Maxim88 fogadói vélemény

Maxim88Responsible Gambling
CASINORANK
7/10
Bónusz
Korlátlan pénzvisszafizetés
Heti szerencsejáték 100 000 dollárig
Csak Ázsiában elérhető platform evolution gaming dedikált asztallal
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Korlátlan pénzvisszafizetés
Heti szerencsejáték 100 000 dollárig
Csak Ázsiában elérhető platform evolution gaming dedikált asztallal
Maxim88
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Bónuszok

Bónuszok

A Maxim88 dedikált promóciós oldala felsorolja az összes elérhető bónuszajánlatot és ajánlatot. A Maxim88 esport fogadók sem maradnak ki. Bár a zsetonok egy részét lehetetlen felhasználni az esportban, a fogadók jelentős bónuszokat élveznek. A különleges, nulla befizetés nélküli hitelajándékoktól az exkluzív VIP bónuszokig terjednek.

Az újoncok akár 900 MYR üdvözlőbónuszt igényelhetnek, miután legalább 50 maláj ringgit befizetnek a pénztárcájukba. Miután regisztrált tagként, a fogadók akár 30%-os újratöltési bónuszt kapnak, ha befizetnek sportfogadásra vagy bármely online nyerőgépre.

A Maxim88 minden ajánlásért korlátlanul 100 MYR jutalmazza azokat a hűséges játékosokat, akik barátjukat vagy rokonukat ajánlják. Ezen túlmenően, ez a legjobb esport fogadási online webhely veled ünnepli a különleges napodat azzal, hogy akár 1 888 RM-ig terjedő készpénzes bónuszokkal jutalmazzák a játékosokat. A 24 órás ügyfélszolgálati részleg végigvezeti a fogadókat ezen bónuszok feltételein és feltételein.

+10
+8
Bezárás
Játékok

Játékok

Ha szeretsz az esportra fogadni, akkor valószínűleg szereted a futballt. A Maxim88 egy lépéssel előbbre ment, hogy megerősítse hitelességét, és kétéves szerződést kötött a legendás angol labdarúgóval, Michael Owennel. Ez az a mosolygós arc, amelyet a kezdőlapra való leszálláskor lát. Talán vonzó lesz a merész 200%-os üdvözlő bónuszhoz, ha ezt nem látja.

Az oldal zöld és sötétlila árnyalattal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a játékok megjelenítéséhez. A webhely viszonylag felhasználóbarát és könnyen használható számos játékoldalhoz képest. A látogatókat végigvezetik a kaszinó különböző részein, beleértve a promóciókat, a VIP tippeket és a szponzorációt.

Az esport és a sportfogadás szakaszok elérhetők a CMD368 oldalon. A CMD368 gombra kattintva JÁTSSZ MOST linkre, a tagokat a 96CMD oldalára irányítják át, ahol az esportok és más népszerű sportesemények hatalmas választékát érhetik el.

A Maxim88 népszerű e-sportjai közé tartozik:

  • Bátor
  • A dicsőség királya
  • CS:GO
  • DOTA 2
  • Overwatch
  • A vitézség arénája

A játék dinamikájának megértése lenne a legjobb a fogadás előtt. A fogadóknak törekedniük kell arra, hogy megragadják a fogadási piacokat, és ismerjék a kínált játékokat, az alkalmazandó szabályokat, előírásokat és az egyes esport játékok fogadási szorzóit. Ahogy a fogadók egyre jobban megismerik a játékokat, törekedniük kell arra, hogy megismerjék a legjobb csapatokat, akiket a csapatok legutóbbi futása tájékoztat. A profi játékos képzettségi szintje többet számít, mint a csapaté az esport online fogadásban. Az olyan ligákban részt vevő profi szerencsejátékosok, mint a League of Legends és a Warcraft3, profitáltak az oldal kedvező esélyeiből, és így nagy győzelmekről számoltak be.

Egyes játékok nagyon addiktívak lehetnek, különösen, ha a játékosok elmerülnek az esport szimulációs videojátékokban. A FIFA diehardai például izgatottan várják a világbajnokságot. Ennek ellenére ez nagy felelősségteljes játékot kíván a játékosok részéről. A felelősségteljes szerencsejáték szabályai közé tartozik a pontos játékütemezés és a szigorú fogadási költségvetés. Ne essen a kísértés, hogy üldözze a veszteségeit.

Szoftver

Annak érdekében, hogy ügyfelei számára a játékok széles választékát biztosítsa, Maxim88 együttműködik az iparág vezető szoftverfejlesztőivel. Ami a szoftvereket illeti, az olyan nevek, mint a legnépszerűbbek közé tartoznak modern szolgáltatásaik és jó minőségű játékaik miatt.

Kifizetések

Kifizetések

A fizetési módok széles választéka áll rendelkezésre Maxim88 oldalon, hogy megfeleljenek az eSport fogadók igényeinek. Biztonságos befizetési módszereket kínálnak, mint például Bank transfer, Bitcoin , így biztosítva, hogy könnyen tölthessen be pénzt számlájára. Ezenkívül Maxim88 számos megbízható kifizetési módot kínál, amelyek megkönnyítik a nyeremény elérését.

Betétek

Vezető ázsiai esport bukmékerként a Maxim88 arra törekedett, hogy a játékos élményt a lehető legzökkenőmentesebbé és elérhetőbbé tegye. Mint ilyen, a platform különféle pénznemeket támogat, beleértve a közvetlen banki átutalásokat és a kriptovalutákat. A jelenleg kínált kriptók az ETH, USDT és BTC. A Maxim88 kriptoval történő Esport fogadás további biztonsági és védelmi réteget kínál a játékosok számára, kiegészítve az elit szintű kiberbiztonságot, valamint extra bónuszokat is tartalmaz.

Egyes fizetési lehetőségek helyfüggőek. Például a Help2Pay fizetési átjáró támogatja az Ázsia délkeleti régiójára jellemző valutákat, beleértve a thai bahtot (THB), a vietnami dongot, az indonéz rúpiát (IDR) és a malajziai ringgitet (MYR)

Kivonás

Minimális 50 MYR befizetéssel a fogadók elmerülhetnek az izgalmas esport meccsekben, abban a reményben, hogy maximálisan szórakozhatnak, és jelentős haszonnal távozhatnak. Ami azonban a kifizetéseket illeti, ez a sportágtól vagy a fogadás típusától függően változhat. A bónuszok esetében a játékosoknak meg kell felelniük a különböző fogadási követelményeknek, mielőtt bármilyen kifizetést hajtanak végre. A játékosok legfeljebb napi 30 000 RM (20 000 SGD) bevételt vonhatnak ki, ami havi 900 000 RM-et jelent.

A banki átutalások feldolgozása 3-10 percet vesz igénybe, míg a kriptovaluták átlagosan 5 percet vesz igénybe. Azonban bármikor felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapattal azonnali segítségért, ha tovább tart a fizetés megérkezése nélkül. A játékosok maximalizálhatják a Help2Pay szolgáltatást egy valós idejű, piacra hangolt fizetési megoldásért, amely különböző ázsiai valutákat tartalmaz. Egyes tömeges pénzfelvételekhez további információkra lehet szükség a pénzmosás elleni politikákkal kapcsolatban.

Bizalom és biztonság

Bizalom és biztonság

Maxim88 extra erőfeszítéseket tesz a felhasználók biztonsága érdekében. A szolgáltató betart minden szigorú szabályt és irányelvet a biztonságos és felelősségteljes online szerencsejátékhoz. Maxim88 jó hírű szerencsejáték-hatóságok engedélyezik és szabályozzák, ami segít biztosítani a szolgáltató tisztességes és átlátható működését.

Biztonság

A Maxim88 platformot a PAGCOR és a Curacao Gaming Authority licenceli és szabályozza. Sőt, a Maxim88 online fogadását más szervezetek is szabályozzák, mint pl ThreatMetrix és iováció és további tanúsítványokkal rendelkezik a legjobb játékszabályozóktól.

Egyesíti a legújabb technológiát és a kiberbiztonsági személyzet elkötelezett csoportját, hogy megőrizze a webhely látogatóinak integritását. A Maxim88 esports fogadóiroda SSL digitális titkosítással szilárdította meg a platform biztonságát a naprakész adatvédelem és a kéttényezős hitelesítés érdekében.

Ázsiai központú egaming fogadási platformként a Maxim88 több nyelvet is támogat, beleértve a kínait, az angolt és a malájt. Ennek ellenére a legtöbb ázsiai országban hozzáférhetnek a játékosok.

Maxim88 záró összefoglalója

A Maxim88 egy legjobb minősítésű fogadási platform, amely a malajziai és szingapúri székhelyű fogadókat célozza meg. Minden szükséges jelölőnégyzetet bejelölt ahhoz, hogy megbízható és legitim entitásként pozicionálja magát, és szívén viselje a fogadók igényeit. A Maxim88 átfogó kaszinó előcsarnokot és kiterjedt sportfogadást kínál. A játékosok különféle sportágakra fogadhatnak, és számos eSportot játszhatnak a CMD368, a BTI-Sports és a Maxbet webhelyeken. Különböző eSport ligákra fogadhat, amelyek ezeken a platformokon találhatók. Az elérhető bajnokságok száma időről időre változik. Néhány népszerű eSport liga közé tartozik a League of Legends, a Valorant, az Arena of Valor, a CS:GO, a DOTA2 és a Warcraft3. Hozzáférhet a különböző eSport fogadási piacokhoz. Mindig azokra a piacokra összpontosítson, amelyeket teljesen megért, hogy elkerülje a váratlan veszteségeket.

Bár a Maxim88 másként működik, jelentős listát kínál az eSport ligákról, amelyek feldobják a játékmenetet. Számos fizetési módot és valutalehetőséget támogat, beleértve a kriptovalutákat is. Mindig forduljon a támogató csapathoz, hogy időben segítséget kérjen.

Játsszon felelősségteljesen!

Responsible Gaming

Ami az eSportot illeti, Maxim88 prioritásként kezeli az etikus játékmenet ösztönzését és különféle források biztosítását, amelyek segítik a fogadókat a felelősségteljes fogadásban. Kérjük, látogasson el a következő oldalakra a felelősségteljes játékkal és a függőség kezelésével kapcsolatos további forrásokért: * GamCare * Gamble Aware * Anonymous Szerencsejátékosok

Ról Ről

Ról Ről

Las Vegast korábban a szerencsejátékok hazájaként ismerték. Ma a játékosok világszerte a nap bármely szakában versenyezhetnek az esport fogadáson és az online kaszinókon keresztül. Szingapúrban az egyik ilyen, jelentős hírnévre szert tett esport fogadási oldal a Maxim88. A malajziai és szingapúri játékosok ezen az oldalon egyszerűen és kényelmesen fogadhatnak esportra. A 2006-ban alapított Maxim88 hosszú múltra tekint vissza a jó hírű játéketika terén, amely vonzó a fogadók számára. A Philippine Amusement and Gaming Corporation (PAGCOR) licence alapján működik.

2022 elején a Maxim88 5 mérföldes maláj ringgit kapott

millió (1,1 millió dollár) együttműködés az Evolution Gaming játékszoftver-óriással. Emellett a Maxim88 stratégiai partnerségi megállapodást is kötött a CMD368 márkával, a Maxbettel és a BTI-Sportsszal. Ez lehetővé tette a Maxim88 látogatói számára, hogy hozzáférjenek a sportfogadási piacok átfogó választékához világszerte. Az esport fogadáson kívül a tagok versenyképes promóciókat és technológiai fejlesztéseket élvezhetnek az együttműködésből.

A részletes esport áttekintésünk világos képet ad a Maxim88 Esports részében elérhető összes funkcióról.

Gyors tények

Alapítás éve: 2016
Weboldal: Maxim88

Számla

A fiók létrehozása a Maxim88 szolgáltatónál elképesztően egyszerű. Az eSports játékok és versenyek élvezetéhez egyszerűen látogassa meg weboldalukat, töltse ki a regisztrációs űrlapot, és kezdje el!

Támogatás

Ha problémái vannak az eSporttal kapcsolatos problémával, Maxim88 ügyfélszolgálata készséggel áll a rendelkezésére. A szolgáltató munkatársai azonnal megválaszolják kérdéseit és segítenek Önnek.

Élő chat: Yes

Tippek És Trükkök

  • Kövesse az eSport világ aktuális eseményeit és trendjeit. Ha tudni szeretné, hogy kedvenc csapatai és játékosai mikor vesznek részt a jövőbeni versenyeken és eseményeken, kövesse őket a közösségi médiában. * Hozza ki a legtöbbet a bónuszokból és különleges ajánlatokból. Vezető játékszolgáltatásként Maxim88 gyakran kínál különleges bónuszokat az új és visszatérő felhasználóknak. A legfrissebb ajánlatokat megtalálja Maxim88 promóciós oldalán. * Kezelje a pénzét felelősségteljesen. A költségvetés elkészítése és betartása megakadályozhatja, hogy több pénzt veszítsen, mint amennyit megengedhet magának. * Tájékozódjon, és ne maradjon le a legfrissebb hírekről. Maxim88 fogadás esélyének növelése érdekében javasoljuk, hogy végezzen kutatást az érintett csapatokról és játékosokról, valamint a legutóbbi teljesítménystatisztikáikról. * Mindig ellenőrizze Maxim88 esélyeit, mielőtt fogad. Fontos, hogy lépést tartson a legújabb oddsokkal, piacokkal és szolgáltatásokkal, ha a legtöbbet szeretné kihozni az eSportra vonatkozó fogadásaiból.

Akciók És Ajánlatok

Az új és jelenlegi eSport fogadók a Maxim88 ajánlatainak és bónuszainak széles skáláját élvezhetik. Felpörgetheti eSport fogadását, ha megragad néhány érdekes promóciót Maxim88 szolgáltatótól – különösen azokat, amelyekre jó feltételek vonatkoznak.

22BET:600 dollárig
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet:Akár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close