Hírek

February 16, 2024

Spacial Rend vs. Roar of Time: Pokémon Go Adventure Effects összehasonlítva

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Függetlenül attól, hogy a korábbi Pokémon-játékokból tanultál ezekről a lépésekről, vagy a Pokémon Go-ban ismerkedtél meg velük a Go Tour: Adventure Effects, Spacial Rend és Roar of Time hatékony eszközei a Legendary Pokémon számára. De melyik lépést válassza, ha lehetősége van rá?

Spacial Rend vs. Roar of Time: Pokémon Go Adventure Effects összehasonlítva

A Spacial Rend vs. Roar of Time: Pokémon Go Adventure Effects összehasonlítása és magyarázata

Térbeli rend:

  • Költség: 5000 Stardust és öt Palkia Candy
  • Hatás: 10 percig torzítja a teret, hogy növelje a vad Pokémonok találkozási területét.
  • Trainer Battle: 95 Power Dragon típusú Charged Attack
  • Gym és Raid csaták: 160 Power Dragon típusú töltött támadás

Az idő zúgása:

  • Költség: 5000 Stardust és öt Dialga cukorka
  • Hatás: Hat percig torzítja az időt, lehetővé téve a játékosoknak, hogy leállítsák az időzítőket olyan tárgyaknál, mint a tömjén, a napi kalandfüstö, a szerencsetojás és a csillagdarabok. Egyszerre két órán keresztül, akár 24 órán keresztül egymásra rakható, több Stardust és Dialga Candy felhasználásával.
  • Trainer Battle: 150 Power Dragon típusú Charged Attack
  • Gym és Raid csaták: 160 Power Dragon típusú töltött támadás

Míg a Spacial Rend és az Roar of Time exkluzív lépések, amelyeket csak Palkia és Dialga ismer, nem kell csak egyre korlátozódnia – legalábbis ha egy Pokémonról van szó, amely ismeri őket.

Itt vannak az alapvető különbségek a kettő között, közvetlenül összehasonlítva, hogy pontosan tudja, mibe kerül. Ne feledd, legalább a Go Tour: Sinnoh alatt szinte garantálhatod a találkozást egy Origin Forme Dialgával vagy Origin Forme Palkiával, amely ismeri jellegzetes lépését, ha a megfelelő utat választod az esemény speciális kutatásához.

A Spacial Rend jobb a Pokémon Go-ban?

A Spacial Rend az a lépés, amelyet érdemes választania, ha a legtöbbet próbálja kihozni a találkozásra jellemző eseményekből, vagy valami olyasmit szeretne csinálni, mint a Shiny vadászat.

A kiterjesztett találkozási tartomány általánosabb értelemben hasznos, mert segít több Pokémont megtalálni anélkül, hogy keményen kellene dolgoznia. Az olyan események esetében, mint a közösségi nap, ez lehetővé teszi, hogy több találkozásra tegyen szert a korlátozott időn belül, miközben a Poké Balls-t spamolja – és ezáltal nagyobb valószínűséggel talál egy Shinyt, mivel több egyedi találkozáson megy majd keresztül. Megkönnyebbülést jelenthet azoknak a vidéki játékosoknak is, akik nehezen találnak találkozást lakóhelyük bizonyos területein.

Csatában a Palkia Dragon/Water gépelése előnyt ad a Dialgával szemben, ha a típusmérkőzéseknél hasznos, de a Spacial Rend kevesebb sebzést okoz, mint a Roar of Time. Ez egy kompromisszum, amivel foglalkoznod kell, amikor egy mozdulatsort készítesz, mert a Draco Meteorhoz hasonló sebzés leminősítése lehetővé teszi, hogy nagyobb nyomást gyakorolj a pajzsokra.

A Roar of Time jobb a Pokémon Go-ban

A Roar of Time a tökéletes köszörülési eszköz, ha jól meg tudja tervezni, mikor használjon olyan tárgyakat, mint a Lucky Eggs és az Incense az XP vagy a Stardust növelésére. Ha megfelelően időzíted a dolgokat, egyszerre két órával meghosszabbíthatod a Lucky Egg evolution extravagánsokat vagy a Stardust darálásokat, így minden eddiginél könnyebben elvégezheted a dolgokat több elem használata nélkül.

Ez egy nagyszerű lehetőség a Daily Adventure Incense egyszerű kiterjesztésére, lehetővé téve, hogy ritka találkozásokra vadászhasson a napi szerelőn belül. Ha nem sikerült elkapnod a Galarian Articuno-t, a Galarian Zapdos-t vagy a Galarian Moltrest, ez az Adventure Effect az új legjobb barátod lehet, miközben folytatod a felkutatásukat.

A Dialga talán egy kicsit szituációsabb a csatákban, de a Roar of Time egy frissítés minden olyan mozdulatkészlethez, amelyhez hozzárendelheted a Sárkány/Acél típust. Szinte bármibe lyukat üt, amit elé teszel, miközben cserébe tanktalálsz.

Ítélet

A Spacial Rend jobb, ha több találkozásra vágysz, a Roar of Time pedig több hasznosságot biztosít, ha készen állsz az XP ledarálására, vagy olyan tárgyakat szeretnél kihasználni, mint az Incense. Összehasonlítható előnyöket biztosítanak a csatában, így a döntésed teljes mértékben az Adventure Effects-en vagy azon alapulhat, hogy melyik Dragon-típusú Legendary-t részesíted előnyben.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek