Hírek

February 13, 2024

League of Legends 14.4 javítás: Izgalmas buffok a bajnokokhoz és a megjelenés dátuma

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A League of Legends 2024-es szezonja már a második hónapjához érkezett az élő szervereken. A Riot Games azokra a bajnokokra összpontosít, akiknek segítségükre lehet saját szerepükben. Riot Phroxzon, a League vezető játéktervezője a játékosok számára egy előnézetet biztosított a közelgő 14.4-es javításról.

League of Legends 14.4 javítás: Izgalmas buffok a bajnokokhoz és a megjelenés dátuma

Buffok a bajnokokhoz

A 14.4-es javítás örvendetes buffok sokaságát juttatja el a bajnokokhoz, akikre egy ideje nem figyeltek fel. Ezek a buffok célja, hogy növeljék életképességüket a játék minden szintjén.

  • Jayce, Renekton és Volibear buffokat kap, így több lehetőség nyílik a felső sáv meta számára. Főleg Volibear szinte minden képességének masszív átalakításán megy keresztül.
  • Ahri és Kai'Sa, a K/DA tagjai szintén buffokat kapnak. Mindkét bajnok győzelmi aránya váratlanul csökkent az új szezon kezdetével.
  • Thresh, Lulu és Soraka, akik küszködtek a legutóbbi tételváltásokkal, szintén buffokat kapnak. Ezek a bajnokok történelmileg erősek a játék különböző szintjén.

Tesztelés és kiadás

A változások a következő néhány napon belül tesztelhetők lesznek a PBE-n. A fejlesztőcsapat további részleteket és a buffok mögött meghúzódó indokokat árul el. A javítások előzeteséhez képest esetlegesen módosított változtatások hivatalosan február 22-én jelennek meg a 14.4-es javítással.

Tartsa szemmel ezeket a buffokat, és nézze meg, hogyan hatnak a játékra!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek