Hírek

February 14, 2024

Utolsó korszak: Mikrotranzakciók és tisztességes játékmenet

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Last Epoch, egy akció-RPG nem sorolható be élő szolgáltatás címei közé, de fontos megérteni, hogy tartalmaz-e mikrotranzakciókat vagy sem.

Utolsó korszak: Mikrotranzakciók és tisztességes játékmenet

Vannak mikrotranzakciók a Last Epochban?

A Last Epoch ára 34,99 dollár a Steamen, és magában foglalja a mikrotranzakciókat is. A játékosoknak lehetőségük van valódi pénzt váltani egy Epoch Points nevű játékbeli pénznemre, amellyel kozmetikumokat szerezhetnek be a játékon belüli boltban.

A fejlesztő Eleventh Hour Games jelenleg különböző korszakpont-csomagokat kínál megvásárlásra a Steamen. Ezek a csomagok 50 korszakponttól 4,99 dollárért 200 korszakpontig terjednek 19,99 dollárért, és a drágább csomagok további elemeket tartalmaznak.

Az Eleventh Hour Games biztosította a játékosokat arról, hogy a Last Epochban nem lesznek pay-to-win elemek. A játék soha nem kínál játékbeli előnyöket valódi pénzes vásárláson keresztül. Minden megvásárolható termék tisztán kozmetikai termék.

Fejlesztői perspektíva

Judd Cobler, a játékigazgató egy fórumbejegyzésben magyarázta el a mikrotranzakciók szerepeltetését 2023 májusában. Kijelentette, hogy a 35 dolláros árcédula nem az utolsó korszak egyetlen bevételi forrása volt. A stúdiónak más utakra van szüksége a bevételszerzéshez és a fejlesztési költségek fedezéséhez. Cobler elismerte a játék korai hozzáférési időszaka alatt elkövetett hibákat is a mikrotranzakciók kezelésében.

Kiigazítások és visszajelzések

A rajongók visszajelzései alapján az Eleventh Hour Games módosította az Epoch Points és az USD közötti átváltási arányt. Most 10 Epoch Pont egy dollárnak felel meg, és a kozmetikumok árait csökkentették. Ezenkívül az áruházban lévő összes terméket 50 pontos lépésekben adják el, így biztosítva, hogy a játékosok csak a szükséges összeget költsék el.

Összefoglalva, a Last Epoch mikrotranzakciókat tartalmaz korszakpontok formájában, amelyek valódi pénzzel vásárolhatók meg. Ezek a mikrotranzakciók azonban csak kozmetikai cikkekre korlátozódnak, és a játék nem kínál semmilyen játékbeli előnyt valódi pénzes vásárlás esetén. A fejlesztő figyelembe vette a visszajelzéseket, és módosításokat hajtott végre, hogy minden játékos számára igazságos és kiegyensúlyozott élményt biztosítson.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek