Hírek

February 12, 2024

Keresse meg az Erőteljes Helix Wandot az Enshrouded Kindlewastes régiójában

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

Az Enshroudedben található Embervale veszélyes világában döntő fontosságú, hogy felszerelje magát a legjobb felszereléssel, hogy szembenézzen a körülöttük leselkedő halálos szörnyekkel. Az egyik ilyen erős fegyver a Helix pálca. Ha használni szeretné ezt a fegyvert, fontos tudnia, hol találja meg az Enshroudedben.

Keresse meg az Erőteljes Helix Wandot az Enshrouded Kindlewastes régiójában

A Helix Wand helye

A Helix pálca nem található egy adott helyen az Enshroudedben. Ez egy véletlenszerűen talált ládás zsákmánytárgy. A megtalálás esélyének növelése érdekében a Kindlewastes régióban lévő ládák kinyitására kell összpontosítania.

A Kindlewastes terület Embervale keleti oldalán található. A régió eléréséhez menjen keletre Umber Hollow-tól, amely az ammóniamirigyek ismert termőhelye. Bár lehet, hogy hosszú az út, a jutalom megéri.

A Helix Wand keresése

Ha már a Kindlewastes területen tartózkodik, tartsa szemmel a kinyitható ládákat. Míg a Helix pálca általában az aranyládákban található, tanácsos az összes többi ládát is kinyitni. Soha nem tudhatod, milyen hasznos zsákmányra bukkanhatsz.

A Helix Wand statisztikái

Bár a Helix pálca összességében nem a legjobb fegyver az Enshroudedben, még mindig jó választás, különösen a Mage vagy Wizard buildekhez. Íme a Helix pálca statisztikái:

  • Kár: 47
  • Sérülés típusa: Lepel
  • Mana regeneráció: +Egy
  • Maximális tartósság: 300
  • Túldíj: 19 százalék
  • Támadási sebesség: 0,6 másodperc

A pálcák előnyei

A pálcák hihetetlenül hasznos fegyverek a készletben, még akkor is, ha nem használod rendszeresen őket. Ellentétben a botokkal, a pálcákhoz nincs szükség lőszerre, és rendkívül hatékonyak a sebzés biztonságos távolságból történő kezelésében. Ez különösen értékessé teszi őket, ha olyan ellenségekkel kell szembenézniük, amelyek közelről mérgező mérgezést okozhatnak, mint például a vörös gombaszörnyek, amelyek ledobózsákokat és ammóniamirigyeket dobnak le.

Következtetés

Összefoglalva, a Helix pálca egy erős fegyver, amely segíthet az Enshroudeden való utazás során. Ha a Kindlewastes régióban lévő ládák kinyitására összpontosít, növeli az esélyét, hogy megtalálja ezt az értékes fegyvert. Erős Shroud sebzésével és egyéb lenyűgöző statisztikáival a Helix pálca megbízható választás bármely Mágus vagy Varázsló építéséhez. Tehát szerelje fel magát ezzel a pálcával, és magabiztosan nézzen szembe Embervale veszélyeivel.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek