Hírek

February 15, 2024

Oldja fel Quagmire-t és Peter Griffint az Infinite Craftban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Quagmire létrehozása az Infinite Craftban

Az Infinite Craft lehetőséget kínál különféle karakterek megalkotására a népszerű animációs sorozatból, a Family Guyból. Az egyik ilyen karakter Quagmire, a Griffinek vidám szomszédja. Bár a játék a „Quagmire” szót használhatja egy szárazföldre, nem pedig a show karakterére, a játékosok továbbra is létrehozhatnak Quagmire-t egy négylépéses kombinációs recept segítségével.

Oldja fel Quagmire-t és Peter Griffint az Infinite Craftban

A Quagmire elkészítésének receptje a következő:

  1. Víz + Víz = tó
  2. Tó + Föld = Mocsár
  3. Mocsár + Föld = Sár
  4. Sár + Mocsár = Mocsár

Quagmire megalkotása meglepetés lehet, mivel más show-karakterekkel ellentétben ő könnyen megalkotható. A „Quagmire” szó azonban „puha, mocsaras földterületre” is utal, ami megzavarhat néhány játékost, amikor megpróbálják feloldani az összes karaktert.

Family Guy létrehozása az Infinite Craftban

A Quagmire mellett a játékosok létrehozhatják az ikonikus karaktert, Peter Griffint is az Infinite Craftban. Peter Griffin feloldásához a játékosok a Quagmire-t használhatják egy Baconator mellett. Ha azonban a játékosok egyszerűen csak a Family Guy-t szeretnék hozzáadni a gyűjteményükhöz, akkor kövesse az alábbi lépéseket:

  1. [1. lépés]
  2. [2. lépés]
  3. [3. lépés]

Ezeket a lépéseket követve a játékosok létrehozhatják a Family Guy-t, és felfedezhetik a lehetőségeket, hogy még több karaktert hozzanak létre a műsorból.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek