N1 Bet eSport fogadási áttekintés 2024

N1 BetResponsible Gambling
CASINORANK
8.3/10
Bónusz300 dollár bónusz + 150 ingyenes pörgetés
Sportágak széles választéka
Nagy értékű promóciók és bónuszok
Sportesemények fogadása
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Sportágak széles választéka
Nagy értékű promóciók és bónuszok
Sportesemények fogadása
N1 Bet is not available in your country. Please try:
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Bónuszok

Bónuszok

Az új ügyfelek élvezik a üdvözlő bónusz 400 euróból. A számla ellenőrzése után a játékos igényelheti a bónuszt. A fogadási korlátozások azonban érvényesek. Minden bónusznak 100 eurós limitje van. Az első bónusznál a játékos beír egy promóciós kódot, hogy bónuszának 100 százalékát megszerezze. A további kódok bónuszt kínálnak akár négy befizetéshez.

A heti pénzvisszatérítési ajánlatok 10 százalékkal vagy 20 százalékkal növelik a játékosok bevételét egy kombinált bónusznövelővel. Esport bónuszok ösztönzők, amelyekhez nulla fogadás szükséges. Az N1 Bet számos esport-rajongónak örvend, akik felkeresik az oldalt, hogy élvezhessék az online esport fogadásokat.

Az üdvözlő bónuszoktól az ösztönzőkig a fogadóirodák promóciós lehetőségei továbbra is vonzzák az új játékosokat. Jelenléte a versenypiacon izgalmas lehetőséget biztosít minden rajongó számára, hogy egyesítse az esport-játékok szeretetét a versenyeken való fogadás izgalmas izgalmával.

A promóciók lehetőséget adnak a játékosoknak a kockázatmentes részvételre. A bónuszpénzzel való fogadással a felhasználó megtanulja, hogyan kell fogadni, és megérti a platform feltételeit, mielőtt kockáztatná a befizetett pénzeszközöket.
A bónusz fogadási követelményei, a sportfogadási szorzók és egyéb részletek befolyásolják, hogy egy játékos mennyi pénzt nyerhet vagy veszíthet. A bónuszfolyamat megértése biztosítja, hogy a szerencsejátékos felelősségteljesen fogadjon a bónuszok igénylésekor és alkalmazásakor.

Befizetési bónuszBefizetési bónusz
Játékok

Játékok

A fogadás az N1 Betnél egyszerű folyamat. A regisztrálók a regisztrációs utasításokat követve megadják a szükséges információkat, megerősítik az e-mail címet, és elküldik a személyazonosság-igazolást. A sportfogadó felhasználási feltételeinek elfogadását követően a játékos több online fizetési szolgáltató közül is befizethet pénzt. A felhasználók választhatnak a szokásos, de szórakoztató kínálatból esport lehetőségek az online fogadáshoz.

CS:GO

CS:GO világszerte vonzza a rajongókat az N1Bet online fogadására. Mint egy rendkívül népszerű videojáték, a cím versenyei a CS:GO ikonikus versenyzőit állítják szembe egymással a győzelem érdekében. A virtuális terroristák és terrorelhárítók játékában a győztesek egy virtuális térképen küzdenek meg egymással. A játékosok bombákat helyeznek el, vagy túszokat mentenek ki a terroristák elől. A kilenc eredeti játékmóddal a cím számos történetvonalat kínál a játékosok számára. Közösségi módok is rendelkezésre állnak, amelyek egyéni térképeket tartalmaznak.

FIFA

A FIFA egy videojáték nemzetközi követettel. Valójában a cím fejlesztője úgy hozta létre a játékot, hogy megfeleljen a több mint ötven ország rajongóinak igényeinek. A cím tizennyolc különböző nyelvet tartalmaz. A Guinness által 325 millió példányban eladott FIFA felülmúlja a piacon lévő többi videojáték eladását. Az N1 Bet online fogadásnál a népszerű FIFA versenyek lehetőséget kínálnak a fogadóknak, hogy élvezhessék a versenyszerű futballjátékok megtekintését és fogadásait.

+34
+32
Bezárás

Szoftver

Annak érdekében, hogy ügyfelei számára a játékok széles választékát biztosítsa, N1 Bet együttműködik az iparág vezető szoftverfejlesztőivel. Ami a szoftvereket illeti, az olyan nevek, mint a legnépszerűbbek közé tartoznak modern szolgáltatásaik és jó minőségű játékaik miatt.

Kifizetések

Kifizetések

A fogadás egyszerű, függetlenül attól, hogy egy játékos bónuszra fogad, vagy pénznemet fizet be. A regisztrálók pénzeszközöket helyezhetnek el az iparágnál legnépszerűbb fizetési márkák. A kriptovaluták, digitális pénztárcák, kártyák vagy fizetési átutalások használatával a játékosok számos választási lehetőséget élveznek a pénz befizetésére.

Az online fogadóirodák felhasználói eldönthetik, mennyit helyeznek el, kitölthetik az adatokat, és visszaigazolhatják a webhelyen. A fizetési módok kiválasztása után a szolgáltató gyorsan utal át pénzt. A pénz sportfogadó számlára történő befizetésének időtartama a választott fizetési szolgáltatótól függően változik.

Az N1Bet pénzintézeteinek listáján szereplő szolgáltatók között szerepel a Visa, a MasterCard, mint az esport fogadásban jól ismert márka, a weboldalon az esport rajongók hatalmas közössége található, akik élvezik a bukmékerek versenyképes esélyeit a globális esport versenyeken.

Az új regisztrálók szívesen fizetnek be pénzt, hogy fogadjanak globális versenyeken, amelyeken ikonikus csapatok és egyéni játékosok vettek részt. A köztiszteletben álló pénzügyi márkákkal együttműködve az N1 Bet biztonságos és egyszerű élményt nyújt a pénzátutaláshoz.

Fizetési módok közé tartozik a MasterCard, Visa, Neteller és Skrill. A platform a kriptovalutát kedvelő játékosok számára is nagyobb választékot kínál. A játékosok kriptovaluta alapokat helyezhetnek el a Litecoin, Ethereum, Bitcoin, Dogecoin és USDT segítségével, amely a kriptográfiai szolgáltatók kiterjedt listája, összehasonlítva más fogadási webhelyekkel.

Betétek

Egyszerű és gyors utalást tenni a számlájára N1 Bet címen. N1 Bet számos különböző befizetési módot fogad el, beleértve Visa, Bank Transfer, Neteller, Maestro, Payz és még sok mást. A N1 Bet csapata elkötelezett amellett, hogy felhasználóik számára egyszerűvé és biztonságossá tegye a számláik finanszírozását a számos általuk biztosított befizetési lehetőség bármelyikével. A N1 Bet gyors fizetési feldolgozásának köszönhetően azonnal elkezdhet fogadni kedvenc eSports játékaira.

Kivonás

Számos kifizetési mód áll rendelkezésre a nyeremény kifizetésére N1 Bet eSports számlájáról. N1 Bet oldalon történő kifizetések feldolgozása is gyorsan és hatékonyan történik, így Ön időben kézhez veheti nyereményét. Fontos megjegyezni, hogy bizonyos kifizetési módok hosszabb feldolgozási időt és kapcsolódó díjakat igényelhetnek. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van az elállási folyamattal kapcsolatban, bármikor számíthat a N1 Bet ügyfélszolgálati csapatára, hogy megkapja a szükséges segítséget.

Globális elérhetőség

Globális elérhetőség

Országok

+187
+185
Bezárás

Pénznemek

euroEUR

Nyelvek

+3
+1
Bezárás
Bizalom és biztonság

Bizalom és biztonság

N1 Bet extra erőfeszítéseket tesz a felhasználók biztonsága érdekében. A szolgáltató betart minden szigorú szabályt és irányelvet a biztonságos és felelősségteljes online szerencsejátékhoz. N1 Bet jó hírű szerencsejáték-hatóságok engedélyezik és szabályozzák, ami segít biztosítani a szolgáltató tisztességes és átlátható működését.

Licencek

Biztonság

A biztonság a legfontosabb a N1 Bet szolgáltatásban. Minden ügyfélinformációt és pénzügyi tranzakciót csúcstechnológiával titkosítanak. Ez biztosítja, hogy senki ne férhessen hozzá az Ön készüléke és a szolgáltató számítógépei között küldött és fogadott információkhoz, mivel az összes adat védve van az átvitel során.

Responsible Gaming

Ami az eSportot illeti, N1 Bet prioritásként kezeli az etikus játékmenet ösztönzését és különféle források biztosítását, amelyek segítik a fogadókat a felelősségteljes fogadásban. Kérjük, látogasson el a következő oldalakra a felelősségteljes játékkal és a függőség kezelésével kapcsolatos további forrásokért: * GamCare * Gamble Aware * Anonymous Szerencsejátékosok

Ról Ről

Ról Ről

A blokkon található új sportfogadó, az N1Bet esport fogadási lehetőségeket kínál a fogadási lehetőségek robusztus listájával. 2021 óta a cég esport fogadási oldalai versenyeznek a főbb szereplőkkel. A Dama NV által kezelt és a Curacao Gaming által engedélyezett esport bukméker a helyi piacokra összpontosít. A különféle területekre kiterjedő globális terjeszkedés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy különböző régiókban és különböző nyelveken fogadjanak videojátékokra.

Az e-sport szerelmesei számára a versenyképes esélyek jövedelmező lehetőségeket kínálnak videojáték fogadás. A platform mindent megtesz annak érdekében, hogy megszerezze a robusztus eGaming fogadási piac egy részét. Jelentős bónusz- és promóciós program megvalósításával az N1Bet új és tapasztalt játékosokat vonz az online eGaming fogadásokhoz.

A kiterjedt kínálatnak köszönhetően az N1 Bet online értékelései pozitívak. A fizetési lehetőségek versenyképesek. A jól ismert márkákkal kialakított partnerség garantálja a biztonságos tranzakciókat az esport fogadások során. Szórakoztató játékkal és kreatív promóciókkal a weboldal pozitív válaszokat generál a nemzetközi felhasználóktól.

Nézzük meg, mi mindent kínál a platform a potenciális fogadóknak. A versenyképes esport fogadási szorzóktól a szórakoztató online esport fogadási lehetőségekig az N1 Bet dinamikus online élményt kínál a fogadók számára. Több szerencsejátékos keresi fel a weboldalt. Az online értékelések 4,5/5 csillagával az online értékelések továbbra is javítják a platform jó hírnevét.

Miért fogadjon az N1 Betnél?

Az N1 Bet a kriptovaluták széles listáját kínálja a privát, biztonságos pénzügyi tranzakciók iránt érdeklődő játékosok számára. A nemzetközileg elismert fizetési szolgáltatók – például a Neteller és a Visa – hosszú listája mellett a platform kriptotranszferei a blokklánc által támogatott tranzakciók további rétegét biztosítják, amelyek biztonságosak.

A webhely kiterjedt listája az esport fogadási lehetőségekről szintén előnyt jelent. A platform minden fontosabb versenyen részt vesz az esport fogadás rajongóinak. Technikailag megalapozott és vonzó dizájnjával az N1Bet a legjobb szoftverszolgáltatókkal működik együtt, hogy zökkenőmentesen biztosítsa az online fogadásokat az ügyfeleknek. A játékosok észreveszik, hogy igyekeznek élvezetes folyamatot biztosítani, és a webhely összességében pozitív online értékeléseket kap.

A bónuszok is versenyképesek, így a játékosok kockázatmentesen élvezhetik a fogadásokat. Bár léteznek magasabb bónuszokat kínáló online fogadási oldalak, az N1Bet bónuszajánlatai még mindig vonzzák azokat a játékosokat, akik szeretnének kipróbálni a sportfogadó szolgáltatásait. Fontos, hogy figyelmesen olvassa el a feltételeket, amelyek változhatnak. Néhány bónuszajánlatra a fogadási követelmények vonatkoznak.

Licenccel rendelkező vállalkozásként a platform elkötelezett a felelősségteljes szerencsejáték és az etikus műveletek mellett. Ügyfélszolgálata egész héten elérhető e-mailben és chaten. A fogadók számára ez a kényelem segít a problémák egyszerű megoldásában, és növeli az ügyfelek elégedettségét az online fogadás során.

Számla

A fiók létrehozása a N1 Bet szolgáltatónál elképesztően egyszerű. Az eSports játékok és versenyek élvezetéhez egyszerűen látogassa meg weboldalukat, töltse ki a regisztrációs űrlapot, és kezdje el!

Támogatás

Ha problémái vannak az eSporttal kapcsolatos problémával, N1 Bet ügyfélszolgálata készséggel áll a rendelkezésére. A szolgáltató munkatársai azonnal megválaszolják kérdéseit és segítenek Önnek.

Élő chat: Yes

Tippek És Trükkök

  • Kövesse az eSport világ aktuális eseményeit és trendjeit. Ha tudni szeretné, hogy kedvenc csapatai és játékosai mikor vesznek részt a jövőbeni versenyeken és eseményeken, kövesse őket a közösségi médiában. * Hozza ki a legtöbbet a bónuszokból és különleges ajánlatokból. Vezető játékszolgáltatásként N1 Bet gyakran kínál különleges bónuszokat az új és visszatérő felhasználóknak. A legfrissebb ajánlatokat megtalálja N1 Bet promóciós oldalán. * Kezelje a pénzét felelősségteljesen. A költségvetés elkészítése és betartása megakadályozhatja, hogy több pénzt veszítsen, mint amennyit megengedhet magának. * Tájékozódjon, és ne maradjon le a legfrissebb hírekről. N1 Bet fogadás esélyének növelése érdekében javasoljuk, hogy végezzen kutatást az érintett csapatokról és játékosokról, valamint a legutóbbi teljesítménystatisztikáikról. * Mindig ellenőrizze N1 Bet esélyeit, mielőtt fogad. Fontos, hogy lépést tartson a legújabb oddsokkal, piacokkal és szolgáltatásokkal, ha a legtöbbet szeretné kihozni az eSportra vonatkozó fogadásaiból.

Akciók És Ajánlatok

Az új és jelenlegi eSport fogadók a N1 Bet ajánlatainak és bónuszainak széles skáláját élvezhetik. Felpörgetheti eSport fogadását, ha megragad néhány érdekes promóciót N1 Bet szolgáltatótól – különösen azokat, amelyekre jó feltételek vonatkoznak.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
Az N1 Bet és partnerei egyedi promóciókat kínálnak
2022-09-01

Az N1 Bet és partnerei egyedi promóciókat kínálnak

N1 Partners Group, az N1 Bet anyavállalata, kihirdette új promóciós kampányának, a „Mystery Drops” nyertesét. A promóció lehetőséget kínál arra, hogy jövedelmező potot nyerjen, és dupla szórakozást biztosít a játékosoknak a Slot Hunter játék közben.