Hírek

February 16, 2024

Maximalizálja alappotenciálját: Építsen és terjesszen a Palworldben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

A Palworldben a bázis felépítése a játék döntő része. Ahogy bázisa növekszik, fontolóra veheti további bázisok létrehozását különböző helyeken. De hány bázisod lehet a Palworldben?

Maximalizálja alappotenciálját: Építsen és terjesszen a Palworldben

Lehet több bázisod is?

A válasz igen, több bázisod is lehet a Palworldben. Valójában korlátlan számú bázisod lehet, mindaddig, amíg ezek előőrsök vagy felvizezett bázisok. Az ilyen típusú bázisok a világon bárhol szabadon építhetők. A hivatalos Palboxokkal rendelkező bázisokra azonban eltérő szabályok vonatkoznak.

Palbox alapfeloldási szintek

Kezdetben csak egy Palbox alapja lehet. Ha a Palbox eléri a 10. szintet, elhelyezhet egy második Palboxot egy másik helyre. És amikor a Palboxod eléri a 15. szintet, elhelyezhetsz egy harmadik, egyben utolsó Palboxot.

A Palbox jelentősége

A Palbox egy olyan szerelő, amely lehetővé teszi egyedi alapépület kialakítását a Palworldben. Noha lehetséges egy teljes méretű és működőképes bázist építeni Palbox nélkül, nem tud hozzárendelni egyetlen barátot sem, hogy dolgozzon rajta. Ez azt jelenti, hogy a passzív erőforrás-szerzés szóba sem jöhet, és a bázis kizárólag a játékos akcióira támaszkodik majd.

Az alapok maximális száma

A Palworldben legfeljebb három bázis lehet. Minden alapnyílás feloldódik, ahogy szintet lép. A második alap a 10. alapszinten, a harmadik és az utolsó alap pedig a 15. alapszinten nyílik ki.

Egy másik bázis építése

Egy teljesen működő és önellátó második bázis felépítéséhez el kell érnie a 10-es alapszintet az első Palboxon. Ha az első bázisod a 10. szinten van, elhelyezhetsz egy második Palboxot egy másik helyre. Ez a második Palbox a 10. szintről indul, így azonnal 10 fős legénységet rendelhet hozzá.

A bázis áthelyezése

Ha át szeretné helyezni a bázisát a Palworldbe, szétszerelheti a jelenlegi Palboxot, és létrehozhat egy újat egy másik helyen. Az összes barátod automatikusan átkerül az új Palboxba, biztosítva, hogy senki ne maradjon le. Az új bázishoz azonban minden szerkezetét újjá kell építenie.

A legjobb bázishely kiválasztása

A bázis helyének kiválasztásakor néhány szempontot figyelembe kell venni:

  • Rengeteg sík terep és hely a fejlesztésekhez és szerkezetekhez
  • Védelmi képesség a rajtaütések elleni védelem érdekében
  • Maradjon a Palbox körüli kék körön belül, hogy megakadályozza a szerkezetek károsodását, és biztosítsa, hogy a barátok dolgozhassanak rajtuk
  • A gyors utazási pontok közelségének elkerülése
  • Hozzáférés az olyan erőforrásokhoz, mint a fák és ércér

Következtetés

Most, hogy mindent tudsz a Palworld bázisairól, ideje elkezdeni birodalmad felépítését és bővítését. Élvezd a játékot!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek