Hírek

September 22, 2022

Legfrissebb fogadási hírek a NewBee-n

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A NewBee egy kínai e-sport szervezet. Valamikor a NewBee a legjobb 4 csapat közé került a globális Dota2-rangsorban, és a második helyen végzett Kínában. Sikerük miatt a Dota 2 közösség Dream Teamként emlegette a NewBee-t. Zhang "Xiao8" Ning alkotta a csapatot, míg Wang "Niuwa" Yue, egy kínai milliárdos volt a csapat szponzora.

Legfrissebb fogadási hírek a NewBee-n

Annak ellenére, hogy az egyik legjobb Dota2 eSports csapat, a NewBee viszonylag új a színtéren, és A nemzetközi 2014 bajnoka. Érdekes módon a NewBee-nek sikerült megnyernie a versenyt, miközben közel került ahhoz, hogy kiessen a csoportkörből.

A NewBee csapatot véglegesen kitiltották a Valve eseményekről

Nyolc hónap elteltével a Valve Corporation végleg eltiltotta a NewBee-től, hogy meccset javítson. Az állandó korlátozás 2021. január 1-től volt érvényben. A NewBee felállásának öt tagja a szervezet mellett életfogytiglani eltiltást is kapott.

A Dota 2 forgalmazója, a Perfect World bejelentette, hogy a NewBee és öt játékosa nem vehet részt a Valve vagy Perfect World versenyeken. Ezek a játékosok Xu "Moogy" Han, Yin "AQ" Rui, Wen "Wizard" Lipeng, Yan "Waixi" Chao és Zeng "Faith" Hongda voltak.

Népszerű volt a NewBee a tiltás előtt?

Az eltiltás előtt a NewBee a legkedveltebb és legsikeresebb csapatok közé tartozott DOTA 2. A csoport a második helyen végzett a The International 7-ben és az első helyen a The International 4-ben. Az International vagy TI a Dota 2 versenyélet csúcspontja.

A NewBee nemcsak a kínai Dota 2 egyik legjobb csapata volt, hanem a világ legjobb csapatai között is. A cég 2017-ben a második, 2014-ben pedig az első helyen végzett a TI versenyen. Az összesített pénzdíját tekintve a NewBee volt a hatodik legtöbbet kereső esport csapat.

A kínai NewBee esport szervezet nyerte a 2014-es Dota 2 International versenyt. A csapatot azonban 2020 májusában megvádolták a meccsek egyeztetésével. Ez az eset 2020 februárjában történt, az Avengerls elleni meccsen a Starladder ImbaTV League-ben, amely egy kis verseny a Valve Dota Pro Circuitjén.

Team NewBee legutóbbi versenyei és eredményei

A Dota2 csapat 2014-02-13-i megalakulása óta kiváló sikereket értek el. A csapat több mint tizenhárom millió dolláros pénzdíjat kapott különböző versenyeken. A NewBee a 2014-es The International megnyerése után vált közismertté.

A versenynek a washingtoni Seattle-ben adott otthont. Ez a negyedik iteráció volt az esemény idején, amelyet már harmadik éve rendeztek Seattle-ben. A NewBee legyőzte a Vici Gamingot a döntőben, és 5 025 029 dollárt kapott.

A NewBee a The International 2017-ben is dicsőséget szerzett. Az esemény a The International hatodik iterációja volt, és a 2017-es kampány harmadik majorja. Seattle hatodik éve volt a torna házigazdája.

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Main Event a Seattle Center KeyArenájában, egy több mint 17 000 nézőt befogadó, többfunkciós arénában. Miután a bajnoki mérkőzésen vereséget szenvedett a Team Liquid ellen, a NewBee megkapta a második helyezett 3 950 067 dolláros díját.

Hogyan fogadjunk a Team NewBee-re

A Dota 2 egész évben rendszeres versenyeknek ad otthont, a The International a legnagyobb. Az egész Dota 2 közösség odafigyel, amikor a Dota Pro Circuit rendezvényeket tart. A fogadóirodák kiváló fogadási lehetőségeket kínálnak ezekre az eseményekre, és fedezik őket. Alkalmanként a játékosok kedvező oddsokat fedezhetnek fel más önálló Dota eseményeken.

Ha az esport fogadás engedélyezett abban az országban, ahol a fogadó tartózkodik, akkor az ilyen játékokon játszhatnak. Számos esport fogadási oldal kínál oddsokat különböző NewBee eseményekre. Fogadáskor a szerencsejátékosok választhatnak skinek (játékokban virtuális objektumok) vagy tényleges készpénz használata között. Manapság a bőrszerencsejáték sokkal gyakoribb, mint a készpénzes fogadás.

A skin bukmékereknél a fogadási tevékenységek több mint fele játék skinekre, a leggyakrabban használt pénzre kerül. Néhány legnépszerűbb esport fogadási oldal a legagresszívebb NewBee fogadási szorzókkal rendelkezik. A Dota 2 és a League of Legends közé tartozik esport játékok piacokon népszerűsítik.

Fogadás a játékok eredményére

Az online fogadás legegyszerűbb formája a Dota 2-ben egy mérkőzés eredménye, bár nem mindig ez a legizgalmasabb. A konkrét játékeredményekre és eseményekre való fogadás izgalmasabb lehet, és növelheti az esélyeket. A tippelők kiválaszthatják, hogy melyik csapat nyer egy meccset az Esports fogadásban, ami a legegyszerűbb.

A Dota 2 játékokat gyakran Bo1, Bo3 vagy Bo5 formátumban játsszák, ahol a győztest legfeljebb 1, 3 vagy 5 meccs, térkép vagy forduló után határozzák meg (kivéve a nagydöntőket) (a teniszben a szettek megfelelője). ). Egyes versenyek tervezői a Bo2-mérkőzésen alapuló rendszert választják. Ezek a játékok döntetlent is eredményezhetnek. Majdnem minden online esport fogadási oldal lehetővé teszi az egyének számára, hogy megtegyék ezeket a Dota 2 fogadásokat. Néhányan azonban magasabb esport esélyeket kínálhatnak a játékosoknak.

Egyéb stratégiák a Team NewBee fogadására

Az egyik legelfogadhatóbb taktika a NewBee versenyek győztesére való fogadás a legjobb esport fogadási oldalakon. Vannak fogadási lehetőségek a mérkőzés győztese piacán, mint például a helyes pontszám és a hendikep. Ezenkívül a fogadók arra fogadhatnak, hogy egy csapat hány kört nyer egy térképhendikepben, és hány térképet nyer a NewBee egy sorozatban.

Bonyolultságuk ellenére a lejátszott térképkörök teljes számára vonatkozó Game Draw, Overtime és Under/Over fogadások is rendelkezésre állnak. A játékosoknak folyamatosan figyelniük kell a híreket, az esport fogadási tippeket, az általános iparági trendeket és a csapat történelmi teljesítményét, hogy tájékozódjanak fogadási módszereikről.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek