Hírek

February 14, 2024

Utolsó korszak: árképzés, mikrotranzakciók és tisztességes játékmenet

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

A free-to-play modell népszerűvé vált a játékiparban, számos játék kínál mikrotranzakciókat. Ez felveti a kérdést: a Last Epoch ingyenesen játszható játék? Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Last Epoch árképzési modelljét és azt, hogy mit kínál a játékosoknak.

Utolsó korszak: árképzés, mikrotranzakciók és tisztességes játékmenet

Last Epoch árak

A Last Epoch nem ingyenesen játszható. Ez egy prémium játék, amely megvásárolható a Steamen 34,99 dollárért. A standard kiadás tartalmaz egy bónusz kisállatot, a Golden Guppy the Baby Chronowyrm nevet. Fontos megjegyezni, hogy a háziállatok pusztán kozmetikai jellegűek, és nem nyújtanak semmilyen játékelőnyt.

A további tartalmat kereső játékosok számára elérhető a Deluxe Edition 49,99 dolláros áron. Ez a kiadás tartalmaz egy Adolescent Chronowyrm kisállatot, egy Fallen Ronin páncélkészletet, egy Firefly's Refuge kozmetikai portált, egy digitális hangsávot és 50 Epoch pontot, amelyet a játékon belüli boltban költhet el.

A 64,99 dolláros Ultimate Edition mindent tartalmaz a Deluxe Edition-től kezdve, valamint az Adult Chronowyrm és Twilight Fox háziállatokat, egy Temporal Guardian páncélkészletet, egy Celestial Way portált és 100 Epoch pontot.

Mikrotranzakciók

Annak ellenére, hogy nem játszható ingyen, a Last Epoch kínál mikrotranzakciókat. Ezek a mikrotranzakciók azonban kozmetikai cikkekre korlátozódnak, és nem biztosítanak semmilyen játékbeli előnyt. A játékosok vásárolhatnak Epoch Pontokat valódi pénzben, de nem használhatják fel karakterosztályok feloldására vagy képességeik fejlesztésére.

Fair Gameplay

A Last Epoch fejlesztői, az Eleventh Hour Games hangsúlyozzák, hogy a játéknak nincs pay-to-win mechanikája. Elkötelezettek amellett, hogy tisztességes környezetet teremtsenek minden játékos számára, és soha nem kínálnak játékbeli előnyöket valódi pénzért cserébe.

Következtetés

Összefoglalva, a Last Epoch nem egy ingyenesen játszható játék. Ez egy prémium cím, különböző kiadásokkal vásárolható meg. Noha vannak mikrotranzakciók, ezek a kozmetikai cikkekre korlátozódnak, és nincsenek hatással a játékmenetre. A játékosok tisztességes játékélményt élvezhetnek anélkül, hogy további pénzt kellene költeniük az előnyökért.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek