Paf Cloud tanúsítványa Esport fogadóknak

Hírek

2022-11-03

A webhelyek tárháza lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy szerencsejátékkal játszhassanak kedvenc videojáték-versenyeiken. Az olvasók meglátogathatják EsportRanker ha meg akarják keresni az elérhető legjobb esport fogadási oldalakat. A Paf a közelmúltban kiadott felhőtanúsítványával tűnik ki. Ez a fejlesztés valószínűleg vonzza azokat az esport fogadókat, akik megbízható rendszerfelületre vágynak.

Paf Cloud tanúsítványa Esport fogadóknak

Paf esport bukméker felhő technológián fut. Lehetővé teszi, hogy a webhely a lehető leghatékonyabban működjön. A múltban az esport fogadóirodáknak drága helyszíni szerverekre volt szükségük. A felhőrendszerekkel azonban az oldal költségvetésének nagyobb részét fordíthatja az ügyfélélmény javítására. Sok bukméker ezért harmadik fél tárhelyére támaszkodik. 

A Paf azon kevés esport cégek egyike, amelyek megszerezték az ISO 27017 tanúsítványt. Ez az elérhető legmagasabb szintű ellenőrzés, ha a felhőalapú kiberbiztonság kiválóságáról van szó. Ezért logikus, hogy a Paf az elkövetkező években új ügyfelek számának növekedését is tapasztalhatja.

Amikor egy szerencsejátékos a megfelelő esport fogadási oldalakat keresi, olyanokat választ, amelyek megfelelnek bizonyos kritériumoknak. Ez magában foglalhatja a nagyszerű bónuszpromóciók felajánlását, a különféle esport piacokat és a hét minden napján 24 órában elérhető ügyfélszolgálatot. A legfontosabb tényező azonban a biztonság lesz. A szerencsejátékos bizalmas adatokat fog a webhelyre bízni személyazonosságára és banki adataira vonatkozóan. 

Az iparág gyakran hivatkozik az engedélyekre a legitimitás jeleként. Ha az ügyfél extra biztonsági réteget szeretne, választhatja a Pafot. A közelmúltban szerzett felhő-tanúsítvány előnyt jelent számukra a rivális esport bukmékerekkel szemben.

Fókuszban a svéd piacok

Másrészt a jelek szerint a Paf nem fog globális közönségbázist elérni. Ez annak köszönhető, hogy az északi országokban élő szerencsejátékosokra összpontosítanak. Például 2021-ben a vállalat olyan márkákat vásárolt, amelyek elsősorban svéd ügyfeleket szolgáltak ki. Ennek eredményeként a Paf az ország hatodik legnagyobb szerencsejáték-üzemeltetője lett. 

Ebben az időszakban Christer Fahlstedt, a Paf vezérigazgatója kijelentette, hogy a cég csak olyan szerencsejáték-oldalakat vesz át, amelyek a felelős szerencsejátékra ösztönöznek. Azt is kifejtette, hogy az ilyen oldalaknak meglehetősen nagy és megalapozott ügyfélkörrel kell rendelkezniük.

Nem véletlen, hogy a Paf Svédországot vette célba. Székhelyük az Åland-szigeteken található, amely Svédországgal és Finnországgal határos. Christer Fahlstedt elmondta, hogy a Paf egyik kulcsfontosságú ambíciója az, hogy „vezető szereplővé váljon a svéd licencpiacon”. Ezért a Skandinávián kívül élő sportfogadás rajongók csalódottak lehetnek.

A sebezhetőségek megértése

Több oka is van annak, hogy a Paf legutóbbi felhő-tanúsítványát az esportfogadási iparág irigyelni fogja. Az ISO 27017 hitelesítés magában foglalja a lehetséges sebezhetőségek elemzését és életképes megoldások kidolgozását. A kiberbűnözés egyre kifinomultabb. A fogadóirodának a megoldáshoz olyan gyakorlati kódexre lesz szüksége, amely felismeri a legújabb fenyegetéseket. 

A felhőtechnológia alkalmazása során mind az ügyfelek, mind a szolgáltatók adatai veszélyben vannak. A Paf kijelentette, hogy rendszeresen felülvizsgálja ISMS-ét (Information Security Management System), hogy az a lehető leghatékonyabb maradjon. Az ISO-tanúsítvány megszerzése azt mutatja, hogy ez a webhely kivételes műszaki biztonsággal rendelkezik.

Ha egy másik esport fogadási webhely utánozni akarja ezt a sikert, először meg kell változtatnia az irányelveit. Ez magában foglalhatja a biztonsági rendszer teljes felülvizsgálatát. Ahelyett, hogy arra várna, hogy jelenlegi fogadóirodája növelje biztonságát, a szerencsejátékos áttérhet a Paf-ra. Azonban, ahogy korábban említettük, az oldal elsősorban az északi országokban élő embereket célozza meg.

Az Esporton túl

Azt is hangsúlyozni kell, hogy az esport piacok csak a Paf egyik aspektusai. A cég rendszeres sportfogadást és kaszinójátékokat is kínál, beleértve az asztali játékokat és a nyerőgépeket. Webhelyük esport fogadási részében csak a a mainstream játékcímek válogatása. Ezek közé tartozik a CS:GO, a Dota 2, a League of Legends és a Starcraft 2. 

A Paf nem fog tetszeni azoknak, akik egy kis esport élményre vágynak. Ehelyett azokat a szerencsejátékosokat célozza meg, akik kiterjedt webhelyre vágynak a lehető legjobb felhőtechnológiai biztonsággal.

Még mindig nagy piac

Az esportfogadási környezet továbbra is kiterjedt. Csak azért, mert a Paf kiváló biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, ez nem jelenti azt, hogy a fogadók többsége a webhelyére fog özönleni. Túl nagy a telítettség a piacon ahhoz, hogy ez bekövetkezzen. A speciális érdeklődésű esport-rajongók számos webhelyen megtalálhatók.

Valószínűbbnek tűnik, hogy ezek a friss hírek számos bukmékert kényszerítenek általános biztonságuk javítására. Szerencsére a legális webhelyek már meglehetősen biztonságosak. Ritka, de nem lehetetlen, hogy ezeket a webhelyeket kibertámadások érik. 

Az ügyfelek megvédhetik magukat a megfelelő szolgáltató kiválasztásával. Ezt úgy határozhatja meg, ha elolvassa a felhőalapú rendszerük biztonsági rekordjára összpontosító értékeléseket. A Paf bebizonyította, hogy a modern esport fogadóirodák a lehető legbiztonságosabbak. Más cégek is lemásolhatnák ezt a példát.

Legújabb hírek

Az 5 legjobb esport fogadási verseny 2022-ben
2022-12-08

Az 5 legjobb esport fogadási verseny 2022-ben

Hírek