Leo Vegas átveszi az Esports fogadást

Hírek

2022-04-21

Kétségtelen, hogy a Leo Vegas ma az egyik legjobb online kaszinó. A svéd cég fantasztikus kaszinójáték-portfóliójáról ismert, a kaszinószoftver-szállítók hatalmas hálózatának köszönhetően. Legyen szó tehát a legújabb online kaszinójátékokról vagy az igazi élő osztós játékokról, a Leo Vegasban minden megtalálható.

Leo Vegas átveszi az Esports fogadást

Miközben kaszinóként indult, a vállalat 2016-ban, közvetlenül az UEFA Euro 2016 futballtorna előtt egy Leo Vegas Sport névre keresztelt sportfogadóval bővítette termékportfólióját. Ez egy olyan lépés volt, amely most igazán kifizetődő volt, mivel a fogadással is foglalkozó kaszinójátékosok egyablakos szerencsejáték-oldallal rendelkeznek, ahol kaszinójátékokat játszhatnak és fogadhatnak egy platformon.

A sportfogadás sikerével a cég hozzáadta a virtuális sportokat is. A játékosok mostantól többek között virtuális focira, virtuális motorsportra, virtuális lóversenyre, virtuális teniszre és agárra is fogadhattak. De hát a virtuális sportok nem annyira vonzóak minden fogadó számára, mivel hiányzik belőlük az emberi érintés.

Az Esport fogadás eljövetele

A járvány tetőpontján, amikor a korlátozások és a korlátozó intézkedések miatt a sport leállt, a Leo Vegas megragadta a pillanatot és az eSport fogadási piacaira összpontosított. Ez most stratégiai lépés volt, mivel akkoriban nem volt olyan mérkőzés, amelyre fogadni lehetett volna, kivéve azokat az országokat, amelyek nem mondták le a sporteseményeket.

Játékok, amelyekre fogadni lehet a Leo Vegasban

Az egyik legjobb tulajdonsága A Leo Vegas az eSport játékok széles választéka, amelyekre fogadni lehet. A játékok olyan műfajokat ölelnek fel, mint az első személyű lövöldözős (FPS) játékok, a többjátékos online harcaréna (MOBA), stratégiai, sportszimulációs játékok stb.

Első személyű lövöldözős (FPS) játékok

Az FPS játékok nagyon népszerűek az eSport színterén, valamint a fogadásban. A Leo Vegas egész évben rengeteg FPS-játéknak ad otthont fogadási piacokkal.

A Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) az egyik legnépszerűbb e-sport ennél a bukmékernél. A Hidden Path Entertainment és a Valve által kifejlesztett többjátékos első személyű lövöldözős játék két csapatot tartalmaz különböző játékmódokban, mindegyik módnak megvan a maga célja. a

Egy másik legjobban értékelt FPS videojáték, amelyre a fogadók fogadhatnak a Leo Vegas Sportban, a Valorant. Ez a Riot Games legújabb kiadása, és annak ellenére, hogy csak két éve van jelen, a Valorant fogadás befutott. A játékban két csapat vesz részt a közeljövőben zajló modern harcban.

Más első személyű lövöldözős játékok, amelyekre fogadni lehet a Leo Vegasban, többek között a Tom Clancy's Rainbow Six Siege, a Call of Duty és az Overwatch.

Multiplayer Online Battle Arena (MOBA)

A MOBA játékok stratégiai játékok sorozata, amelyek két csapatot állítanak harcba egy egyre szűkülő előre meghatározott csatatéren. A Leo Vegas a MOBA-játékokat kedvelő fogadóknak is megfelel.

A Dota 2 az egyik legnépszerűbb MOBA-játék a Leo Vegas fogadási piacain. A Valve által fejlesztett Dota 2 egy többjátékos online harci aréna játék, amelyben két ötfős csapat vesz részt. A cél a bázis megvédése és az ellenség bázisának elpusztítása.

A fogadóknak lehetőségük van a League of Legends-re, egy másik legjobban értékelt MOBA videojátékra is fogadni. A League of Legends játékban két ötfős csapat dönti el a négyzetet, és mindegyik csapatnak meg kell védenie térképének felét, miközben megpróbálja elfoglalni az ellenfél felét.

További MOBA játékok, amelyekre ezen a fogadási oldalon lehet fogadni, többek között a Smite és a Heroes of the Storm.

Sport szimuláció

A Leo Vegas Sport számos sportszimulációs játékkal is rendelkezik fogadási piacokkal azon hétköznapi sportrajongók számára, akik nem szeretik az FPS és MOBA játékokat. Ahogy a neve is sugallja, ezek azok esport játékok amelyek valódi sportokat, például focit, kosárlabdát és motorsportot utánoznak.

A Leo Vegas legjobb sportszimulátora a FIFA. Az EA Sports által fejlesztett játékot a futballfogadás rajongói szeretik a fejlesztők által a játékba helyezett valósághűség miatt. A FIFA-ban számos fogadási piac is létezik, például versenygyőztes, meccsgyőztes, félidős/főállású győztes, összesítés, hendikep stb.

A FIFA mellett a Leo Vegas a Pro Evolution Soccer (PES) versenyekkel is foglalkozik.

Leo Vegas eSport fogadási bónuszok

Csakúgy, mint a legtöbb eSport fogadási oldal, a Leo Vegas Sports is rengeteg ösztönzővel rendelkezik, hogy megtartsa ügyfélkörét, és természetesen új fogadói köröket vonzzon.

Jövedelmező üdvözlő bónusz áll rendelkezésre az új fogadók számára, amely az első alkalommal befizetett összeghez megfelelő összeget kínál a játékosoknak. Például egy 100 dolláros befizetési bónusz igénylése és 100 dollár befizetése összesen 200 dollárt eredményez. Az üdvözlő bónusz mellett a Leo Vegas olyan újratöltési bónuszokat is kínál, amelyek megegyeznek a fogadók meghatározott napokon befizetett összegével.

A Leo Vegas Sport az egyik legjobb e-sport fogadási oldalak mivel rengeteg fogadási lehetőség van. Legyen szó Dota 2 fogadásról, League of Legendsről, Hearthstone-ról, Call of Duty-ról, CS: GO-ról vagy Valorantról, ezen az oldalon minden megtalálható, amire az eSports fogadások vágynak. Sorozatban negyedszer Leo Vegas nyerte az „Év online kaszinója” díjat a 2021-es Global Gaming Awards Londonban. Az idei ünnepségen a 2022-es „Az év online fogadóirodája” kategóriában is bomlasztó lesz.

Legújabb hírek

FIFAe fogadási útmutató a 2023-as FIFAe döntős visszatérésre való felkészüléshez
2023-01-26

FIFAe fogadási útmutató a 2023-as FIFAe döntős visszatérésre való felkészüléshez

Hírek