Hírek

February 13, 2024

Hogyan találja meg a Sengoku-korszak sisakot a Persona 3-ban, töltse újra, és kapjon értékes jutalmat

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

Ha odafigyeltél a Persona 3 Reload osztályára, akkor egy Sengoku Era Hera megtalálása Elizabeth számára gyerekjáték.

Hogyan találja meg a Sengoku-korszak sisakot a Persona 3-ban, töltse újra, és kapjon értékes jutalmat

A Sengoku-kori Helm megtalálása

Mindazonáltal azok számára, akik fontos pillanatokban aludtunk az órán, talán itt az ideje, hogy gyorstanfolyamot tartsunk arról, hogy mit kell tennie, és ami még fontosabb, hogy hova kell mennie, hogy találjon egyet. A Sengoku-korszak sisakja néha kissé trükkös lehet. Nem azért, mert túl nehéz megtalálni – elég könnyű tudni, merre kell menni, ha odafigyelsz. Csak egy kis időbe telik, míg végre a kezedbe kapod.

1. lépés: Fogadja el a kérést

Miután elfogadta Elizabeth kérését a Persona 3 Reload-ban, el kell indulnia a Gekkoukan High School felé. Miután megérkezik az iskolai órák után, menjen az első emeletre (1F), és menjen a kari irodába. Ez az iskola legnyugatibb szárnyában található, az első emeleten. Itt ellenőrizheti a kari irodát, és üzenetet kaphat Erzsébet kérelmével kapcsolatban.

2. lépés: Látogassa meg a kari irodát

Amint belép a kari irodába, egy jelenet fogadja Önt egy Mr. Ono nevű tanárral. Minden nap el kell jönni iskola után, amíg a tanár végre át nem adja a kormányt. Elméletileg hét napig kell megpróbálni, hogy végre megszerezzük a terméket.

3. lépés: Térj vissza Erzsébethez

Miután megszerezte a Sengoku-korszak sisakot, térjen vissza Elizabeth-hez a Velvet Roomba. Jutalmul hét Twilight Fragmentet kapsz.

Következtetés

A Sengoku-korabeli sisak megtalálása a Persona 3 Reload-ban eltarthat egy ideig, de ezeket a lépéseket követve megszerezheti azt, és értékes jutalmat kaphat Elizabethtől.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek