Hírek

September 15, 2022

Legfrissebb fogadási hírek a StarCraft II-ről

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

TeamLiquid StarLeague9

A StarCraft II TeamLiquid StarLeague9 versenyét 2022 júniusában hirdették meg. Ezek az események július 29-én kezdődnek és szeptember 4-ig tartanak. Online és offline a következő címen zajlanak majd: Team Liquidképzési létesítménye. A kezdeti online verseny után a legjobb 12 versenyzőt Hollandiába szállítják, hogy offline részt vegyenek a Team Liquid edzőtermében.

Legfrissebb fogadási hírek a StarCraft II-ről

A StarLeague9 dupla kiesési kategóriája 32 játékossal rendelkezik. A Bo3-mérkőzéseket a győztesek 1. és 2. fordulójában, a győztesek negyeddöntőjében és a vesztesek 1-5. fordulójában játsszák. A Bo5-mérkőzéseket a győztesek elődöntőjében, a vesztesek negyeddöntőjében és a vesztesek elődöntőjében játsszák.

A győztesek döntőjéért és a vesztesek döntőjéért a Bo7-mérkőzéseket játsszák. Hasonlóképpen a Bo7 nagydöntőit is lejátsszák, ahol a győztesek csoportjának győztese 1-0-s előnnyel indul. A csapatok 40 000 USD értékű nyereményalapért versenyeznek, a nyertesek 14 000 USD értékű nyereményalapért. A StarCraft rajongói megtalálhatják a verseny oddsait itt népszerű online esport fogadási oldalak.

Global StarCraft II League 3. évad: Code S 2022

A játék Legacy of the Void változata szerepelni fog a dél-koreai offline eseményen. A csapatok 123 000 USD nyereményalapért küzdenek, a győztesek 30 000 USD-t vihetnek haza. Míg a harmadik és negyedik helyezett csapat 9000 dollárt kap, a második helyezettek 12000 dollárt kapnak. A verseny augusztus 22-től október 13-ig tart.

Az 1. csoportkör összes Dual Tournament Format játéka Bo3 verseny. Minden csoportból az első két játékos kvalifikálja magát a 2. csoportkörbe, ami egy Round Robin Bo3 mérkőzés. Mindegyik csoport legjobbja a rájátszás elődöntőjébe kerül. Az egyes csoportok második és harmadik helyezettjei továbbjutnak a hatodik fordulóba.

Az összmérkőzéskülönbséget, a játékbeli különbséget és a fej-fej közötti különbséget használják a kapcsolatok megszakítására. Ha még mindig döntetlen, akkor a résztvevők összesített meccsgyőzelmeit és azok különbségeit a holtversenyben résztvevők térképén figyelembe veszik. Egy döntetlen mérkőzés és egy érmefeldobás az egyetlen fennmaradó módszer a döntetlen megtörésére.

A 2022-es GSL Super Tournament 2 elődöntős lesz. A közelgő ESL Pro Tour 2022–23 Masters Atlanta az első hat helyezett között van. Az esemény győztese garantáltan bejut az IEM Katowice 2023-ra.

Hogyan fogadjunk a közelgő StarCraft2 eseményekre

A tipikus játék-nyertes a legnépszerűbb fajta StarCraft 2 fogadás lehetőségek, amelyek az esport fogadási oldalakon találhatók. Az ötlet olyan egyértelmű, amilyen egyszerűen jön. A játékosok azt a versenyzőt választják, akiről úgy gondolják, hogy győzni fog. Ha valaki kezdő, ragaszkodnia kell ehhez a módszerhez, mert ez a legegyszerűbb, amíg meg nem érti, hogyan működik minden más.

Helyes pontszám

A legnépszerűbb StarCraft 2 fogadási oldalak a legjobb meccsekhez megfelelő pontszámot biztosítanak. Ezek a fogadások meglehetősen nagy kockázattal járnak, de jó a kifizetésük. Mivel azonban a fogadóknak helyesen kell megjósolniuk egy adott mérkőzés pontos pontszámát, nem szabad sok pénzt tétniük rájuk.

Térképek összesen felett/alatt

Az összesített térkép felett/alatt kedvezőbb a fogadói stílus, ha a helyes pontszámú fogadások túl veszélyesek számukra. Az egyéneknek csak meg kell tippelniük az ezekhez a fogadásokhoz lejátszott térképek teljes számát; ahelyett, hogy megjósolta volna a végeredményt. A verseny két vagy három térképpel zárul, és a fogadóirodák durva becslést adnak a játékosoknak, mondjuk 3-at, ahol a játékosok 3 feletti vagy 3 alatti jóslatot tehetnek.

Akkumulátorok

A Starcraft 2 egy 1v1 játék, amely az akkumulátorokat fantasztikus választássá teszi a magas kockázatú, nagy jutalommal járó fogadásokhoz. Ez a fogadás nagyszerű választás azoknak a játékosoknak, akiknek célja, hogy pénzt keressenek a StarCraft 2-re. Azonban az online esport fogadási tippek segítségével ismernie kell a jelenlegi versenykörnyezet csínját-bínját. Ezeknek a tippeknek köszönhetően a játékosok előnyben részesülnek, amikor SC2-re fogadnak.

Mivel szinte folyamatosan több mérkőzés is elérhető, az egyének gyorsan összehozhatnak néhány fogadást, hogy jelentős szorzót érjenek el. A jegy megnyerésének esélye minden következő fogadással jelentősen csökken. Szerencsére megéri nyerni egy ötszörös akkumulátort jó oddsokkal.

Miért népszerű a Starcraft2 fogadás?

A StarCraft 2 vonzerejének alapja a játékmenet elemeiben rejlik. A játék a valaha volt egyik legversenyképesebb és legkiegyenlítettebb esportjáték. Az RTS, amely elindította az esport mozgalmat, és még ma is erősen működik, bár az esport közösség más műfajokra helyezte a hangsúlyt, az összes RTS-játék királya.

Bár világszerte megtalálhatók a legmagasabb szintű versenyek, Dél-Koreában a legnépszerűbb a játék. A StarCraft 2 jól ismert az online esport fogadási közösségben, és népszerű az esport fogadók körében.

A játék elsődleges célja, hogy különféle szerkezetű bázist építsen az ásvány- és gázlelőhelyekből álló csomópontok köré. Hadsereg létrehozására és összetettebb létesítmények fejlesztésére költenek, amelyek hozzáférést biztosítanak erősebb egységekhez, a játékosok ásványokat és gázt gyűjtenek. 

A végső cél az, hogy a játékos egységeit felhasználva elpusztítsa az ellenfél bázisát és egységeit, miközben védekezik az ellen, hogy az ő oldalukra is hasonló sors kerüljön.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek