Hírek

February 13, 2024

PGL Copenhagen Major American RMR: Selejtezők, formátum és ütemezés

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A PGL Copenhagen Major a sarkon, az amerikai selejtezők pedig meghozzák a hőséget. Mivel a több száz csapatból mindössze öt csapat jutott tovább a nyílt selejtezőn, a tét nagy. Itt van minden, amit a PGL Copenhagen Major American RMR-ről tudnia kell.

PGL Copenhagen Major American RMR: Selejtezők, formátum és ütemezés

Formátum

Az amerikai RMR-n tizenhat észak- és dél-amerikai csapat vesz részt, akik svájci keretben versenyeznek. A csapatok az amerikai RMR-ben elért jelenlegi rekordjaik alapján kerülnek kihelyezésre, és fej-fej elleni mérkőzéseket játszanak. Egy csapatnak három mérkőzést kell nyernie ahhoz, hogy bekerüljön a PGL Copenhagen Majorba, két vereség pedig kiesést von maga után. A verseny kiélezett, olyan nagy nevek, mint a Complexity, a Team Liquid és a FURIA küzdenek azért, hogy képviselhessék a régiót az első CS2 Major-on.

Magvetés

Amint a csapatok kvalifikálták magukat a Majorra, a Valve regionális állása alapján bekerülnek a Kiesési szakaszba és a Nyitó szakaszba. Az éllovas csapat közvetlenül a kiesési szakaszba jut, míg a maradék négy csapatnak a nyitó szakaszon kell továbbjutnia.

Menetrend és eredmények

A PGL Copenhagen Major amerikai RMR február 17-én, szombaton kezdődik. Az RMR öt legjobb csapata kvalifikálja magát a Majorba, a többiek pedig kiesnek. Az amerikai RMR menetrendjét még nem határozták meg, ezért figyelje a frissítéseket.

Hogyan kell nézni

Az amerikai RMR minden akcióját élőben követheti a Twitchen. A PGL két csatornán közvetíti a meccseket: az elsődleges és a másodlagos csatornán. Ezenkívül a közösségi műsorszolgáltatók is közvetítik a selejtezőket egyéni csatornáikon. Ügyeljen arra, hogy ráhangolódjon és támogassa kedvenc csapatait!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek