Hírek

February 15, 2024

Nyomon követési problémák leküzdése: Egyszerű megoldás a Marksman puska átalakító készlet kihívására

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

A Modern Warfare 3 Cryptid Bootcamp eseménye izgalmas jutalmakat kínál bizonyos játékmeneti kihívások teljesítéséhez. Néhány közösségtag azonban nehézségekbe ütközött a Marksman Rifle átalakító készlet kihívásával kapcsolatban. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a problémát, és egy egyszerű megoldást kínálunk.

Nyomon követési problémák leküzdése: Egyszerű megoldás a Marksman puska átalakító készlet kihívására

A Cryptid Bootcamp esemény

A második évad Cryptid Bootcamp eseménye különféle kihívásokat mutat be, amelyeket a játékosok teljesíthetnek többjátékos vagy Modern Warfare Zombies játékban. Ezek a kihívások olyan jutalmakat kínálnak, mint a fegyveres bütyök. Míg néhány bütyök vegyes értékelést kapott, az összes kihívás teljesítésének végső jutalma egy egyedi kék és neonzöld Sidewinder fegyverkeverő, amelyet mitikus vadállatok díszítenek.

A Marksman Rifle Conversion Kit Challenge

A Cryptid Bootcamp esemény egyik kihívása megköveteli, hogy a játékosok 40 operátorgyilkosságot érjenek el a Marksman Rifle átalakító utángyártott alkatrészével. Ezenkívül a játékosoknak használniuk kell a Treat Identification System és a Stalker Boot jutalmakat.

Nyomon követési problémák

Sajnos néhány játékos arról számolt be, hogy a kihívás nem követi megfelelően a fejlődésüket. A probléma megoldására a Sledgehammer Games a JAK Beholder puskakészlet használatát javasolta a TYR kézifegyverhez. Ez az átalakító készlet, amely eredetileg az első évad harmadik heti kihívásaként volt elérhető, aktiválható az Armory Unlocks-ban, ha a játékosok kihagyták a kezdeti elérhetősége során.

A megoldás

Ha a JAK Beholder puskakészletet feloldják, a játékosok felszerelhetik, hogy a TYR pisztolyt egylövésű puskává alakítsák, javított visszarúgás-szabályozással és sebzési hatótávolsággal. Ez az átalakító készlet lehetővé teszi a játékosoknak, hogy hatékonyabban teljesítsék a Marksman Rifle átalakító készlet kihívását.

Következtetés

Míg a Cryptid Bootcamp eseményen a Marksman Rifle átalakító készlet kihívása nehézségeket okozott a játékosoknak, a JAK Beholder Rifle Kit használata egyszerű megoldást kínál. Az ajánlott megoldás követésével a játékosok leküzdhetik a követési problémákat, és sikeresen teljesíthetik a kihívást. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megszerezze az egyedülálló Sidewinder fegyvertárat, és mutassa be képességeit a Modern Warfare 3-ban!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek