Hírek

February 15, 2024

Monopoly GO Golden Blitz esemény: Szerezz matricakészleteket és tölts ki albumokat

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

A Golden Blitz Monopoly GO rendezvényei tökéletes lehetőséget kínálnak új matricakészletek szerzésére és albumok kitöltésére. A következő Golden Blitz eseményre a Monopoly GO-ban február 15-én 22:00 CT-től február 16-án 4:00 CT-ig kerül sor.

Monopoly GO Golden Blitz esemény: Szerezz matricakészleteket és tölts ki albumokat

Mi várható

Ezen a Golden Blitz eseményen a Making a Splash és a Pooch Perfect matricák szerepelnek majd. Ez volt az első Monopoly Origins album Golden Blitz eseménye is.

Monopoly GO Golden Blitz menetrend

A Monopoly GO-ban!, A Golden Blitz eseményeknek nincs meghatározott menetrendje. Az album befejezési dátumának közeledtével egyre gyakoribbá válnak, így a játékosoknak nagyobb esélyük van gyűjteményük befejezésére. Javasoljuk, hogy a Monopoly GO értesítéseit bekapcsolva tartsa! eszközén, hogy frissítéseket kaphasson, amikor a Golden Blitz él.

Következő Golden Blitz esemény

A következő Golden Blitz esemény a Monopoly GO-ban várhatóan valamikor februárban lesz. A pontos kezdési dátum még nem ismert, de fontos, hogy naprakészek maradjanak, ha ezt a cikket könyvjelzővel látják el.

Mi az a Golden Blitz a Monopoly GO-ban?!?

A Golden Blitz egy ideiglenes esemény a Monopoly GO-ban, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egy pár aranymatricát cseréljenek. Ezeket a matricákat a játékfejlesztők előre meghatározzák minden eseményhez. Az esemény általában 24 óráig vagy valamivel tovább tart. A játékosok rugalmasan elcserélhetik ezeket az aranymatricákat a játék bármely más matricájára.

Hogyan szerezzünk arany matricákat

Az aranymatricákat véletlenszerűen beszerezheti a Monopoly GO bármelyik matricacsomagjából! Az aranymatrica megszerzésének esélye a csomag csillagbesorolásával nő. Nyisd meg továbbra is a csomagokat, és vegyen részt a versenyeken és a fő eseményeken, hogy növelje esélyét az aranymatrica megszerzésére.

Kereskedés a Golden Blitz alatt

Javasoljuk, hogy a Golden Blitz események során cserélje le tartalék aranymatricáit. Ezekre a matricákra nagy a kereslet, és az esemény ritkán fordul elő. Használja ki a lehetőséget, hogy matricákat keressen, amire szüksége van, mivel nincs garancia arra, hogy a jövőbeni eseményeken is szerepelni fognak.

Korábbi Golden Blitz események

Az első 2024-es album, a Monopoly Origins megjelenése óta nem volt más Golden Blitz esemény a Monopoly GO-ban. Maradjon velünk a jövőbeli eseményekkel kapcsolatos hírekért.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek