William Hill; a legjobb e-sport fogadási oldal?

Hírek

2022-04-07

A William Hill az egyik legjobb sportfogadási oldal. Noha a hagyományos sportfogadásokról ismert, a cég kitárta szárnyait az eSport fogadási szcéna felé, és ma a legjobb eSport fogadási oldalak közé sorolják. Szóval, mi áll a bukméker sikere mögött? Ez a cikk erről szól. Mielőtt azonban belemerülnénk a részletekbe, íme a cég legfontosabb eseményei.

William Hill; a legjobb e-sport fogadási oldal?

Az 1934-ben alapított William Hill a legrégebbi fogadótársaság. A Caesars Entertainment tulajdonában lévő bukméker sportfogadási piacokat és kaszinójátékokat kínál. A díjnyertes bukméker az Egyesült Királyságban, Gibraltáron és Máltán engedélyezett. A William Hill egy figyelmes fogadási oldal, amely a felelős szerencsejátékok bajnoka, és valójában a GAMSTOP programban van.

William Hill eSport fogadás

Miközben fogadási oldalként indult, és valódi sporteseményekhez kínál piacokat, a William Hill kibővítette termékportfólióját virtuális sportágak hozzáadásával, amelyek piaca egész nap. Ahogy az eSport virágzott, és megmutatta potenciálját a fogadási ágazatban, a William Hill volt az első fogadási oldal, amely eSport fogadási piacokat kínált. Ma a legjobbak között van eSport fogadási oldalak rangsorai, még a kizárólag az eSportra koncentráló fogadóirodákat is legyőzve.

Szóval, mi a titka William Hill dominanciájának? Nos, több tényező is kedvencévé teszi a brit bukmékert az eSports fogadók körében.

Átfogó e-sport lefedettség

Bár manapság nagyon sok eSport fogadási oldal létezik, nem mindegyik fedi le átfogóan az eSport eseményeket. Némelyiknek csak néhány címre van piaca, míg mások csak a legmagasabb szintű versenyeket fedik le. A William Hill azonban olyan robusztus infrastruktúrát állított össze, amely lehetővé teszi az összes eSport tevékenység lefedését, így egész évben vannak fogadási piacok.

A William Hill első előnye, hogy lefedi az összeset népszerű játékok az eSport szcénában. A fogadóirodának van fogadási piaca az összes legjobb játékhoz, beleértve a Call of Duty-t, Counter-Strike: Global Offensive-t, Valorant-t, Apex Legends-t, Tom Clancy's Rainbow Six Siege-t, Apex Legends-t, Fortnite-ot, Hearthstone-t, Dota 2-t, League of Legends-t, PUBG-t, World of Warcraft, és így tovább.

Amellett, hogy minden e-sportot lefed, William Hill túlórázik, hogy lefedje az összes versenyt és versenyt szerte a világon. Ellentétben néhány eSport fogadóirodával, amelyek csak az eSport nagy eseményeit fedik le, a William Hillnek van fogadási piaca minden szintű eseményre, a selejtezőktől és a regionális versenyektől az egyes osztályok legrangosabb versenyeiig.

Egy másik nagyszerű dolog a William Hillben a hatalmas fogadási piacok. A tippelőknek sok fogadási lehetőségük van minden meccsen. A FIFA- és PES-fogadásoknál például a játékosok fogadhatnak a meccs győztesére (félidő/teljes játékidő), az összesített gólokra, lapokra, szögletekre, a torna győztesére stb. Másrészt a lövöldözős játékokban például a Valorant és a Valorant, ill. CS: GO, a tippelők fogadhatnak a torna győztesére, a meccs győztesére, a térkép győztesére, az első vérre, az összes körre, a térkép hendikepre, a túl/alatt stb. fogadhat élő meccseken.

A William Hill szintén kedvelt eSport fogadási platform, mivel az összes játékot valós időben fedi le. Egyes játékoknál a játékosok élőben követhetik az eseményeket, mivel az élő feeden keresztül történik. Mások számára van egy kommentár, amely folyamatosan tájékoztatja a játékosokat a játék menetéről.

Fantasztikus promóciók

Az átfogó eSport lefedettség mellett a William Hill fantasztikus fogadási ajánlatai is ismertté váltak. A fogadók mindig promóciókat keresnek, és ez a bukméker pontosan ezt tartogatja. A William Hill exkluzív fogadási bónuszokat kínál az eSport fogadók számára, hogy növelje eSport fogadási rajongótáborát.

Ennél a bukmékernél az új játékosok egy jövedelmező üdvözlő bónuszt kapnak, amely magában foglalja a regisztráció után befizetett összeg egyezését. A kaland ezzel még nem ér véget; A William Hill számos más bónuszt is kínál, amelyeket a játékosok igényelhetnek, miközben továbbra is fogadnak kedvenc eSport játékaikra. Az újratöltési bónusz itt a fő kiemelés, mivel ez megegyezik a játékosok bizonyos napokon befizetett összegével.

Kiváló használhatóság

Érdemes megemlíteni a William Hill által kínált kiváló ügyfélélményt is. Ez az egyik legkönnyebben csatlakozható fogadási oldal. Létezik egy asztali és egy mobilra optimalizált változat az úton lévő fogadók számára. Emellett natív mobilalkalmazásokkal rendelkezik iOS és Android eszközökhöz. A William Hill leleményes ügyfélszolgálattal is rendelkezik élő chaten, a hét minden napján, 24 órában.

Becsomagolás

Kétségtelen, hogy az eSport fogadás az egyik leggyorsabban növekvő piac az online szerencsejátékok terén. A legfrissebb jelentések szerint az eSport fogadási piac 2027-re várhatóan eléri a 205 milliárd dollárt. Ez az egyik oka annak, hogy William Hill lelkesedik az eSport fogadásokért.

2022-ben a William Hill már befutott a folyamatban lévő versenyek bemutatásával, beleértve a League of Legends - LCS, League of Legends - Circuito Brasileiro, League of Legends - Turkish Championship League, Valorant - Conquerors Championship, CS: GO - BLAST Premier Series és Dota 2 - Bajnokok Ligája.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek