Hírek

February 12, 2024

Seraphine's Resurgence: Zavar a League of Legends Metában

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

Seraphine, a rózsaszín hajú bajnok ismét feltűnt az ADC pozíciójában, ami megszakítást okozott a League of Legends metájában. Az összes Elosban elért 54 százalékos győzelmi arányával a Seraphine hatalmas erőnek bizonyult a botsávban.

Seraphine's Resurgence: Zavar a League of Legends Metában

Változások a Metában

A 14.2-es javítás nerfeket hozott a kettős támogatási stratégiához, amely a 2024-es szezon kezdete óta uralta a játékot. Ez a változás elmozdította a varázslókat az ADC szerepköréből, és visszahelyezte a támogató pozícióba. Azonban Seraphine, aki leleplezte az egészségtelen stratégiát, rendelkezik azzal a rugalmassággal, hogy elfogadjon egy támadóbb konstrukciót, amit más varázslók nem képesek hatékonyan megtenni.

Seraphine erősségei

Seraphine hullámtisztítási képessége kulcsfontosságú tényező volt az ADC-s sikerében. Károsító képességei több célpontban is sebzést okozhatnak, és passzívjával kombinálva gyorsan megtisztítja az útját elzáró csatlósokat. Ez különféle bot sáv-stratégiákat nyit meg, például lehetővé teszi, hogy a támogatása szabadon barangoljon, vagy elmerüljön az ellenségei dzsungelének segítségével.

Potenciális nerfek

Ha Seraphine győzelmi aránya magas marad, akkor felkerülhet a 14.4-es javítás nerfjeinek listájára. Az egyensúly megteremtése azonban kihívást jelent, mivel három szerepben is eljátszható. Várhatóan hamarosan további információk is megjelennek a 14.4-es javítás változásairól, beleértve a Holdújév eseményét és az új Porcelain skineket.

Következtetés

Seraphine újjáéledése az ADC pozícióban nagy feltűnést keltett a League of Legends metájában. Egyedülálló képességei és rugalmassága félelmetes bajnoksá teszik. Akár ideges lesz, akár nem, a játékra gyakorolt ​​hatását nem lehet figyelmen kívül hagyni.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek