Nomini eSport fogadási áttekintés 2024 - Játékok

NominiResponsible Gambling
CASINORANK
8.3/10
Bónusz500 dollár bónusz + 200 ingyenes pörgetés
Üdvözlő bónusz ajánlatok
3500 játék
Azonnali játék elérhető
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Üdvözlő bónusz ajánlatok
3500 játék
Azonnali játék elérhető
Nomini is not available in your country. Please try:
Játékok

Játékok

A fogadók látni fogják, hogy a Nomini a legnépszerűbb e-sport címek közül sokat kínál. A League of Legends, a CS: GO és a StarCraft 2 a legnépszerűbb játékok, amelyekre a Nomini révén lehet fogadni.

Annak ellenére, hogy kevés eSport-választékkal fogadhat, a Nomini úgy tűnik, precízen választotta ki a játékokat. Mindannyian jól ismertek, és az éves versenyek középpontjában állnak. Az egyes nagyobb versenyekre adott fogadások elérhetővé válnak, amint az bekövetkezik.

A legnépszerűbb e-sportok

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Nomini nem csak egy eSport fogadási oldal. Ehelyett a szerencsejáték-lehetőségek széles választékát kínálja. Ez az oka annak, hogy a webhely nem helyezte át a hangsúlyt több niche-játékra.

A League of Legends (más néven League vagy LoL) talán a legnagyobb e-sport, amelyre a Nominiben lehet fogadni.

Ellentétben néhány eSport fogadási oldallal, amelyek kínálnak esélyek a League of Legendsre, A Nomini rendelkezik eSport fogadási akciókkal olyan nagy versenyeken, mint a Worlds Cup és a Mid-Season Invitation, valamint olyan regionális versenyeken, mint a China's League of Legends Pro League és a League Championship Series az Egyesült Államokban és Kanadában.

A fogadási lehetőségek között szerepel a mérkőzés győztese, az első csapat, amelyik első vért vesz, az első csapat, amelyik lerombol egy tornyot, az első csapat, amelyik megöli Baront, és az első csapat, amelyik elpusztítja az inhibitort.

Élő e-sport fogadás

Ami az élő eseményeket illeti, a Nomini sportfogadó havonta körülbelül 10 000 eseménynek ad otthont, átlagosan 93 százalékos esélyekkel. A teljes / részleges készpénzfelvétel, a gyors piacok és a fogadásépítő mind elérhetők a játékosok számára.

Élő közvetítés azonban nem érhető el, és más funkciók, például a Szerkesztés és a Fogadáskérés nem érhetők el. A fogadás elfogadási ideje 5", és lehetőség van magasabb vagy alacsonyabb szorzók automatikus elfogadására.

Ez hátrányt jelenthet egyes fogadók számára, mivel a legjobb eSport fogadási oldalak némelyike nemrégiben frissítette szolgáltatásait élő közvetítéssel, mivel a fogadók ugyanazon az oldalon élvezhetik az élő fogadásokat.

Counter-Strike: Global Offensive

CS: GO nem csak az egyik legnépszerűbb első személyű lövöldözős játék világszerte, de a Nominiben is jó fogadás. Itt megtalálhatod a meccsek legszélesebb skáláját az összes játékban, beleértve az olyan nagy versenyeket, mint a CS: GO Major Championship.

Az iparági átlaghoz képest a fogadási piacok ésszerűek és tisztességesek. A hagyományos meccsgyőztes forgatókönyv mellett 5-20 különböző fogadási piacot is találhat a választott eseménytől és mérkőzéstől függően.

Bár ez nem tökéletes azok számára, akik egzotikumokat keresnek, az alkalmi fogadóknak megteszi, akik egyszerű fogadást keresnek.

StarCraft II

A Blizzard Entertainment StarCraft 2 egy valós idejű stratégiai (RTS) esport. Két játékos versenyez a három faj egyikének kiválasztásával: Terrans, Protoss vagy Zerg, amelyek mindegyike elérhető egy előre kiválasztott térképen.

Ezenkívül a játékélményeik változatosak és különböznek egymástól. A sportolóknak továbbra is gyorsan kell döntéseket hozniuk, és multitasking szükséges. Ez ideális az izgalomra vágyó fogadók számára a játék gyors tempója miatt.

Mérkőzésgyőztes, térképgyőztes, hendikepek, A/B csapat egy térképet nyer, A/B csapat nem nyer egyetlen térképet sem, helyes térképpontszám, összesített térkép felett/alatt, nyerő csapat, nyerő csapat, bajnokság nyerő csapata és bajnokság régiója A győztesek a legelterjedtebb fogadási piacok.

Bátor

Riot Games VALORANT első személyű lövöldözős játék ez a legújabb esport jelenség. A játék taktikai lövöldözés és egyéni karakterek egyedülálló keveréke a CS: GO, az Overwatch és a League of Legends játékait idézi.

Mindkét meccs rajongói tárt karokkal fogadták a VALORANT-t. A játék Twitch nézettsége meghaladta az 1,7 milliót, és a heti játékos bejelentkezések száma a VALORANT szintek megmászásához még mindig milliós. Ennek a hatalmas közönségnek a figyelme most a virágzó VALORANT esport iparágra és a Valorant fogadásra irányult.

A Champions Tour, a Game Changers, a Red Bull Campus Clutch és a Conquerors Championship a VALORANT legfontosabb eseményei közé tartoznak, és ezek mindegyike megér egy tétet a Nominiben.

Kings Of Glory

A King of Glory egy népszerű kínai esport több tízezer nézővel és hatalmas nyereményalappal. A KOG egyik megkülönböztető jellemzője, hogy egyike azon kevés, csak mobileszközökre használható esportoknak.

Annak ellenére, hogy a rajongók nagy képernyőn, a YouTube-on vagy más platformokon nézhetik a játékokat, minden profi meccset mobileszközökön vívnak. Ez is egy ingyenesen játszható esport játék, ami hozzájárul a folyamatos népszerűségéhez.

Mérkőzésgyőztes, pontos pontszám, körgyőztesek, első vért gyűjtő csapat, elsőként a torony lerombolása és más fogadási lehetőségek állnak rendelkezésre a King of Glory játékban, amelyek közül sok más népszerű MOBA-ban is elérhető, mint például a Dota 2 vagy a LoL, mint pl. meccsgyőztes, pontos pontszám, körgyőztesek, először vért húzó csapat, először tornyot bontó csapat stb.

DOTA 2

A Dota 2 egy valós idejű stratégiai játék, amely sok taktikai döntéshozatalt és magas szintű csapat együttműködést tesz szükségessé.

Az esport fogadási oldalak többsége elfogadja a DotA 2 fogadásokat. Hozzáférhető a legtöbb speciális ellenfélnél és egyszeri eseménynél, olyan tétkategóriákkal, mint például az entitásmérkőzésekre és a versenyek bajnokaira, mint például a The Invitational.

Dota fogadók sok lehetőség és lehetőség van az élő fogadás terén. A játék közbeni fogadás, különösen a Dotában, egy izgalmasabb fogadási mód, mivel élőben nézheti az eseményeket, és a fogadási stratégiáját a mérkőzés történéseire alapozhatja.