Hírek

October 31, 2023

MW3 előtöltése: Letöltési méret, korai hozzáférés és egyebek

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Modern Warfare 3 mindössze tíz napon belül megjelenik, és a Call of Duty franchise rajongói izgatottan várják a játékot. De a hivatalos indulás előtt azoknak, akik előrendelték a játékot, lehetőségük lesz hozzáférni az újraindított Modern Warfare saga utolsó fejezetéhez. Ha kíváncsi arra, hogy mikor töltheti be az MW3-at, és mekkora lesz a letöltési méret, olvasson tovább.

MW3 előtöltése: Letöltési méret, korai hozzáférés és egyebek

MW3 előtöltés

Ha korai hozzáféréssel rendelkezik a kampányhoz, november 1-jén délelőtt 10 órától kezdheti meg a játék előtöltését. A játék huszonnégy órával később, november 2-án délelőtt 10 órakor (PT) kezdődik. Miután feloldottad, elmerülhetsz a verdanszki sztoriban.

Letöltési méret

A Modern Warfare 3 letöltési mérete a platformtól függően változik. Átlagosan körülbelül 150 GB tárhelyre lesz szüksége a játék telepítéséhez és lejátszásához. Ez magában foglalja magát az alapjátékot és a Call of Duty HQ-ját. Ha már rendelkezik a COD központtal, a letöltési és telepítési követelmények felére csökkennek. Fontos megjegyezni, hogy a letöltési méret jelentősen eltérhet a platformonként, valamint a frissítések és javítások esetében.

Van elég tárhelye?

Az MW3 előtöltése előtt győződjön meg arról, hogy van elég tárhely az eszközön. A körülbelül 150 GB-os letöltési méretnek köszönhetően elengedhetetlen, hogy elegendő hely álljon rendelkezésre.

Hogyan lehet mielőbb hozzáférni az MW3 kampányhoz

Ahhoz, hogy mielőbb hozzáférhessen az MW3 kampányhoz, elő kell rendelnie a játék bármely példányát. Ez egyszerűen megtehető a digitális kirakatokon keresztül Xbox, PlayStation és PC platformokon. Miután előrendelte, megkezdheti az MW3 előtöltését, és készen állhat a játékra, amikor feloldja. A kampány várhatóan az egyik legsötétebb lesz a Call of Duty sorozatban, intenzív jelenetekkel, amelyek felülmúlják a Modern Warfare 2 hírhedt repülőtéri küldetését.

Használja ki a korai hozzáférés előnyeit

Az MW3 kampány körülbelül 5-6 órás időtartamú, így többször is végigjátszhatod, mielőtt a játék többszereplős része világszerte megjelenik november 10-én. A kampány során megszerezheti a jutalmakat, a gyűjthető tárgyakat és a többjátékos jutalmakat. Hozza ki a legtöbbet korai hozzáféréséből, és kezdjen el játszani!

Ne felejtse el követni az Esports.net oldalt a Call of Duty esportgal kapcsolatos további hírekért.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek