hűségbónuszoktól a bónuszpontokig a Parimatch fogadói számos promócióban részesülnek, amelyek javítják a szerencsejáték élményét. A telített piacon a fogadóirodák promóciói versenyképesek az iparágban. Egyedülálló promóciókkal a sportfogadás továbbra is vonzza a webhelyet látogató fogyasztókat.

Üdvözlő bónusz

Parimatch expanzív üdvözlő bónusz 100 százalékos egyezést tartalmaz. Nem szükséges promóciós kód a kézhezvételhez, mert az üdvözlő bónusz minden új regisztráló számlájára vonatkozik az első befizetés után. A minimális befizetés csak 20 dollár, de a 150 százalékos bónusz elérheti az 1500 dollárt is. A játékosok hétvégén fogadhatnak, és akár 20 százalékos készpénz-visszatérítést is kaphatnak 50 dollárig.

Tételjen ismételten, hogy esélyt nyerjen a jackpotra. Minimum 350 dolláros bónusz esetén a játékosok a befizetés 30-szorosát fogadhatják meg, hogy esélyt kapjanak akár 150 000 dolláros kaszinó bónuszra. A bónuszok és promóciók változhatnak, és feltételek vonatkoznak rájuk. Létfontosságú, hogy tekintse át a feltételeket, mielőtt bármilyen eSport fogadási webhelyen elfogadna egy promóciót vagy bónuszt. A fogadási követelmények érvényesek.

A promóciók lehetővé teszik a játékosok számára, hogy kockázatmentesen játszhassanak, és megismerjék a platform működését, mielőtt személyes pénzüket eSport fogadási szorzókra költenék. Az élmény döntő részeként a bónuszok izgalmas lehetőséget kínálnak a játékosnak az eSport fogadások online élvezetéhez.

Játékok

Játékok

Parimatch egy vezető e-sport szolgáltató, amely a népszerű esport játékok átfogó választékát kínálja fogadáshoz. Minden kedvenc játékod, köztük Dota 2, CS:GO, Esport, King of Glory, League of Legends elérhető a platformjukon. Felhasználóbarát kezelőfelületével és a zökkenőmentes esport fogadási élmény biztosítása iránti elkötelezettségével Parimatch tökéletes választás a tapasztalt esportfogadók és az újoncok számára.

+37
+35
Bezárás

Szoftver

Annak érdekében, hogy ügyfelei számára a játékok széles választékát biztosítsa, Parimatch együttműködik az iparág vezető szoftverfejlesztőivel. Ami a szoftvereket illeti, az olyan nevek, mint a legnépszerűbbek közé tartoznak modern szolgáltatásaik és jó minőségű játékaik miatt.

Kifizetések

Kifizetések

Az eSport fogadásban jól ismert márkaként a webhelyen az eSport rajongóinak hatalmas közössége van, akik élvezik a a bukméker versenyképes szorzói a globális eSport versenyeken. A Parimatch kiemeli azokat a versenyeket, amelyek népszerű címeket tartalmaznak.

Az új regisztrálók szívesen fizetnek be pénzt, hogy fogadjanak nemzetközi játékokon, amelyeken ikonikus csapatok és egyéni játékosok szerepelnek. A köztiszteletben álló pénzügyi márkákkal együttműködve a Parimatch zökkenőmentes átutalási élményt kínál.

A Parimatch fizetési módok közé tartozik a MasterCard, Visa, kriptovaluta, digitális pénztárcák és más elismert fizetési lehetőségek. A befizetéshez a fogadóknak regisztráció után be kell jelentkezniük, és meg kell találniuk a befizetés gombot. A webhelyen elérhető fizetési módok áttekintése és kiválasztása után a számlatulajdonos megadhatja a befizetendő összeget, kitöltheti a befizetés adatait, és megerősítheti a befizetést.

A digitális pénztárcák általában azonnali pénzátutalást tesznek lehetővé. Más módszerek akár 10 percet vagy tovább is igénybe vehet, mire megjelennek a felhasználói fiókban. A betétek határideje a banki opciótól függ.

A kriptovaluta üdvözlendő kiegészítője egy az esport bukméker fizetési lehetőségei. A kriptoalapokkal történő fogadás bizonyos mértékig anonimitást biztosít. A blokklánc alapján a kriptotranszferek biztonságosnak tekinthetők. Azok számára, akik privát módon szeretnének szerencsejátékot játszani, a kriptovaluta egy életképes fizetési mód a fogadók számára.

Betétek

Egyszerű és gyors utalást tenni a számlájára Parimatch címen. Parimatch számos különböző befizetési módot fogad el, beleértve MasterCard, Visa, EcoPayz, Litecoin, Bitcoin és még sok mást. A Parimatch csapata elkötelezett amellett, hogy felhasználóik számára egyszerűvé és biztonságossá tegye a számláik finanszírozását a számos általuk biztosított befizetési lehetőség bármelyikével. A Parimatch gyors fizetési feldolgozásának köszönhetően azonnal elkezdhet fogadni kedvenc eSports játékaira.

Kivonás

Számos kifizetési mód áll rendelkezésre a nyeremény kifizetésére Parimatch eSports számlájáról. Parimatch oldalon történő kifizetések feldolgozása is gyorsan és hatékonyan történik, így Ön időben kézhez veheti nyereményét. Fontos megjegyezni, hogy bizonyos kifizetési módok hosszabb feldolgozási időt és kapcsolódó díjakat igényelhetnek. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van az elállási folyamattal kapcsolatban, bármikor számíthat a Parimatch ügyfélszolgálati csapatára, hogy megkapja a szükséges segítséget.

Bizalom és biztonság

Bizalom és biztonság

Parimatch extra erőfeszítéseket tesz a felhasználók biztonsága érdekében. A szolgáltató betart minden szigorú szabályt és irányelvet a biztonságos és felelősségteljes online szerencsejátékhoz. Parimatch jó hírű szerencsejáték-hatóságok engedélyezik és szabályozzák, ami segít biztosítani a szolgáltató tisztességes és átlátható működését.

Licencek

Biztonság

A biztonság a legfontosabb a Parimatch szolgáltatásban. Minden ügyfélinformációt és pénzügyi tranzakciót csúcstechnológiával titkosítanak. Ez biztosítja, hogy senki ne férhessen hozzá az Ön készüléke és a szolgáltató számítógépei között küldött és fogadott információkhoz, mivel az összes adat védve van az átvitel során.

Responsible Gaming

Ami az eSportot illeti, Parimatch prioritásként kezeli az etikus játékmenet ösztönzését és különféle források biztosítását, amelyek segítik a fogadókat a felelősségteljes fogadásban. Kérjük, látogasson el a következő oldalakra a felelősségteljes játékkal és a függőség kezelésével kapcsolatos további forrásokért: * GamCare * Gamble Aware * Anonymous Szerencsejátékosok

Ról Ről

Ról Ről

Kelet-Európa egyik legrégebbi esport fogadóirodájaként a Parimatch kínál online eSport fogadás szolgáltatásokat Fehéroroszországban, Cipruson, Oroszországban és Kazahsztánban a Bookmaker.bet szerint. 2000 óta a webhely online jelenléte továbbra is foglalkoztatja az eSport rajongókat a régióban.

A közel 400 szárazföldi létesítményt és Európa egyik legnépszerűbb esport fogadási oldalát üzemeltető Parimatch versenyképes eSport fogadási esélyeket kínál a videojátékokra való fogadásra a nagy virtuális eseményeken és versenyeken.

A Suncast Future üzletágban üzemeltetett Parimatch Curacao-i engedéllyel rendelkezik, licencszáma 1668/JAZ. Az engedélyezési előírásoknak megfelelően a weboldal szigorú eljárásokat követ az etikailag megalapozott ügyintézés megvalósítására.

Az online értékelések hagyományosan pozitívak, a weboldal 7,8/10 csillagot kapott a Bukmékerek értékelési honlapján. Azonban a közelmúltban megjelent internetes vélemények a sportfogadók késedelmeivel kapcsolatban látnak napvilágot. A Parimatch ügyfélszolgálata azonban reagált a megjegyzésekre, és felajánlotta, hogy kezeli az ügyfelek aggályait.

A Grúziában, Lengyelországban és más kelet-európai országokban található irodákkal a Parimatch online fogadás versenyképes esélyeket kínál a videojáték-fogadások számára. A sportfogadó tisztességes online értékelése bizonyítja, hogy hosszú élettartamú, és képes új és tapasztalt eSport fogadókat vonzani. A fogadási korhatár 18 éves kortól kezdődik, így számos eSport-rajongó számára lehetővé teszi a hozzáférést a régióban. A fiók regisztrációja a webhelyen egyszerű folyamat.

Esport kínál a Parimatch-nál

A regisztrálók egyszerűen kattintanak a regisztráció gombra, követik az utasításokat az adatok megadásához, és elfogadják a sportfogadás feltételeit. A bukméker befizetési lehetőségeket kínál jól elismert online fizetési szolgáltatóktól, így a pénzátutalási folyamat könnyen navigálható.

A regisztráció során a játékosok üdvözlő bónuszokat és egyéb promóciós jutalmakat fogadhatnak el a kockázatmentes fogadás érdekében. A bónuszokhoz a kifizetés előtti fogadási követelmények vonatkoznak. Elfogadás előtt feltétlenül olvassa el a webhely feltételeit és az üdvözlő bónusz feltételeit.

CS: GO

Az egyik legnépszerűbb eSport versenyek címei, a játék két, egymással szemben álló terrorelhárító és terrorista csapatot állít egymással szembe a győztesekért, mindent elvisz a virtuális halálig. A játékmódok közé tartoznak a bombákat elhelyező terroristák és a túszokat megmentő terroristák. Kilenc játékmóddal a játékosok mindegyikben egyedi játékmenetet tapasztalhatnak meg. A közösségi módok egyéni térképeket és más változatokat kínálnak a versenyekhez. A Parimatch izgalmas CS: GO online fogadási lehetőségeket kínál a szerencsejátékosoknak.

FIFA

Globális követéssel a FIFA virtuális videojáték nemzetközi kedvenc, amely tökéletes az e-sport fogadáshoz. Az Electronic Arts úgy fejlesztette ki a címet, hogy a játék 18 különböző nyelvre történő lefordításával 51 ország játékigényeit kielégítse. A legkelendőbb eSport játékként a cím szerepel a Guinness-rekordok könyvében. 2021 óta több mint 325 millió példány kelt el belőle, ami meghaladja a piacon lévő többi címet.

Miért fogadjon a Parimatchnál?

Hosszú e-sport tapasztalattal rendelkező Parimatch fogadása vonzó és technikailag megbízható platformot kínál a kelet-európaiak számára. Az engedéllyel rendelkező és szabályozott vállalkozás betartja a felelősségteljes szerencsejátékra vonatkozó szigorú előírásokat és követelményeket.

A tisztességes online értékelésnek köszönhetően az online esport fogadóiroda továbbra is pozitív általános értékeléseket kap. Ahogy nő, az új ügyfelek bónuszok és promóciók széles választékát élvezik. A kockázatmentes fogadásnak megvannak a maga előnyei.

A weboldalon könnyű navigálni és könnyen csatlakozni. A regisztrációs folyamat mindössze néhány kattintást igényel a fogadás megkezdéséhez. A visszaigazolást követően a számlatulajdonos számos napi eSport eseményen és versenyen fogadhat. A mindössze 20 dolláros minimális befizetéssel nincs akadálya annak, hogy elkezdjen részt venni az eSport fogadásban, amely gyorsan globális jelenséggé válik.

Bár egyes véleményezők rontják az egyébként erős értékelést, a Parimatch egy népszerű webhely robusztus eSport kínálattal a fogadók számára. Az európai fogadási környezetben elfoglalt hosszú távú helye jelzi a platform kedvelt pozícióját a régió eSport fogadói között. A példaértékű ügyfélszolgálattal a platform elkötelezettséget mutat az ügyfelek aggályainak kezelése iránt. Az eSports bukméker versenyképes oddsokat kínál az online fogadásra.

Gyors tények

Alapítás éve: 2020
Weboldal: Parimatch

Számla

A fiók létrehozása a Parimatch szolgáltatónál elképesztően egyszerű. Az eSports játékok és versenyek élvezetéhez egyszerűen látogassa meg weboldalukat, töltse ki a regisztrációs űrlapot, és kezdje el!

Támogatás

Ha problémái vannak az eSporttal kapcsolatos problémával, Parimatch ügyfélszolgálata készséggel áll a rendelkezésére. A szolgáltató munkatársai azonnal megválaszolják kérdéseit és segítenek Önnek.

Élő chat: Yes

Tippek És Trükkök

  • Kövesse az eSport világ aktuális eseményeit és trendjeit. Ha tudni szeretné, hogy kedvenc csapatai és játékosai mikor vesznek részt a jövőbeni versenyeken és eseményeken, kövesse őket a közösségi médiában. * Hozza ki a legtöbbet a bónuszokból és különleges ajánlatokból. Vezető játékszolgáltatásként Parimatch gyakran kínál különleges bónuszokat az új és visszatérő felhasználóknak. A legfrissebb ajánlatokat megtalálja Parimatch promóciós oldalán. * Kezelje a pénzét felelősségteljesen. A költségvetés elkészítése és betartása megakadályozhatja, hogy több pénzt veszítsen, mint amennyit megengedhet magának. * Tájékozódjon, és ne maradjon le a legfrissebb hírekről. Parimatch fogadás esélyének növelése érdekében javasoljuk, hogy végezzen kutatást az érintett csapatokról és játékosokról, valamint a legutóbbi teljesítménystatisztikáikról. * Mindig ellenőrizze Parimatch esélyeit, mielőtt fogad. Fontos, hogy lépést tartson a legújabb oddsokkal, piacokkal és szolgáltatásokkal, ha a legtöbbet szeretné kihozni az eSportra vonatkozó fogadásaiból.

Akciók És Ajánlatok

Az új és jelenlegi eSport fogadók a Parimatch ajánlatainak és bónuszainak széles skáláját élvezhetik. Felpörgetheti eSport fogadását, ha megragad néhány érdekes promóciót Parimatch szolgáltatótól – különösen azokat, amelyekre jó feltételek vonatkoznak.

22BET:600 dollárig
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet:Akár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

A Parimatch elhagyja Oroszországot, Indiában terjeszkedik
2022-06-09

A Parimatch elhagyja Oroszországot, Indiában terjeszkedik

A Parimatch az egyik legjobb esport fogadási oldal, amely megbízható, ahol a fogadók mindig fogadhatnak kedvenc e-sportjaikra, versenyeikre vagy futballklubjaikra. Parimatch élő fogadásokat, folyamatos sporthíreket és bajnokságok állását kínálja. A fogadási szolgáltató részletes statisztikákkal és napi elemzésekkel is szolgál. A fogadók több mint húsz sportágra fogadhatnak több mint ötven országból. Ezek az események több mint kétszáz ligát fednek le, és naponta több mint 500 sporteseményt tartanak.

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close