Hírek

February 14, 2024

MW3 Underbarrel Lethal Attachment Kills Challenge: Tippek és problémák

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Modern Warfare 3 második évadának új kihívása megköveteli a játékosoktól, hogy kreatívak legyenek a Gunsmithben. A kihívás, amely a második évad második hetének részét képezi, 20 operátorgyilkosságot kér egy "hordó alatti halálos kötéssel". Úgy tűnik azonban, hogy probléma van azzal, hogy a kihívás jelenleg nem követi megfelelően.

MW3 Underbarrel Lethal Attachment Kills Challenge: Tippek és problémák

Mi az Underbarrel Lethal Attachment az MW3-ban?

Az MW3-ban a csöv alatti halálos tartozék a Gunsmith bármely fegyvertartozékát jelenti, amely az Underbarrel nyílásban van felszerelve, és képes ölni. Ide tartoznak az olyan tartozékok, mint a csöv alatti sörétes puskák, a cső alatti lángszórók, és még a JAK Limb Ripper csövű láncfűrész is. Fontos megjegyezni, hogy az egyéb hordó alatti tartozékok, például a fogantyúk nem számítanak bele a kihívásba.

MW3 Underbarrel Lethal Attachment Kills Challenge Not Tracking

Jelenleg probléma van a heti kihívás követésével az MW3 többjátékos játékban. Sok játékos beszámolt a közösségi médiában arról, hogy a JAK Limb Ripper feloldásának kihívása nem számít bele a hordó alatti halálos tartozékkal végzett ölésekbe. A Sledgehammer Games még nem ismerte el a problémát, de úgy tűnik, hogy több játékost is érint.

Hogyan szerezzünk hordó alatti halálos kötődési gyilkosságokat az MW3-ban

A probléma kijavítása után számos mellékletnek bele kell számítania az MW3-ban a hordó alatti halálos kötődések halálába. Ide tartozik a Corvus Masterkey, a KL40-M2, a Burrow 500 Drill Charge és a JAK Purifier lángszóró. Ezek a mellékletek a legtöbb gépkarabélyon ​​megtalálhatók. Fontos megjegyezni, hogy ezeket az öléseket ajánlott fegyverrel kell végrehajtani a Gunsmithben és többjátékos módban más játékosok (operátorok), nem pedig botok ellen.

Ha a kihívás magával a tartozékkal kell ölni, javasoljuk, hogy a Corvus Masterkey vagy a JAK Purifier lángszóró alsó csövét használd Hardcore módban a könnyebb ölés érdekében.

Következtetés

Noha az MW3-ban a hordó alatti halálos ragaszkodás elleni küzdelem kihívása jelenleg nyomkövetési problémákkal járhat, a probléma megoldása után a játékosok különféle mellékletekkel teljesíthetik a kihívást. Maradjon velünk a további információkért, amint a fejlesztők elismerik a problémát.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek