Hírek

November 9, 2023

Jonesy visszatérése: A Fortnite OG jövője

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A Fortnite Jonesy a játék legikonikusabb karaktere, amelyet a játékosok világszerte elismernek. A Fortnite központi szereplőjeként sok játékos kíváncsi arra, hogy Jonesy visszatér-e a Fortnite OG-ba.

Jonesy visszatérése: A Fortnite OG jövője

Jonesy utazása

Jonesy először a játék 1. fejezetében jelent meg alapértelmezett karakterként. Kezdetben csak egy volt a sok karakter közül, akik közül választhattak a játékosok, ha nem volt bőrük. Idővel azonban Jonesy népszerűségre tett szert, és a Fortnite-tan szerves részévé vált. További skineket és variációkat kapott, elbűvölve a rajongók szívét.

Jonesy jövője

A 2. fejezetben Jonesy jelentős szerepet kapott Jones ügynökként. Több változatban is megjelent, sőt egyetlen POI-t is elfoglalt. A 3. fejezetben azonban nem játszott jelentős szerepet a játék történetében, így a rajongók kíváncsiak, hogy visszatér-e az újjáéledő OG szezonra.

Jonesy jelenléte

Noha Jonesy nem jelenik meg a térképen NPC-ként, nagyon valószínű, hogy a Jonesy új verziója bekerül a játékon belüli boltba a szezon során. A karakter ezen változatai mindig népszerűek a játékosok körében, és valószínűnek tűnik, hogy visszatérünk az 1. fejezethez.

Az ébredés eseménye

A 4. fejezet OG Fortnite szezonja várhatóan egy izgalmas játékon belüli eseménnyel zárul. Lehetséges, hogy Jonesy ügynök vagy a karakter egy másik változata kulcsszerepet játszik ebben az eseményben, visszaviszi a játékosokat a Fekete Lyukba, és bevezeti a Fortnite új fejezetét.

Összefoglalva, bár Jonesy visszatérése a Fortnite OG-hoz bizonytalan, a játék történetére és népszerűségére gyakorolt ​​hatása tagadhatatlan. A rajongók izgatottan várnak minden hírt vagy frissítést a lehetséges visszatérésével kapcsolatban.

Legújabb hírek

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance

Hírek