Hírek

November 6, 2023

LoL Worlds Pick'em 2023: Crystal Ball előrejelzések, Pick'em formátum, ranglista és jutalmak

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A LoL Worlds Pick'em 2023-ban visszatér, és a legújabb Worlds formátum miatt egy csavarral érkezik. Ebben a cikkben mindent bemutatunk, a Crystal Ball-jóslatoktól a versenydíjakig.

LoL Worlds Pick'em 2023: Crystal Ball előrejelzések, Pick'em formátum, ranglista és jutalmak

Kristálygömb előrejelzések

A Riot Games visszahozza a Crystal Ball for Worlds 2023-at. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy előrejelzéseket készíts a verseny jövőjéről, és extra pontokat és jutalmakat szerezhetsz. A kristálygömb három részre oszlik:

  1. Cselekedj most: Október 4-től kezdődően 20 világgal kapcsolatos kérdésre jóslatokat tehetsz. A Crystal Ball október 10-én 9:15-kor (CEST) zárul, szóval előtte mindenképpen válassz.
  2. Pecsételd meg a sorsodat: Zárd be a kiszemelted, mielőtt bezárul az ablak. A The Coin-ra hagyatkozva nem mentheti meg az elszalasztott Crystal Ball lehetőségeket.
  3. Reap The Rewards: A november 19-i világdöntő után láthatja, hogyan szerzett pontot, és jutalmakat szerezhet a Kristálygömbben nyújtott teljesítménye alapján.

Pick'em Format

A Pick'em for Worlds 2023 három szakaszban zajlik majd: Play-In, Swiss és Knockout. Minden szakasznak megvan a saját előrejelzései és pontrendszere.

Play-In Stage

A Play-In Stage október 10-én kezdődik, és nyolc csapatot tartalmaz két csoportra osztva. Minden csoportból az első két helyezett jut tovább a svájci szakaszra. A Play-In előrejelzésekhez meg kell tippelni, hogy melyik két csapat jut tovább a következő szakaszba.

Svájci Színpad

A svájci szakasz október 19. és október 29. között zajlik, és a Play-In Stage két győztes csapatát és 14 másik csapatot foglalja magában. Ebben a szakaszban meg kell jósolnod, melyik nyolc csapat jut tovább a kieséses szakaszba. További pontokat is szerezhet, ha helyesen választ ki egy csapatot, amelyik 3-0-ra megy.

Kiütéses szakasz

Miután a svájci szakasz véget ért, és a legjobb nyolc csapat kijelölése megtörtént, jóslatokba bocsátkozhat a kieséses szakasz mérkőzéseire vonatkozóan. A negyeddöntőben minden helyes választás 10 pontot, míg az elődöntőben helyes választás 15 pontot kap. Ha kiválasztja a világdöntő győztesét, hatalmas 20 pontot kap.

Worlds Pick'em ranglista

Ha elég jó vagy a Pick'em előrejelzéseiben, akkor előfordulhat, hogy a globális ranglista legjobb 100 játékosa között szerepelsz. Saját ranglistát is létrehozhat, és a Pick'em-et játszhatja barátaival. A ranglista lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a fejlődését, és megtudja, hány lehetséges Tökéletes választás maradt.

Versenydíjak

Az előző évekhez képest a 2023-as Pick'em több jutalmat kínál mind a részvétel, mind a teljesítmény tekintetében. A játékosok a legmagasabb szint alapján jogosultak jutalmakra a két különálló kategóriában: Pick'em (hagyományos) és Crystal Ball. A jutalmak nem halmozódnak, és az egyes kategóriákban elért legmagasabb szint alapján kerülnek odaítélésre.

A részvételi jutalmak magukban foglalják a hangulatjeleket és a Worlds 2023 kapszulákat. A teljesítmény alapú Tier jutalmak az eseményjelzőktől és kapszuláktól a bajnok skinekig és hangulatjelekig terjednek.

Következtetés

A LoL Worlds Pick'em 2023 izgalmas lehetőség arra, hogy tesztelje előrejelző képességét és jutalmakat szerezzen. Tedd jóslatokat a Crystal Ball-ban, vegyen részt a Pick'em szakaszokban, és célozza meg a ranglista tetejét. Sok szerencsét!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek