Hírek

February 12, 2024

The Rise of Cypher: Példátlan hatalom felszabadítása a VALORANT-ban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Az egyik VALORANT csapattársamnak volt egy terve, amikor felszálltunk Breeze támadóira. A tervük egyszerű volt: ha meglátja Cyphert, forogjon. És nem is tévedtek teljesen.

The Rise of Cypher: Példátlan hatalom felszabadítása a VALORANT-ban

Cypher előző állapota

A 7.09-es javítás előtt a Cypher nem volt népszerű a VALORANT-ban. A játékosok szívesebben néznek szembe Cypherrel, mint egy Killjoy-jal vagy Chamber-rel az ellenséges csapatban. A beállításait könnyen át lehet törni egy Skye kutyával vagy Yoru klónnal. Ráadásul a végső ereje alázatos volt, mivel csak egyszer tárt fel ellenséget.

A Buffok

A 7.09-es javítás azonban mindent megváltoztatott. Cypher a korábbi patch-ek során kapott buffokat, de ez a különleges javítás új személyiséget és hihetetlen erőt adott neki. A jelenlegi forgatás során a legtöbb térképen elengedhetetlen választássá vált.

Változások a csapdáknál

A javítás megnehezítette az ellenségek számára Cypher csapdáinak észlelését és megsemmisítését. A felderítők és klónok már nem tudják elpusztítani a csapdákat, és a Skye's Trailblazer és a Fade's Prowlers találati dobozait megváltoztatták, hogy még nehezebbé tegyék észlelésüket. A csapdák kitöréséhez most kártevő segédprogramot kell használnod, vagy a forrásukra kell lőned.

Ellenjáték

Az egyetlen tisztességes ellentét Cypherrel szemben jelenleg a KAY/O NULLA/pontja, de még ez is kikerülhető vagy megtörhető. A csapda kitörése a kioldás után hihetetlenül nehéz, és gyakran halálhoz vezet.

A legerősebb Buff ügynök

Cypher csapdái most gyorsabban és hosszabb ideig kábítják el, így az ellenség gyors reagálása elengedhetetlen. Ha a csapda nem törik el, vagy a játékos meghal, miután elkábított, a csapda újra felfegyverzi magát. Vitathatatlanul ez a VALORANT legerősebb ügynök-buffja.

Cypher erősségei

Ha a Cypher-rel a csapatodban van, könnyedén lezárhatod a védelmi oldalakat, kezelheted a széleket anélkül, hogy aggódnod kellene a hatótávolság miatt, és értékes információkat szolgáltathatsz csapatodnak. Kiválasztási aránya a patch leesése után megemelkedett, és bekerült az öt legjobb ügynök közé.

Cypher szerepe

Egy képzett Cypher képes megváltoztatni a megnyerhetetlennek tűnő mérkőzés esélyeit védekezésben. Támadáskor olyan módon tud leselkedni, és kulcsfontosságú információkat nyújtani, ahogyan más őrszem. Azonban nem minden Cypher játékos képzett vagy alkalmazkodó. Vannak, akik nem hajlandók irányítani a szárnyat, vagy tanulni a hibáikból.

Következtetés

Bár vannak módok Cypher képességeinek megkerülésére, egy jó Cypher-játékos pontosan tudja, hol vannak az ellenségei, és mire képesek.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek