Hírek

February 12, 2024

Keresse meg az Erőteljes Helix Wandot az Enshrouded Kindlewastes régiójában

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Az Enshroudedben található Embervale veszélyes világában döntő fontosságú, hogy felszerelje magát a legjobb felszereléssel, hogy szembenézzen a körülöttük leselkedő halálos szörnyekkel. Az egyik ilyen erős fegyver a Helix pálca. Ha használni szeretné ezt a fegyvert, fontos tudnia, hol találja meg az Enshroudedben.

Keresse meg az Erőteljes Helix Wandot az Enshrouded Kindlewastes régiójában

A Helix Wand helye

A Helix pálca nem található egy adott helyen az Enshroudedben. Ez egy véletlenszerűen talált ládás zsákmánytárgy. A megtalálás esélyének növelése érdekében a Kindlewastes régióban lévő ládák kinyitására kell összpontosítania.

A Kindlewastes terület Embervale keleti oldalán található. A régió eléréséhez menjen keletre Umber Hollow-tól, amely az ammóniamirigyek ismert termőhelye. Bár lehet, hogy hosszú az út, a jutalom megéri.

A Helix Wand keresése

Ha már a Kindlewastes területen tartózkodik, tartsa szemmel a kinyitható ládákat. Míg a Helix pálca általában az aranyládákban található, tanácsos az összes többi ládát is kinyitni. Soha nem tudhatod, milyen hasznos zsákmányra bukkanhatsz.

A Helix Wand statisztikái

Bár a Helix pálca összességében nem a legjobb fegyver az Enshroudedben, még mindig jó választás, különösen a Mage vagy Wizard buildekhez. Íme a Helix pálca statisztikái:

  • Kár: 47
  • Sérülés típusa: Lepel
  • Mana regeneráció: +Egy
  • Maximális tartósság: 300
  • Túldíj: 19 százalék
  • Támadási sebesség: 0,6 másodperc

A pálcák előnyei

A pálcák hihetetlenül hasznos fegyverek a készletben, még akkor is, ha nem használod rendszeresen őket. Ellentétben a botokkal, a pálcákhoz nincs szükség lőszerre, és rendkívül hatékonyak a sebzés biztonságos távolságból történő kezelésében. Ez különösen értékessé teszi őket, ha olyan ellenségekkel kell szembenézniük, amelyek közelről mérgező mérgezést okozhatnak, mint például a vörös gombaszörnyek, amelyek ledobózsákokat és ammóniamirigyeket dobnak le.

Következtetés

Összefoglalva, a Helix pálca egy erős fegyver, amely segíthet az Enshroudeden való utazás során. Ha a Kindlewastes régióban lévő ládák kinyitására összpontosít, növeli az esélyét, hogy megtalálja ezt az értékes fegyvert. Erős Shroud sebzésével és egyéb lenyűgöző statisztikáival a Helix pálca megbízható választás bármely Mágus vagy Varázsló építéséhez. Tehát szerelje fel magát ezzel a pálcával, és magabiztosan nézzen szembe Embervale veszélyeivel.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek