Hírek

February 14, 2024

Legyen tájékozott: Last Epoch szerver állapota és frissítései

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Last Epoch, a népszerű online játék a tervek szerint kilép a korai hozzáférésből, és február 21-én fog teljes mértékben megjelenni. Ahogy a játék felkészül a teljes megjelenésre, tervezett karbantartásra és esetleges szerverleállásra is sor kerül. Ha naprakészen szeretne maradni a szerver állapotával kapcsolatban, és jelenteni szeretne minden problémát, a következőket kell tudnia.

Legyen tájékozott: Last Epoch szerver állapota és frissítései

Tervezett szerverleállás

A február 21-i teljes bevezetés előtt a Last Epoch február 14-én 8-10 CT-ig tervezett szerverleállást fog tapasztalni. Ez idő alatt a játék nem lesz elérhető. A tervezett időszak lejárta után azonban visszatér a játék korai hozzáférésű verziója.

Szerver állapotfrissítések

A Last Epoch szerverek állapotának ellenőrzéséhez a legjobb módja a közösségi média platformok használata. Követheti a hivatalos X fiókot (korábban Twitter), vagy csatlakozhat a hivatalos Discord csatornához, hogy megkapja a legújabb frissítéseket. A fejlesztők ezeken a platformokon keresztül jelentik be a tervezett karbantartási időket. Ha olyan problémák merülnek fel, amelyek a szerverek leállását okozzák, ezek a platformok lesznek az első hely, ahol a problémákat megvitatják. Ez azt jelenti, hogy gyorsan megtudhatja a szerver állapotát.

Szerverproblémák jelentése

Ha bármilyen problémába ütközik a Last Epoch szerverrel kapcsolatban, a fent említett közösségi média platformok a legjobb módja a problémák bejelentésének és támogatás kérésének. Ha problémákat tapasztal, de a közösség nem jelentett problémát, akkor valószínű, hogy a probléma az Ön oldalán van. Feltétlenül ellenőrizze saját kapcsolatát és beállításait, mielőtt jelentést készítene.

Legyen tájékozott a Last Epoch szerver állapotáról, és élvezze a zökkenőmentes játékélményt!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek