Pixel.bet Utazás az eSports Prominence felé

Hírek

2022-06-16

Valamikor 2018 januárjának elején a Pixel.bet az eSport fogadási szcénában jelentette be állítását, miután elindított egy dedikált eSport fogadási oldalt. A Pixel.bet a kezdeti években csak az európai piacot célozta meg, Curacao játékengedélye alapján működött. Ez azt jelentette, hogy a fogadási szolgáltató nem volt elérhető az Egyesült Királyságban, mert akkoriban nem rendelkezett az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságának engedéllyel.

Pixel.bet Utazás az eSports Prominence felé

Kezdetben béta módban indított platformjuk a lefedésre törekedett eSport versenyek, köztük a legfontosabbak, mint például a League of Legends (LoL), a Heroes of the Storm, a Starcraft, a Dota 2 és a Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), amelyek rendszeresen szerepelnek az eSport versenyeken. Ez jó hír lehetett az eSport rajongók számára, de a Pixel.bet akkori vezérigazgatója, Richard Smith úr azt tervezte, hogy kiterjeszti az eSport lefedettségét, és egy dedikált platformot biztosít ahelyett, hogy az eSports játékokat egy kis sarokban elrejtette volna egy fogadásban. szavai szerint a futballra vagy a teniszre összpontosító webhely.

Tulajdonjog

Pixel közben. A bet korai éveiben, 2018 szeptemberében a Leo Vegas Group, egy svéd szerencsejáték-cég 51%-os részesedést szerzett a Pixel Holding Group Ltd-ben. Az akvizíciót a LeoVentures Ltd.-n keresztül bonyolították le, amely lépést a befektetők elképzelései inspiráltak, amely tökéletesen illeszkedett a Pixelhez. .fogadás. A Pixel.bet kiadott nyilatkozata szerint ez a kezdeti partnerség a vállalatot a következő szakaszba mozdította, lehetővé téve számára, hogy "felkészüljön a szélesebb körű bevezetésre". Emellett a LeoVegas 34%-kal növelte részesedését a Pixelben az eSport elmúlt évekbeli növekedését követően, hogy tovább erősítse erőfeszítéseit.

Kulcsfontosságú partnerségek

A Playson bekapcsolódik a Pixel.bet hálózatába

A partnerségek kétségtelenül jelentős szerepet játszanak a LeoVegas működésében. A LeoVegas és Pixel.bet az együttműködés fontos szerepet játszott. Ezzel a lépéssel a Pixel.bet beépítette a Playson néhány legnépszerűbb játékát kiterjedt játékportfóliójába. Ennek a partnerségnek azonban a Playson volt az elsődleges haszonélvezője, mivel fokozta szerepvállalását a német és a skandináv piacokon, ahol a LeoVegas főként működik.

A Playson kereskedelmi partnerségéből származó Pixel.bet vezérigazgatója, Erick Kristiansen méltatta a két játékszolgáltató közötti erőfeszítéseket, a Playson pedig egy élvonalbeli tartalomcsomagot és lenyűgöző játékfunkciókat hozott.

A Pixel.bet a PandaScore partnere

A közelmúltban a PandaScore, egy élő eSport odds- és adatszolgáltató megállapodást írt alá a Pixel.bet-tel. A megállapodás értelmében a PandaScore biztosítja a Pixel.bet innovatív eSport statisztikai widgetjeit, amelyek célja, hogy a Pixel.bet eSports játékosokat kulcsfontosságú játékosstatisztikáival láthassák el, hogy tájékozottan dönthessenek.

Az évek során a Pixel.bet játékosai mindig külső adatokra hagyatkoztak fogadások megtételekor. A hivatalos adatok hiánya okolható azért, mert az esport fogadási szolgáltatók küzdenek azért, hogy rajongóiknak megfelelő tartalmat lássanak el. A Pixel.bet/PandaScore partnerséget a maga nemében elsőként üdvözölték az eSport fogadási ágazatban.

Flavien Guillocheau, a PandaScore vezérigazgatója továbbra is optimista ezzel a partnerséggel kapcsolatban, arra hivatkozva, hogy az e-sport fogadások sikere józan ítélőképességen és némi szerencsén múlik. Ahogy kifejezte örömét az ügyletben, egyúttal rámutatott arra is, hogy partner kíván lenni más vezető esport fogadási oldalakkal.

A Pixel.bet áttekintése

A Pixel.bet kétségtelenül innovatív játékcélpont az e-sport szerelmeseinek. A játékosok állítják be ezt a platformot, ami azt jelenti, hogy az itt kínált játékélményt rájuk szabták. A szórakozás és a professzionalizmus lenyűgöző keverékének köszönhetően a játékosok igényeinek valódi megértése továbbra is nyilvánvaló ezen a platformon.

Nemrég a Pixel.bet elindított egy dedikált esport fogadási platformot, amely páratlan kreativitást és innovációt ígér a lefedettségükben. Ez a platform az összes négyzetet bejelöli a következő területeken.

Fogadási piacok és esélyek

Ha van olyan terület, ahol a Pixel.bet virágzik, akkor annak a fogadási piacaikon és szorzóikon kell lennie. Az oldal számos fogadási típust kínál gyakorlatilag minden eSport eseményen. A szokásos nyertes fogadások mellett az oldal hosszú listát kínál a fogadási lehetőségekről, mint például a gyilkosságok és a hendikepek. A Pixel.bet kiemelkedően jól teljesít ezen a részlegen, és hamarosan további fogadási piacok és szorzók is megjelenhetnek.

Weboldal tervezés

A Pixel.bet webhelyének kialakítása több szempontból is lenyűgöző. Kezdetnek az új webhelyük rendkívül könnyen navigálható és megtalálható. Az oldal rózsaszín, lila és lila színvilága zöld kiemeléssel olyan ellenállhatatlan dizájnt ígér, amely minden fogadót elcsábít.

Élőadás

Az eSport fogadói manapság nagyra értékelik az élő közvetítést. A Pixel.bet élő közvetítés linkeket kínál minden oldalán, hogy segítse a fogadókat a játék nyomon követésében a fogadások megtételekor. Élő közvetítésük a meccs előtti és élő játékokat egyaránt lefedi, és a Twitch (egy interaktív élő közvetítő szolgáltatás) támogatja.

Az eSport fogadási piacok lenyűgöző választékával és számos egyéb funkcióval továbbra is nyilvánvaló, hogy a Pixel.bet a legjobb esport fogadási oldalak közé tartozik. Ezenkívül az a tény, hogy a fogadóirodák kaszinószekciót kínálnak, bizonyítja, hogy a Pixel.bet a játékosok érdekét tartja szem előtt. De mivel az eSport az elsődleges szempont, a legjobb, ha egy másik napra félreteszi a kaszinó történetét.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek

Kaszinós promóció

22BET:600 dollárig
Játék most

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet:Akár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close