Mr Green eSport fogadási áttekintés 2024 - Támogatás

Mr GreenResponsible Gambling
CASINORANK
10/10
BónuszBónusz $1200 + 200 ingyenes pörgetés
Gyengéd téma
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Gyengéd téma
Mr Green is not available in your country. Please try:
Támogatás

Támogatás

A gyakorlati útmutatókkal ellátott, kiterjedt súgóközpont választ ad az ügyfelek legtöbb kérdésére. A GYIK különböző kategóriákba sorolható: általános, regisztráció és bejelentkezés, számlaellenőrzés, befizetés, kifizetés, élő kaszinó és nyerőgépek, sportfogadás, számjátékok, új játékosok bónusza és őszinteség.

Hogyan léphet kapcsolatba a Mr Green esports-szal

Ezeket a részeket úgy alakítottuk ki, hogy stresszmentessé tegyék a kaszinó élményét. Azok a játékosok, akik nem találnak választ a súgóban, 24 órás ügyfélszolgálati rendszert vehetnek igénybe az alábbi elérhetőségeken:

  • Email
  • telefon
  • Élő chat

A három kapcsolatfelvételi mód igénybevételekor jó, ha készen állnak a személyes adatok, hogy megkönnyítsék a támogatás nyújtását. Általában megkérdezik az ügyfél teljes nevét, telefonszámát, címét, születési dátumát, lakóhelyének országát és esetleg az utolsó bejelentkezési időt.

Legyen szó számlanyitásról, befizetésről vagy készpénzfelvételről, az ügyfelek közvetlenül beszélhetnek valamelyik ügyfélszolgálati ügynökkel az élő chaten keresztül, amely minden nap elérhető. Az élő csevegés gombja az oldal alján, a jobb sarokban található.

Legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2024
2023-04-13

Legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2024

{{ section pillar="" image="" name="" group="" taxonomies="" providers="recGwh2vHaqbfyrHK" posts="" pages="" }} egyablakos szerencsejáték-központ. A kaszinójátékokon kívül ezen az oldalon sportfogadási piacok is találhatók, amelyek lefedik a hagyományos és a virtuális sportokat. Mr. Green szintén a legjobb e-sport fogadási oldalak között van 2024 évben.