Hírek

February 14, 2024

Optimalizálja Mithril-érctenyésztését a WoW Classic Season of Discovery-ben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

A Mithril érc értékes erőforrás a WoW Classic Season of Discovery második fázisában. Különféle zónákban található, amelyek népszerűek a szintezésre. Ebben a cikkben megvitatjuk a Mithril érc termesztésének legjobb helyeit, és adunk néhány tippet a bányászati ​​​​hatékonyság maximalizálásához.

Optimalizálja Mithril-érctenyésztését a WoW Classic Season of Discovery-ben

Szinttartomány

A Mithril érc körülbelül 30-tól 50-ig terjedő szinttartományú zónákban jelenhet meg. Ezekben a zónákban általában vannak küldetések ezen a szinttartományon belül, és tartalmaznak Mithril érc lelőhelyeket is.

Bányászati ​​készség követelmény

A Mithril érc gyűjtéséhez 175-ös bányászati ​​készségre van szüksége. Ezt az erőforrást számos közepes és felső kategóriás kovácsolási receptben használják. Akár bányász/kovács szakmát folytat, akár az Aukciós Házon tervezi eladni az ércét, Azeroth-szerte rengeteg hely van, ahol Mithril ércet tenyészthet.

Legjobb mezőgazdasági helyek

A Mithril érc legsűrűbben előforduló zónái a Hinterlands, Stranglethorn Vale, Desolace, Tanaris és Felwood. Ezekben a zónákban Mithril érc csomópontjai vannak szétszórva. Javasoljuk, hogy a lehető legtöbb időt töltsön ezekben a zónákban, és végezzen spirális forgatást az óramutató járásával megegyező vagy azzal ellentétes irányban mindegyiken.

A Mithril érc legnagyobb gócpontja a hátországi Skull Rock és a Desolace-i Manorroc Coven. Ezeket a helyeket érdemes gyakran felkeresni, még akkor is, ha csak időt akarsz ütni a 40-es szint elérése után.

Szintezés és bányászat

Mivel a Mithril érc számos olyan zónában található, ahol szintezni fog a WoW Classic Season of Discovery második szakaszában, fontos, hogy elég magas bányászati ​​készségekkel rendelkezzen az összegyűjtéséhez. Javasoljuk, hogy a bányászati ​​készségeidet a lehető legjobban szintre emeld az erőszintezés előtt, hogy ne hagyd ki a lehetőséget, hogy Mithril ércet gyűjts a karaktered szintre emelése közben.

Következtetés

A Mithril érc értékes erőforrás, amely a WoW Classic különböző zónáiban megtalálható. Ha a mezőgazdasági erőfeszítéseidet az ajánlott helyekre összpontosítod, és biztosítod, hogy bányásztudásod elég magas legyen, hatékonyan gyűjtheted a Mithril-ércet, miközben szintbe állítod karakteredet. Használja ki ezt a multitasking lehetőséget, és hozza ki a legtöbbet bányászati ​​szakmájából a WoW Classic Season of Discovery második fázisában.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek