Hírek

February 16, 2024

Közelgő Twisted Fate Nerf-ek és egyéb változások a League of Legends 14.4-es javításában

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

A Riot Games fejlesztői további változtatásokat jelentettek be a 14.4-es javításban, amelyek kifejezetten a bajnok Twisted Fate-et célozzák meg.

Közelgő Twisted Fate Nerf-ek és egyéb változások a League of Legends 14.4-es javításában

Twisted Fate Nerfs

A Twisted Fate, a League of Legends népszerű mágusa jelentős nerfeket fog kapni. A Spideraxe által február 15-én közzétett változtatások közé tartozik a támadási sebesség növekedésének három százalékról 2,5 százalékra való csökkentése. A Twisted Fate's Blue kártyán szereplő AP arány is 115 százalékról 100 százalékra csökken. Ezenkívül az E képességének AP aránya 50 százalékról 40 százalékra csökken.

A nerfek oka

A Twisted Fate közelgő nerfjei nem okoznak meglepetést a liga szokásos játékosai számára. A középső sávban a Twisted Fate jelenleg 51,91 százalékos győzelmi aránnyal büszkélkedhet az Emerald+ rangsorban az U.GG szerint. Ebben a szerepben azonban nem ő a legjobban teljesítő bajnok. Meglepő módon a Twisted Fate dominál a legfelső sávban, és AD hordozza a szerepeket, így vitathatatlanul ő a legerősebb kiválasztott a jelenlegi patch-ben.

Egyéb változtatások a 14.4 javításban

A 14.4-es javítás egy sor változást hoz a League of Legends-be. A Twisted Fate nerfjein kívül más bajnokok, mint például Lulu, Aurelion Sol, Renekton és Volibear buffokat és nerfeket is kapnak. Különféle elemek és rendszerek, különösen a támogatási elemek szintén kisebb módosításokon esnek át.

Hatás a Solo Queue-ra

A 14.4-es javítás közelgő változásai várhatóan jelentős hatással lesznek az egyéni várakozási sorra. A játékosok megtapasztalhatják ezeket a változásokat, amikor a frissítés február 22-én, csütörtökön megjelenik.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek